OSO

OSO lämminvesivaraajat ja energiavaraajat

OSO -varaajavalikoimamme koostuu laadukkaista Suomen olosuhteisiin soveltuvista OSO lämminvesivaraajista ja energiavaraajista. OSOn varaajat valmistetaan Norjassa ja niitä on myyty liki 2,5 miljoonaa kappaletta. OSOn säiliöillä on 10 vuoden takuu. 10 vuoden takuu koskee säiliötä. Sähköosilla on 2 vuoden takuu. Säiliön odotettavissa oleva kesto on liki 30 vuotta. 

Kaikki OSOn varaajien säiliöt on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, sillä suomalainen, kuten OSOn valmistusmaan Norjankin, vesi on hapanta. Euroopassa laajasti käytössä olevat emalisäiliöt eivät kestä hapanta vettä samalla tavalla kuin ruostumattomasta teräksestä valmistetut. OSO energiavaraajien poikkeuksellinen kestävyys kloridi- eli suolapitoisissa vesissä perustuu varaajissa käytettyyn teräslaatuun ja saumahitsauksissa käytettyyn patentoituun hitsaustekniikkaan.

OSOn toiminta pohjautuu ympäristölähtöisyyteen, siksi heille on tärkeämpää varmistaa säiliön pitkä kestoikä kuin kehittää tuotteen ulkoasua. OSOn ekologisen ajattelun kärkituotteita ovat muun muassa EnergiaSäästäjä ES, joka ottaa talteen suihkusta ja tiskikoneesta poistuvan kuuman veden lämpöenergian.

OTA YHTEYTTÄ - TÄYTÄ LOMAKE TAI SOITA ASIAKASPALVELUUMME