Nordcel

5 Tuotetta

Ilmalämpöpumput Nordcel (Gree)

Nordcel-ilmalämpöpumput ovat maailman suurimman ja luotetuimman lämpöpumppuvalmistajan Gree Electric Appliances Inc. tehtaan tuotteita, joten tehokkuus, luotettavuus ja muut lämmityslaitteelle tärkeät ominaisuudet ovat kohdallaan. Suurista valmistusmääristä ja vahvasta tuotekehityksestä johtuen ominaisuudet ja hinta ovat omaa luokkaansa. Yksi jokaisesta kolmesta maailmassa asennettavasta ilmalämpöpumpusta valmistetaan Green tehtaalla.

Huom: Mikäli ostat verkkokaupastamme ilmalämpöpumpun, mutta et asennusta, pyydämme sinua ilmoittamaan tilauksen yhteydessä tiedon käyttämästäsi asennusliikkeestä. Lue lisää aiheesta: Ilmalämpöpumpun asentamiseen tulisi käyttää pätevää asennusliikettä, mikäli haluaa välttää ongelmat liittyen mm. takuukysymyksiin.


Ilmalämpöpumput Nordcel (Gree) NV

Ilmalämpöpumppu Nordcel NV -malli on energiatehokas ja hiljainen, edullinen vaihtoehto hyvää peruskonetta arvostavalle. Väkivahva kompressoriyksikkö, älykäs sulatus, ylläpitolämpötoiminto +8 °C, tulisijan lämpöä levittävä ilmankierrätystoiminto, I FEEL -lämpötilamittaus kaukosäätimestä ja lukuisat muut huippuominaisuudet vakiona.


Ilmalämpöpumput Nordcel (Gree) NH

Ilmalämpöpumppu Nordcel NH -mallissa on energiatehokkuus viety äärimmilleen uudenlaisen G10-invertteritekniikan, älykkään mikroprosessoriohjauksen ja huippupakkasillakin toimivan vahvan kompressorin ansiosta. Melutaso tässä laitteessa on myös markkinoiden hiljaisimpia eli vain 21 dB. Puhallinnopeuksia sisäyksikössä on seitsemän. I FEEL, ylläpitolämpö +8 °C , takan lämpöä levittävä ilmankierrätystoiminto, ColdPlasma-ionisaattori ja sähkösuodatin vakiona. Erinomaisen ilmansuodatuksen vuoksi NH-ilmalämpöpumppu soveltuu erityisen hyvin allergiaperheisiin.

OTA YHTEYTTÄ - TÄYTÄ LOMAKE TAI SOITA ASIAKASPALVELUUMME