Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Tuoteryhmät


Suodattimet

Panasonic

Panasonic ilmalämpöpumputPanasonic HZ ilmalämpöpumppu musta sisäyksikkö

Panasonic ilmalämpöpumput ovat sekä moninkertaisia testivoittajia että markkinajohtajia nimenomaan täällä kylmässä Pohjolassamme. Värjöttelyt siis sikseen ja hiilijalanjälkeä pienentämään. Panasonicin ilmalämpöpumput tarjoavat kattavan valikoiman ratkaisuja lämmitykseen ja viilennykseen, soveltuen erilaisiin tarpeisiin ja tiloihin suomalaisissa kodeissa. Uudet mallit on suunniteltu erityisesti Pohjolan vaihteleviin sääolosuhteisiin, tarjoten luotettavaa toimintaa niin pakkasen purressa kuin kesähelteillä.

Jokainen Panasonic ilmalämpöpumppu on suunniteltu kestämään Skandinavian talviolosuhteita, ja niissä yhdistyvät käyttömukavuus, edistykselliset toiminnot sekä energiatehokkuus. Uusissa malleissa hyödynnetään R32-kylmäainetta, joka on ympäristöystävällisempi vaihtoehto ja parantaa laitteiden energiahyötysuhdetta. Yli 60 vuoden kokemuksella Panasonic pyrkii jatkuvasti kehittämään ilmalämpöpumppujen energiatehokkuutta ja kestävyyttä, tarjoten käyttäjilleen miellyttävän sisäilman, alentuneita lämmityskustannuksia ja vähentynyttä ympäristövaikutusta.

Olipa kyse sitten uuden ilmalämpöpumpun asentamisesta uuteen rakennukseen tai vanhan järjestelmän päivittämisestä, Panasonic tarjoaa laajan valikoiman malleja, jotka palvelevat sekä yksittäisiä huoneita että koko taloa. Ennen valintaa on suositeltavaa konsultoida ammattilaista, joka auttaa määrittelemään juuri teidän tarpeisiinne sopivan mallin.

Panasonic-ilmalämpöpumppuvalikoima käsittää myös mallit pelkkään jäähdytykseen tai useamman sisäyksikön ns. Multi-Split mallit.


Panasonic HZ-sarja

Panasonic HZ-sarjan lämpöpumput eli Panasonic-ilmalämpöpumppujen lippulaivamalli on ideaali valinta energiatietoisiin kotitalouksiin, jotka etsivät huippuluokan tehokkuutta. HZ-mallit pärjäävät erinomaisesti suomalaisessa säässä tarjoten optimaalista lämmitystehoa jopa -35 asteen pakkasessa. Ne soveltuvat loistavasti omakotitaloihin, joissa tarvitaan luotettavaa ja tehokasta lämmitystä suurille pinta-aloille. Panasonic HZ-sarjan ilmalämpöpumput ovat saatavana myös tyylikkäällä grafiitinharmaalla sisäyksiköllä.

Panasonic LZ-sarja

Panasonic LZ-sarjan ilmalämpöpumput ovat erinomainen valinta energiatehokkuutta arvostaville kuluttajille, jotka odottavat suorituskykyä myös äärimmäisissä sääolosuhteissa, mutta ensisijainen valintakriteeri on mahdollisimman matala sisäyksikön korkeus. Kompaktista, vanhan ilmalämpöpumpun sisäyksikön paikalle sopivasta ns. retrofit-sisäyksiköstään huolimatta LZ-sarjan malleissa yhdistyy korkea SCOP-arvo sekä kyky tuottaa lämpöä jopa erittäin alhaisissa ulkolämpötiloissa. LZ-sarja soveltuu erinomaisesti pohjoismaiseen ilmastoon, ja sen tehokkuus säilyy optimaalisena niin viileässä syyskelissä kuin ankaran talven pakkasilla. Monipuolisuuden vuoksi LZ-sarja sopii mainiosti niin pienempiin kerrostalohuoneistoihin kuin suurempiin omakotitaloihin.

Panasonic NZ-sarja

Panasonic NZ-mallit tarjoavat tasapainoisen suorituskyvyn niin lämmityksessä kuin viilennyksessä, tehden niistä monipuolisen ratkaisun useimpiin kotitalouksiin. Ne ovat erityisen hyviä valintoja, jos etsit kohtuuhintaista ja luotettavaa vaihtoehtoa ilman, että kompromisseja laadussa tarvitsee tehdä. NZ-sarjan erittäin hiljainen vain 19 dB(A) sisäyksikkö on pyritty muotoilemaan erityisen siroksi ja kauniiksi.

Panasonic Z-sarjan lattiamallit

Panasonic Z-sarjan lattiamallit on suunnattu erityisesti niille, jotka etsivät helppokäyttöisiä matalaan huonetilaan sopivia ratkaisuja. Nämä ilmalämpöpumput asennetaan lattiatasolle ja sopivat esteettisesti tiloihin, joissa ylös seinälle asennettavat vaihtoehdot eivät ole mahdollisia tai toivottuja. Panasonic Z-sarjan ilmalämpöpumppu on ihanteellinen ratkaisu esimerkiksi vanhemmissa rakennuksissa, joissa seinä- tai kattorakenteet eivät mahdollista seinäasennusta, tai silloin kun lämpö halutaan suunnata suoraan oleskelutasolle lattian rajaan. Mallien muotoilu ja värivaihtoehdot varmistavat, että ne integroituvat tyylikkäästi osaksi sisustusta, ja samalla ne tuottavat tasaisesti lämpöä huonetilaan.


Biottori Oy:ltä saat moninkertaiset testivoittajat Panasonic ilmalämpöpumput myös asennettuna. Nopea toimitus ja aina edullinen hinta verkkokaupassamme. Huom: Mikäli ostat verkkokaupastamme ilmalämpöpumpun, mutta et asennusta, pyydämme sinua ilmoittamaan tilauksen yhteydessä tiedon käyttämästäsi asennusliikkeestä. Lue lisää aiheesta: Ilmalämpöpumpun asentamiseen tulisi käyttää pätevää asennusliikettä, mikäli haluaa välttää ongelmat liittyen mm. takuukysymyksiin.Näytetään 1 - 11 / 11 tuotetta
Lajittele
Näytetään 1 - 11 / 11 tuotetta
Lajittele

SuodattimetOTA YHTEYTTÄ

👍 Kaipaatko apua järjestelmäsuunnittelussa tai laitevalinnassa?

👍 Tahdotko tietää lisää tuotteesta, toimitusajasta tai -tavasta?

👍 Haluatko tietää, mitä tuote maksaa asennettuna kohteeseen?


HUOM: Mikäli yhteydenottosi koskee tuotteen tai järjestelmän ASENNUSTA, MUISTATHAN LISÄTÄ TIEDON ASENNUSPAIKKAKUNNASTA! 

TILAA UUTISKIRJE

Kyllä kiitos, haluan vastaanottaa tiedon uusista tuotejulkaisuista, tarjouksista ja ajankohtaisista uutisista. 

Voin milloin tahansa peruuttaa tilauksen.