Aurinkopuhaltimet SolarVenti

5 Tuotetta

SolarVenti-aurinkopuhaltimet

SolarVenti-aurinkoilmakeräimet raikastavat sisäilman ja poistavat tehokkaasti kosteuden ilman käyttökustannuksia. Aurinkoilmakeräimet sopivat mm. kesämökeille, omakotitaloihin, kellareihin, autotalleihin, konehalleihin, varastoihin, huvimajoihin, matkailuvaunuihin tai vaikka rossipohjan tuuletukseen.

SolarVenti-aurinkoilmakeräinten toiminta perustuu siihen, että auringon säteily lämmittää aurinkovaraajan mustan lämmönkeruupinnan. Laitteeseen integroitu aurinkokenno tuottaa sähköä, joka käynnistää automaattisesti puhaltimen, joka puolestaan puhaltaa raikasta, kuivaa ja lämmintä ilmaa rakennuksen sisälle. Laite toimii ilman sähköliitäntää - täysin auringon energialla, ilman käyttökustannuksia. 

SolarVentillä on 34 vuoden kokemus aurinkoilmakeräinten kehittelystä, tuotannosta ja ammattimaisesta huollosta. Markkinoiden johtava tuottaja ja yli 60 00 patentoitua laitetta ovat palvelleet kuluttajia ympäri maailman.

Miksi valita SolarVenti?

Nykypäivän tiiviit ja hyvin eristetyt talot ovat yleensä hyviä lämmityskustannusten, mutteivät läheskään aina sisäilman laadun kannalta. Ongelma on ilman vaihtuvuudessa. Höyrynsulkumuovit seinissä ja katoissa sekä tiiviit ikkunat ja ovet estävät yleensä tehokkaasti rakennusten ilmanvaihdon. Vanhemmissa rakennuksissa ilmanvaihto toimi nykypäivän rakennuksia paremmin johtuen rakenteiden pienistä hataruuksista ja hengittävistä rakennusmateriaaleista.  Rakennuksissa, jotka eivät ole ympärivuotisessa käytössä, sisäilman laadun ongelmat lisääntyvät erityisesti huoneiden lämpötilan ollessa alhainen lomakauden ulkopuolella. Suhteellisen alhainen lämpötila yhdessä suljettujen ovien ja ikkunoiden kanssa altistaa loma-asunnot erityisesti kosteudelle ja huonolle sisäilmanlaadulle. 

SolarVenti seinällä tai katolla on halpa, yksinkertainen ja tehokas keino paremman ilmanlaadun saavuttamiseksi ei ainoastaan silloin, kun tavoitteena on todellisten terveyshaittojen poistaminen tai lieventäminen, vaan myös haluttaessa pelkästään eroon tunkkaisen sisäilman aiheuttamasta epämukavuudesta. SolarVenti merkitsee tuuletusta ilman lämpöhukkaa ja käyttökustannuksia - luontoa rasittamatta. Lähes aina mukana seuraa myös ilmaista lisälämpöä. SolarVenti -järjestelmän perustamis-/hankintakulut jäävät pääsääntöisesti alle niiden kulujen, jotka aiheutuisivat esim. mekaanisen lämpöä kierrättävän tuuletuslaitteiston asentamisesta. Materiaalivalintojen ja yksinkertaisen rakenteensa ansiosta SolarVenti on toimintavarma eikä vaadi jokavuosittaisia huoltotoimenpiteitä.

  • Näkymä
OTA YHTEYTTÄ - TÄYTÄ LOMAKE TAI SOITA ASIAKASPALVELUUMME