Sanka
Sanka Oy on vuonna 1950 perustettu suomalainen teollisuusyritys, jolla on pitkä historia design-muovituotteiden valmistamisesta ja innovatiivisesta yhteistyöstä suomalaisten huippumuotoilijoiden kanssa. Suihkukalusteiden valmistuksen Sanka aloitti vuonna 1970, minkä jälkeen yritys on keskittynyt laadukkaiden suihkutilakalusteiden valmistamiseen ja niiden markkinointiin omalla Sanka-tuotemerkillä. Yritys on tunnettu korkeasta toimitusvarmuudesta, joustavasta asiakaspalvelusta ja projektiosaamisesta - asiakkaita mm. Suomessa tehtyjen luksusristeilijöiden valmistajat. Maailman suurimmat risteilyalukset, Oasis of the Seas ja Allure of the Seas, on varustettu Sankan suihkutilakalusteilla.
  • Näkymä
1.040,90 €

Laadukas suihkukaappi 6 mm karkaistusta turvalasista. Tukeva suihkuallas valumarmoria, varustettu pyörillä ja huomaamattomalla viemärillä.

1.340,90 €

Laadukas suihkukaappi integroidulla sekoittajalla, säädettävällä käsisuihkulla ja kattosuihkulla. Valumarmorinen suihkuallas normaalia matalampi.

1.433,90 €

Laadukas suihkukaappi isoilla, kaarevilla ovilla. Kulkuaukko yksi markkinoiden suurimpia, kokonaiset 800mm. Etulasi valittavana kirkkaalla tai raita-lasilla.

1.071,90 €

Tyylikäs ja ajaton suihkukaappiratkaisu. Asentaminen suunniteltu mahdollisimman helpoksi. 15 vuoden takuu.

1.132,90 €

Tukeva suihkukaappi valumarmorialtaalla. Liitäntäletkut, läpiviennit ja suihkusetti sisältyvät toimitukseen, sekoittaja ei. 15 vuoden takuu

1.148,90 €

Laadukas suihkukaappi kääntyvillä ovilla ja valumarmorialtaalla. Etuseinä valittavana joko kirkkaalla tai raita-lasilla.

570,90 €

Selkeä muotoilu ja rakenne tuo suihkutilaan avaruutta ja ilmavuutta. Suihkukaappi kahdella kääntyvällä, suoralla ovella. 15 vuoden takuu.

570,90 €

Laadukas suihkunurkka kahdella kääntyvällä, kaarevalla ovella. Oivallinen tilaan, jossa tarvitaan mukautuvaa toiminnallisuutta. 15 vuoden takuu.

154,90 €

Kiristetään katon ja lattian välin pystysalkojen avulla, roiskesuoja vakiona. 15 vuoden takuu. HUOM! 2250 mm seinät vain kirkkaalla tai savunharmaalla lasilla.

215,90 €

Säädettävän tukijalan ansiosta voidaan asentaa tukevasti lattiakaadoista huolimatta. Helppo asentaa myös, mikäli seinä ei täysin suora. 15 vuoden takuu.

377,90 €

Täydellinen ratkaisu pieneen kylpyhuoneeseen. Kiinteä seinä suojaa kalusteita roiskeilta ja oviosa on helposti käännettävissä pois tieltä. 15 vuoden takuu.

223,90 €

Kauniisti kaartuva suihkuseinä suojaa muun kylpyhuoneen tehokkaasti roiskeilta. Säädettävä tukijalka mahdollistaa tukevan asennuksen lattiakaadoista huolimatta.

OTA YHTEYTTÄ - TÄYTÄ LOMAKE TAI SOITA ASIAKASPALVELUUMME