OSO Hotwater
OSO käyttövesivaraajat ja energiavaraajat - laadukkaat Suomen olosuhteisiin soveltuvat varaajat. OSO varaajat valmistetaan Norjassa ja niitä on myyty liki 2,5 miljoonaa kappaletta. OSOn säiliöillä on 10 vuoden takuu. Säiliön odotettavissa oleva kesto on liki 30 vuotta. Kaikki OSOn varaajien säiliöt on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, sillä suomalainen, kuten OSOn valmistusmaan Norjankin vesi, on hapanta. Euroopassa laajasti käytössä olevat emalisäiliöt eivät kestä hapanta vettä samalla tavalla kuin ruostumattomasta teräksestä valmistettu. OSO energiavaraajien poikkeuksellinen kestävyys kloridi- eli suolapitoisissa vesissä perustuu varaajissa käytettyyn teräslaatuun ja saumahitsauksissa käytettyyn patentoituun hitsaustekniikkaan. OSOn toiminta pohjautuu ympäristölähtöisyyteen, siksi heille on tärkeämpää varmistaa säiliön pitkä kestoikä kuin kehittää tuotteen ulkoasua. OSOn ekologisen ajattelun kärkituotteita ovat muun muassa EnergiaSäästäjä ES, joka ottaa talteen suihkusta ja tiskikoneesta poistuvan kuuman veden lämpöenergian.
  • Näkymä
2 482,00 €

Soveltuu 18 kW lämpöpumpun, 8-12 m² aurinkokeräimen tai kolmannen lämmönlähteen rinnalle. Tuottaa lämmintä vettä 5-7 henkilölle ja lämpöä jopa 300 m²:iin asti.

2 665,00 €

Hybridivaraajalla lämmität tehokkaasti ja turvallisesti sekä käyttö- että lämmitysveden. Paineluokka käyttövesipuolella 10 baaria. Säiliöt ruostumatonta terästä

2 008,00 €

Tyylikäs kantillinen varaaja keittiöön tai kodinhoitohuoneeseen. Voidaan yhdistää mm. sähköön, aurinkolämpöön tai lämpöpumppuun. Lämmin käyttövesi 4-6 hengelle.

1 205,00 €

Käyttöveden lämmitykseen lämpöpumpun ja aurinkokeräimen rinnalle. Kaksi eri kokoa.

4 650,00 €

Soveltuu kohteisiin, joissa tarvitaan käyttöveden esilämmitystä tai lämpöpumpun/aurinkokeräimen paluuveden lämpötilan jäähdytystä. Myös kaukolämpökohteisiin.

1 023,00 €

Käyttöveden lämmitykseen lämpöpumpun ja aurinkokeräimen rinnalle. Kaksi eri kokoa.

835,90 €

Puskurivaraajalla tasaisempaa lämpöä ja lisää käyttöikää lämpöpumpulle. 10 vuoden säiliötakuu. Kaksi eri kokoa.

400,00 €

Kapea, seinämallin varaaja, joka sopii niin kotikäyttöön kuin vapaa-ajan asuntoonkin. Edullinen ja tehokas varaaja, erittäin pieni lämpöhäviö. Kolme eri kokoa.

Uutuudet
Uusi
Akkukulmahiomakone Einhell AXXIO
102,90 €
Uusi
Akkuiskuporakone TE-CD 18-2 Li-i Solo
64,90 €
Uusi
Iskevä akkuruuvinväännin TE-CI 18 Li Solo
Iskevä akkuruuvinväännin TE-CI 18 Li Solo