Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Tuoteryhmät


Suodattimet

Toshiba

Toshiba ilmalämpöpumput

Toshiba ilmalämpöpumput kuuluvat teknisesti, taloudellisesti ja toiminnallisesti ilmalämpöpumppujen ehdottomaan parhaimmistoon. Toshiban innovatiiviset R32 kylmäaineella varustetut ilmalämpöpumput on aidosti pohjoisen oloihin suunniteltuja ja ne tuottavat jatkuvaa säästöä sekä elämisen mukavuutta koko pitkän elinkaarensa ajan. Kaikki Toshiba ilmalämpöpumput ovat Suomessa testattuja ja Eurovent-sertifioituja. VTT:n Suomessa suorittamat testit osoittavat Toshiba-ilmalämpöpumppujen täyttävän pohjoisten olosuhteiden vaatimukset kovillakin pakkasilla.

Huom: Mikäli ostat verkkokaupastamme ilmalämpöpumpun, mutta et asennusta, pyydämme sinua ilmoittamaan tilauksen yhteydessä tiedon käyttämästäsi asennusliikkeestä. Lue lisää aiheesta: Ilmalämpöpumpun asentamiseen tulisi käyttää pätevää asennusliikettä, mikäli haluaa välttää ongelmat liittyen mm. takuukysymyksiin.


Toshiba Ilmalämpöpumput - Mukavuutta Jokaiselle Vuodenajalle

Toshiba ilmalämpöpumput ovat tunnettuja edistyksellisestä tekniikastaan, energiatehokkuudestaan ja luotettavuudestaan, jotka tekevät niistä erinomaisen valinnan kodin lämmitykseen ja viilennykseen ympäri vuoden. Olipa kyseessä sitten kylmimmän talven lämmityskäyttö tai kuumimman kesän viilennyskäyttö, Toshiba tarjoaa monipuolisia ratkaisuja, jotka on suunniteltu parantamaan asumismukavuutta ja säästämään energiaa. Valikoimassamme on useita Toshiban ilmalämpöpumppumalleja, jotka soveltuvat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin, mukaan lukien Aurora, Polar, Polar Black, Premium ja Haori. Kukin malli yhdistää modernin muotoilun ja huipputeknologian, tarjoten kustannustehokkaita ja ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja kotisi lämpötilan ja ilmanlaadun hallintaan.

Toshiba Aurora ilmalämpöpumppu

Toshiba Aurora ilmalämpöpumppu on suunniteltu moderniin kotiin, tarjoten optimaalista mukavuutta ja energiatehokkuutta. Erinomaisella SEER- ja SCOP-arvojen ansiosta Aurora malli tarjoaa merkittäviä säästöjä energialaskuihin samalla kun ylläpitää miellyttävää sisäilman laatua. Auroran älykkäät toiminnot, kuten automaattinen lämpötilan säätö ja hiljainen toimintatila, tekevät siitä ihanteellisen valinnan jokapäiväiseen mukavuuteen. Toshiba Aurora ilmalämpöpumpun teho ja hyötysuhde pysyvät lämmityskäytössä hyvänä aina -25°C asti. Aurora ilmalämpöpumppumallin sisäyksikkö on myös erittäin hiljainen vain 19 dB(A). Edullisen hintansa vuoksi Toshiba Aurora ilmalämpöpumppu on myös erinomainen valinta esimerkiksi kesämökille tai autotalliin.

Toshiba Polar White ilmalämpöpumppu

Toshiba Polar ilmalämpöpumppumalli on kehitetty erityisesti pohjoismaisiin olosuhteisiin, tarjoten luotettavan suorituskyvyn jopa äärimmäisissä lämpötiloissa. Polar erottuu kyvyllään tuottaa tehokasta lämmitystä jopa -35°C saakka, mikä tekee siitä ihanteellisen ratkaisun kylmien talvikuukausien varalle. Toshiba Polar ilmalämpöpumpun energiatehokkuus ja pitkäikäinen suunnittelu tekevät siitä taloudellisen ja kestävän valinnan kotiisi.

Toshiba Polar Black ilmalämpöpumppu

Polar Black yhdistää Polarin tunnetun suorituskyvyn eleganteilla muotoiluelementeillä, jotka sopivat saumattomasti nykyaikaisen kodin sisustukseen. Se ei ainoastaan tarjoa erinomaista lämpötehokkuutta kylmässä ilmastossa, vaan myös toimii tyylikkäänä lisänä sisätiloissa. Innovatiiviset ominaisuudet, kuten älykäs energiansäästö ja hiljainen toimintamoodi, tekevät siitä sekä kauniin että käytännöllisen lisän kaikkiin tiloihin.

Toshiba Premium ilmalämpöpumppu

Premium malli on Toshiba ilmalämpöpumppujen huippu, tarjoten parasta mahdollista suorituskykyä, energiatehokkuutta ja älykkäitä ominaisuuksia. Sen edistykselliset toiminnot, kuten itsepuhdistuva lämmönsiirtimen ja adaptiivisen lämpötilansäädön, tarjoavat ennennäkemättömän mukavuuden ja ilmanlaadun hallinnan. Premium on tarkoitettu niille, jotka eivät tee kompromisseja asumismukavuudesta tai -tehokkuudesta.

Toshiba Haori ilmalämpöpumppu

Haori ilmentää ainutlaatuista yhdistelmää muotoilua ja teknologiaa, tarjoen räätälöitävän ulkonäön, joka täydentää kodin sisustusta. Sen kangaspäällinen etupaneeli mahdollistaa henkilökohtaiset design-ratkaisut, yhdistäen taidonmukaisesti tyylin ja suorituskyvyn. Haori-mallissa yhdistyvät huipputeknologia sekä energiatehokkuus, varmistavat, että se ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan myös toimii moitteettomasti, optimoiden kodin mukavuuden ja tehokkuuden.

Toshiba ilmalämpöpumppujen valikoima tarjoaa monipuolisia ratkaisuja, jotka vastaavat erilaisiin käyttäjätarpeisiin, tehdäkseen jokaisesta kodista viihtyisämpää ympäri vuoden. Valitsemalla Toshiban, valitset innovaation, luotettavuuden ja ympäristötietoisuuden.

Näytetään 1 - 10 / 10 tuotetta
Lajittele
Näytetään 1 - 10 / 10 tuotetta
Lajittele

SuodattimetOTA YHTEYTTÄ

👍 Kaipaatko apua järjestelmäsuunnittelussa tai laitevalinnassa?

👍 Tahdotko tietää lisää tuotteesta, toimitusajasta tai -tavasta?

👍 Haluatko tietää, mitä tuote maksaa asennettuna kohteeseen?


HUOM: Mikäli yhteydenottosi koskee tuotteen tai järjestelmän ASENNUSTA, MUISTATHAN LISÄTÄ TIEDON ASENNUSPAIKKAKUNNASTA! 

TILAA UUTISKIRJE

Kyllä kiitos, haluan vastaanottaa tiedon uusista tuotejulkaisuista, tarjouksista ja ajankohtaisista uutisista. 

Voin milloin tahansa peruuttaa tilauksen.