Useampi sisäyksikkö

Ilmalämpöpumput useammalla sisäyksiköllä

Multi-Split -ilmalämpöpumppu koostuu yhdestä ulkoyksiköstä, johon voidaan liittää kaksi tai useampia sisäyksiköitä. Esim. kaksikerroksisen talon lämmitys- ja jäähdytystarpeet voidaan hoitaa kerroskohtaisesti asennettavilla sisäyksiköillä ilman että tarvitsee hankkia kokonaan omat laitteet ylä- ja alakertaan. 

Valikoimassamme on useita valmiita ilmalämpöpumppupaketteja Cooper&Hunterilta ja Panasonicilta varustettuina seinämallin sisäyksiköillä. Toinen vaihtoehto on rakentaa juuri omia tarpeita parhaiten vastaava ilmalämpöpumppupaketti valitsemalla itse sisä- ja ulkoyksiköt useista vaihtoehdoista (Cooper&Hunter). Tällöin sisäyksikkö voi olla seinämallin lisäksi myös joko lattia- tai kattomallin yksikkö. Sisäyksiköitä voi myös olla jopa viisi yhtä ulkoyksikköä kohti.

Huom: Mikäli ostat verkkokaupastamme ilmalämpöpumpun, mutta et asennusta, pyydämme sinua ilmoittamaan tilauksen yhteydessä tiedon käyttämästäsi asennusliikkeestä. Lue lisää: Ilmalämpöpumpun asentamiseen tulisi käyttää pätevää asennusliikettä, mikäli haluaa välttää ongelmat liittyen mm. takuukysymyksiin.

OTA YHTEYTTÄ - TÄYTÄ LOMAKE TAI SOITA ASIAKASPALVELUUMME