Suihkuseinät

7 Tuotetta

Suihkuseinä on käytännöllinen sisustuselementti

Suihkuseinä on mitä käytännöllisin kylpyhuoneen elementti, joka helpottaa arkea ja tekee samalla kylpyhuoneesta ripauksen verran tyylikkäämmän. Kaikenkokoisiin tiloihin löytyvät erilaiset suihkuseinät toimivat tilanjakajina ja parantavat kylpyhuoneen käyttömukavuutta, kun tila pysyy kuivana roiskeista ja valumavedestä. Ei enää märkiä sukkia eikä vettä valuvia kylpyhuonekalusteita!

Valikoimastamme löydät säädettävällä korkeudella olevat suihkuseinät, jotka on helppo asentaa myös kallistetuilla lattioilla oleviin kylpyhuoneisiin. Viimeistele suihkuseinä valitsemalla siihen esimerkiksi kaunis savun värinen lasi, jolloin suihkunurkka on hiukan suojaisampi. Voit myös yhdistää useammasta suihkuseinästä esimerkiksi kauniin suihkukulman tai kokeilla ovellista suihkuseinää, jos haluat rajata suihkutilan yhtä tilanjakajaa selkeämmin.

Suihkuseinä helpottaa kylpyhuoneen puhtaanapitoa

Olipa kylpyhuone pieni tai suuri, on suihkuseinä helppo ratkaisu kun tarvitaan apua veden hallintaan ja tilan jakamiseen. Pieneenkin kylpyhuoneeseen voidaan asentaa kääntyvä suihkuseinä, jolloin suihkuseinän voi kääntää pois esimerkiksi kuivaustelineen tieltä. Helposti asennettava suihkuseinä toimii myös sisustuksellisena elementtinä. Nauti pitkän päivän päätteeksi rentouttavasta suihkusta täysillä, helppohoitoinen suihkuseinä helpottaa merkittävästi koko kylpyhuoneen puhtaana pitoa. Valuvan veden rajaaminen pitää tilan kuivempana, jolloin etenkin vanhan kylpyhuoneen vesivahinkoriski pienenee merkittävästi.

OTA YHTEYTTÄ - TÄYTÄ LOMAKE TAI SOITA ASIAKASPALVELUUMME