Moniöljypolttimet

9 Tuotetta

Citerm moniöljypolttimet ja tarvikkeet

Moniöljypoltin on suunniteltu polttamaan tehokkaasti ja puhtaasti erilaisia juoksevia öljylaatuja, kuten kasviöljyt, mineraali- ja synteettiset öljyt, kevyt polttoöljy jne. Polttoaineen syöttö ja sumuuntuminen varmistetaan paineilmalla. Polttimen voi asentaa lähes mihin tahansa lämmityskattilaan sovituskauluksen avulla. 

Valikoimaamme kuuluvat laadukkaat Citerm-moniöljypolttimen Junior- ja Gp-sarjan mallitpoltintarvikkeet sekä varaosat. Jätteiksi luokiteltavien öljyjen polttaminen Suomessa on muista EU-maista poiketen asetuksella kielletty.


Citerm Junior moniöljypoltin

Citerm Junior moniöljypoltin on kevyt ja kompakti poltin, joka voidaan asentaa lähes minkätyyppiseen lämmityskattilaan hyvänsä. Palopään halkaisija on 89 mm ja pituus 100 mm. Citerm Junior soveltuu käytettäväksi kolmella eri suutinkoolla ja antaa näillä seuraavat tehoalueet:

  •  30609-11 (25kw – 35kw)
  • DA-2 (35kw -65kw ) 
  • 30609-49 ( 50kw – 85kw )

Citerm Junior moniöljypolttimessa on erillinen öljysäiliön yhteyteen asennettava polttoainepumppu. Öljypolttimen lämmitysvastuksen teho on 700 W ja paloilmapuhaltimen kulutus on 66 W.