Adax
Adaxilta laadukkaita, ajanmukaiseen tyyliin suunniteltuja sähkölaitteita koteihin jo vuodesta 1948. Laadukas muotoilu, ympäristöä säästävät materiaalit ja helppokäyttöinen tekniikka. Jatkuvan kehitystyön ja innovoinnin ansiosta Adax on tällä hetkellä sähkökäyttöisten lämmityslaitteiden johtava valmistaja ja alan markkinajohtaja Norjassa ja monissa osissa Pohjoismaita. Lisäksi yrityksellä on runsaasti vientiä moniin maihin Euroopassa ja sen ulkopuolella.
  • Näkymä
116,90 €

Adax Neo, palkittu design-paneelilämmitin ja Adaxin suosituin lämmitin kaikissa pohjoismaissa. Neljä eri värivaihtoehtoa. Kiinteä asennus tai pistotulppamalli.

124,90 €

Adax Neo² listalämmitin mm. korkeiden ikkunoiden alle. Yhtä elegantti lattialla kuin seinälle ripustettuna. Roiskevedenpitävä. 5 vuoden takuu.

136,90 €

Adax Clea - ylellinen ja näyttävä paneelilämmitin karkaistulla lasilla ja peilikirkkaalla pinnoitteella. Musta tai valkoinen lasipinta. 5 vuoden takuu.

116,90 €

Modernia muotoilua ja laatua Adaxilta. Paneelilämmitin Neo kiinteään asennukseen tai pistotulpallisena mallina. Viiden vuoden lämpötakuulla. Neljä eri väriä.

140,90 €

Ylellinen sähkölämmitin karkaistulla lasipinnalla, valkoisena tai mustana. Asennus liitosjohdon ja pistotulpan avulla. 5 vuoden lämpötakuu.

122,90 €

Adax Neo, palkittu design-listalämmitin. Adaxin suosituin lämmitin kaikissa Pohjoismaissa. Neljä eri värivaihtoehtoa. Vakiovarusteena digitaalinen termostaatti.

122,90 €

Adax Neo listalämmitin - Adaxin laatua ja pohjoismaista designia samassa paketissa. Suunniteltu ahtaisiin tiloihin, kuten korkean ikkunan alle. 5 vuoden takuu.

120,90 €

Adax Neo² paneelilämmitin lattialle tai seinään. Takapaneeli yhtä hyvännäköinen kuin etupaneeli, vakiona digitaalinen termostaatti. Roiskevedenpitävä.

140,90 €

Adax Clea - näyttävä ja tyylikäs listalämmitin karkaistulla lasipinnalla, musta tai valkoinen, ja peilikirkkaalla pinnoitteella. Mm. korkeiden ikkunoiden alle.

140,90 €

Laadukas lasilämmitin karkaistulla lasipinnalla ja peilikirkkaalla pinnoitteella. Vain 200 mm korkea listalämmitin sopii erityisesti korkeiden ikkunoiden alle.

OTA YHTEYTTÄ - TÄYTÄ LOMAKE TAI SOITA ASIAKASPALVELUUMME