Poistoilmalämpöpumput

4 Tuotetta

PILP Multiheater ECO 18 ja Multiheater ECO 30 poistoilmalämpöpumput - Energiatehokasta veden lämmitystäMultiheater ECO pilp, poistoilmalampopumppu

Multiheater ECO 18 -poistoilmalämpöpumppu ja sen isoveli Multiheater ECO 30 soveltuvat yksinään käyttöveden lämmitykseen ja/tai pienen lämmitystarpeen tuottoon. Parhaimmillaan Multiheater ECO -poistoilmalämpöpumppu on kuitenkin öljy- tai halkokattilan rinnalle kytkettynä. Poistoilmalämpöpumppu ottaa lämpöä talteen hyvällä hyötysuhteella ja tehostaa öljykattilan tai jo olemassaolevan IV-koneen hyötysuhdetta. Edullinen hinta - Huikea hyöty.

Multiheater poistoilmalämpöpumppu ottaa talteen lämmitysenergiaa, joka muuten menee hukkalämpönä poistoilman mukana. Talteen otettu lisäenergia voidaan jatkohyödyntää esimerkiksi ohjaamalla se takaisin tuloilmaan tai käyttö- ja lämmitysveden lämmittämiseen. Toimintaperiaatteensa ansiosta poistoilmalämpöpumppu, eli PILP, säästää sinulle siis selvää rahaa!


Eco Design 100/180P -poistoilmalämpöpumppu käyttöveden lämmitykseenEco Design käyttövesilampopumppu RST varaajalla

ED ECO Fresh 100/180P - uusi ympäristötietoisten käyttövesilämpöpumppujen sukupolvi. Innovatiivinen käyttövesilämpöpumppu ED 100/180P on säästeliäin, ekologisin ja fiksuin tapa tuottaa kuumaa käyttövettä. Pumpulla säästät jopa 75% vuotuisesta energiankulutuksesta tinkimättä pisaraakaan mukavuudesta.

Tämä uuden sukupolven edullinen poistoilmalämpöpumppu integroidulla RST-vesivaraajalla käyttää R290-kylmäainetta (propaania), joka ei ole ainoastaan ympäristöystävällinen verrattuna muihin kylmäaineisiin, mutta myös äärettömän energiatehokas. Edistyksellinen neljännen sukupolven säiliöeriste ja R290-kylmäaine tekevät 100P/180P -sarjan lämpöpumpuista energiatehokkaimpia ja ekologisimpia ratkaisuita markkinoilla, täyttäen huomispäivän vaatimukset jo tänään.

  • Näkymä