Cooper & Hunter

14 Tuotetta

Cooper&Hunter Multi Split -ilmalämpöpumput

Cooper&Hunter Multi Split -ilmalämpöpumppu koostuu yhdestä ulkoyksiköstä, johon voidaan liittää kaksi tai useampia sisäyksiköitä. Esim. kaksikerroksisen talon lämmitys- ja jäähdytystarpeet voidaan hoitaa kerroskohtaisesti asennettavilla sisäyksiköillä ilman että tarvitsee hankkia kokonaan omat laitteet ylä- ja alakertaan. Sisäyksikkö voi olla seinämallinen, kattokasetti tai lattiayksikkö. Samaan ulkoyksikköön voidaan kytkeä myös keskenään erilaiset sisäyksiköt.

Valikoimassamme on useita valmiita Cooper&Hunter ilmalämpöpumppupaketteja seinämallin sisäyksiköillä. Toinen vaihtoehto on rakentaa juuri omia tarpeita parhaiten vastaava ilmalämpöpumppupaketti valitsemalla itse sisä- ja ulkoyksiköt useista vaihtoehdoista. Tällöin sisäyksikkö voi olla seinämallin lisäksi myös joko lattia- tai kattomallin yksikkö. Sisäyksiköitä voi myös olla jopa viisi yhtä ulkoyksikköä kohti.

Mikäli tarvitset ilmalämpöpumpulle asennuksen, saat sen tilattua helposti verkkokaupastamme: Ilmalämpöpumpun asennus.

Huom: Mikäli ostat verkkokaupastamme ilmalämpöpumpun, mutta et asennusta, pyydämme sinua ilmoittamaan tilauksen yhteydessä tiedon käyttämästäsi asennusliikkeestä. Lue lisää: Ilmalämpöpumpun asentamiseen tulisi käyttää pätevää asennusliikettä, mikäli haluaa välttää ongelmat liittyen mm. takuukysymyksiin.