Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Tuoteryhmät


Suodattimet

Sähkölämmittimet Adax

Sähkölämmittimet Adax

Adaxilta on saanut laadukkaita, ajanmukaiseen tyyliin suunniteltuja sähkölaitteita koteihin jo vuodesta 1948. Niissä yhdistyvät laadukas muotoilu, ympäristöä säästävät materiaalit ja helppokäyttöinen energiatehokas tekniikka. Jatkuvan kehitystyön ja innovoinnin ansiosta Adax on tällä hetkellä sähkökäyttöisten lämmityslaitteiden johtava valmistaja ja alan markkinajohtaja Norjassa ja monissa osissa Pohjoismaita. Lisäksi yrityksellä on runsaasti vientiä moniin maihin Euroopassa ja sen ulkopuolella.

Adax sähkölämmittimet ovat energiaa säästäviä lämpöpattereita, joissa yhdistyy nykyaikainen muotoilu ja helppokäyttöisyys. Adax Neo sähkölämmitin on tarkoitettu kuiviin tiloihin osaksi tyylikästä sisustusta, kun taas Adax Clea ja Adax Neo WiFi soveltuvat myös kylpyhuoneisiin. 5 vuoden lämpötakuulla oleva Adax sähköpatteri on valmistettu nykyaikaisten korkeiden energiatehokkuusvaatimusten mukaisesti. Suuri määrä pieniä lamelleja levittävät lämmön nopeasti ja elektroninen termostaatti sisäänrakennettuine päivä- ja yösäätötoimintoineen säästää jopa 25 prosenttia lämmityskuluista verrattuna entisiin kaksimetallitermostaateilla varustettuihin lämpöpattereihin. Selkeästä LED-näytöstä on helppo nähdä asetettu lämpötila. Lämmön säätäminen onnistuu helposti selkeillä +/- painikkeilla. Elektroninen termostaatti mittaa jatkuvasti huoneen lämpötilaa ja toimii huipputarkasti 0,5 asteen tarkkuudella. Adax sähkölämmittimellä saat miellyttävän lämmön kotiisi edullisesti ja ennen kaikkea helposti, sekä säästät samanaikaisesti sekä rahaa että ympäristöä.

HOX: Wifi-mallin sähkölämmittimiä löytyy yleensä heti varastosta. Ei-Wifi-mallit ovat puolestaan tilaustuotteita ja niiden toimitusaika on 2-6 viikkoa, PAITSI valkoista ei-Wifiä löytyy pääsääntöisesti aina suoraan hyllystä!Näytetään 1 - 20 / 20 tuotetta
Lajittele
Näytetään 1 - 20 / 20 tuotetta
Lajittele

SuodattimetOTA YHTEYTTÄ

👍 Kaipaatko apua järjestelmäsuunnittelussa tai laitevalinnassa?

👍 Tahdotko tietää lisää tuotteesta, toimitusajasta tai -tavasta?

👍 Haluatko tietää, mitä tuote maksaa asennettuna kohteeseen?


HUOM: Mikäli yhteydenottosi koskee tuotteen tai järjestelmän ASENNUSTA, MUISTATHAN LISÄTÄ TIEDON ASENNUSPAIKKAKUNNASTA! 

TILAA UUTISKIRJE

Kyllä kiitos, haluan vastaanottaa tiedon uusista tuotejulkaisuista, tarjouksista ja ajankohtaisista uutisista. 

Voin milloin tahansa peruuttaa tilauksen.