Savupiiput Jeremias

40 Tuotetta

Jeremias on yksi maailman johtavista terässavupiippujen ja pakokaasujärjestelmien valmistajista. Savupiippujen valikoimasta löytyy ratkaisut kaikenlaisiin koteihin ja liiketiloihin, kuten myös teollisuuteen tarvittavat järjestelmät. Fiksulla rakenteella tehdyt kevytpiiput on tarvittaessa helppo jatkaa valmista mallia pidemmäksi, ja niiden asennuksen helppouteen on kiinnitetty paljon huomiota. Nämä kestävät takkapiiput on tehty niin kestävästä teräksestä, että valmistaja myöntää kaikille piipuilleen 25 vuoden korroosiotakuun – tämä on kaikista savupiippujen valmistajista pisin takuuaika. Loistavien käyttöominaisuuksien lisäksi nämä terässavupiiput ovat myös komeita katsella.

Savupiippu joka kohteeseen

Markkinoiden laajin valikoima löytyy Jeremiakselta. Laadukkaat tuotteet valmistetaan USA:ssa ja Euroopassa, ja nyt niitä saa jälleenmyytynä Oulusta! Tilaa laadukkaat Savupiiput ja teräshormit meiltä järkevillä hinnoilla ja nopeasti toimitettuna, tai Oulun varastolta omatoimisesti mukaan noudettuna.

Valitse kohteeseesi sopivalla läpimitalla oleva savupiippu ja ryhdy hommiin! Meiltä saat takkapiippujen lisäksi myös asennustarvikkeet ja lisävarusteet.

  • Näkymä