Cooper & Hunter

15 Tuotetta

Cooper&Hunter Multi Split -ilmalämpöpumput

Multi-Split -ilmalämpöpumppu koostuu yhdestä ulkoyksiköstä, johon voidaan liittää kaksi tai useampia sisäyksiköitä. Esim. kaksikerroksisen talon lämmitys- ja jäähdytystarpeet voidaan hoitaa kerroskohtaisesti asennettavilla sisäyksiköillä ilman että tarvitsee hankkia kokonaan omat laitteet ylä- ja alakertaan. Sisäyksikkö voi olla seinämallinen, kattokasetti tai lattiayksikkö. Samaan ulkoyksikköön voidaan kytkeä myös keskenään erilaiset sisäyksiköt.

Valikoimassamme on useita valmiita ilmalämpöpumppupaketteja seinämallin sisäyksiköillä. Toinen vaihtoehto on rakentaa juuri omia tarpeita parhaiten vastaava ilmalämpöpumppupaketti valitsemalla itse sisä- ja ulkoyksiköt useista vaihtoehdoista. Tällöin sisäyksikkö voi olla seinämallin lisäksi myös joko lattia- tai kattomallin yksikkö. Sisäyksiköitä voi myös olla jopa viisi yhtä ulkoyksikköä kohti.

Huom: Mikäli ostat verkkokaupastamme ilmalämpöpumpun, mutta et asennusta, pyydämme sinua ilmoittamaan tilauksen yhteydessä tiedon käyttämästäsi asennusliikkeestä. Lue lisää: Ilmalämpöpumpun asentamiseen tulisi käyttää pätevää asennusliikettä, mikäli haluaa välttää ongelmat liittyen mm. takuukysymyksiin.

OTA YHTEYTTÄ - TÄYTÄ LOMAKE TAI SOITA ASIAKASPALVELUUMME