Elco
Yli 50 vuoden kokemuksella kodinkoneiden ja sähkölaitteiden valmistuksesta ELCO tarjoaa käyttäjäystävällisen ja turvallisen vesivaraajamalliston käyttöveden lämmitykseen. Euroopan tiukkojen laatuvaatimusten ja normien mukaisesti valmistettu mallisto on huoleton valinta vuosiksi eteenpäin. Kaikki varaajasäiliöt ovat titaaniemaloituja käyttöiän maksimoimiseksi. ELCO käyttövesivaraajista on saatavilla pysty- ja vaaka-asenteiset mallit sekä yksi malli kierukalla varustettuna.
  • Näkymä
230,00 €

Pieni lämminvesivaraaja ELCO Duro Glass 10 litraa käyttöveden lämmitykseen mökille. Varaaja voidaan asentaa pystyyn seinäkiinnityksellä tai myös lattialle.

260,00 €

Pieni lämminvesivaraaja ELCO Duro Glass 20 litraa käyttöveden lämmitykseen. Varaaja voidaan asentaa pystyyn seinäkiinnityksellä tai myös lattialle vaakatasoon.

343,00 €

Lämminvesivaraaja ELCO Titan 50 litraa pystymallin uudistunut suursuosikki käyttövesivaraaja on saanut upean metallinhohtoisen Silver Metallic värin.

392,00 €

Pienen lämminvesivaraajan ELCO Titan 80 litraa pysty uudistettu malli käyttöveden lämmitykseen on saanut upean metallinhohtoisen Silver Metallic värin.

409,00 €

Pieni lämminvesivaraaja ELCO Titan 80 litraa vaaka uudistettu malli käyttöveden lämmitykseen on saanut upean metallinhohtoisen Silver Metallic -värin.

422,00 €

Uudistunut malli huippusuositusta ELCO Titan 100 litraa pystymallin käyttövesivaraajasta on saanut upean metallinhohtoisen Silver Metallic värin.

440,00 €

Pieni lämminvesivaraaja ELCO Titan 100 litraa on huippulaadukas emaloitu vaaka-asennettava käyttövesivaraaja seinäasennukseen vaikkapa saunanlauteiden alle.

451,00 €

Uudistunut malli huippusuositusta ELCO Titan 120 litraa pystymallin lämminvesivaraajasta on saanut upean metallinhohtoisen Silver Metallic värin.

471,00 €

Lämminvesivaraaja ELCO Titan 120 litraa on huippulaadukas emaloitu vaaka-asennettava käyttövesivaraaja seinäasennukseen vaikkapa saunanlauteiden alle.

589,00 €

Lämminvesivaraaja ELCO Titan 120 litraa kierukalla on pieni käyttövesivaraaja, jota voi käyttää aurinkolämmityksen tai lämpöpumpun yhteydessä.

589,00 €

Hybridi-lämminvesivaraaja ELCO Titan 120 litraa kierukalla on pieni käyttövedenlämmitin, jota voi käyttää aurinkolämmityksen tai lämpöpumpun yhteydessä.