OSO

OSO-vesivaraajat ja energiavaraajat

OSO-vesivaraajavalikoimamme koostuu laadukkaista Suomen olosuhteisiin soveltuvista vesivaraajista ja energiavaraajista. OSOn energia- ja vesivaraajat valmistetaan Norjassa ja niitä on myyty liki 2,5 miljoonaa kappaletta. OSOn säiliöillä on 5 vuoden takuu. 5 vuoden takuu koskee säiliötä. Sähköosilla on 2 vuoden takuu. Säiliön odotettavissa oleva käyttöikä on liki 30 vuotta.

Energia- ja vesivaraajat ruostumattomalla terässäiliöllä

Kaikki OSOn energia- ja vesivaraajien säiliöt on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Tämä on erittäin tärkeä ominaisuus, sillä suomalainen vesi on hapanta - aivan kuten OSOn valmistusmaan eli Norjan vesi. Euroopassa laajasti käytössä olevat emalisäiliöt eivät kestä hapanta vettä samalla tavalla kuin ruostumattomasta teräksestä valmistetut. OSO-energiavaraajien poikkeuksellinen kestävyys kloridi- eli suolapitoisissa vesissä perustuu varaajissa käytettyyn teräslaatuun ja saumahitsauksissa käytettyyn patentoituun hitsaustekniikkaan.

Ympäristöystävälliset vesivaraajat

OSOn toiminta pohjautuu ympäristölähtöisyyteen. OSOlle on tärkeämpää varmistaa säiliön pitkä kestoikä kuin kehittää tuotteen ulkoasua. OSOn ekologisen ajattelun kärkituotteita ovat muun muassa EnergiaSäästäjä ES, joka ottaa talteen suihkusta ja tiskikoneesta poistuvan kuuman veden lämpöenergian. Tutustu OSOn energia- ja vesivaraajien valikoimaan ja tilaa!