Mitsubishi Electric

11 Tuotetta

Mitsubishi Electric Ilmalämpöpumput

Scanofficen maahantuomat hankintaturvalliset Mitsubishi Electricin hiljaiset ja luotettavat ilmalämpöpumput löydät valikoimastamme edulliseen hintaan. Kaikki Scanofficen maahantuomat ilmalämpöpumput on tehty toimimaan Suomen ankarissa olosuhteissa. Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput ovatkin osoittaneet toimintavarmuutensa pohjoisen olosuhteissa vuosien varrella ja ovat näin ollen yksi Suomessa eniten asennetuista lämpöpumppumerkeistä.

Suomen markkinoille rinnakkaismaahantuodaan Etelä-Euroopan markkinoille suunniteltuja Mitsubishi Electric lämmityskäyttöön suunniteltuja ilmalämpöpumppumalleja, joiden toimintaa ei tehdas takaa Pohjolan oloissa. Tällaisen maahantuojan tekemät muutostyöt lämpöpumppuihin, kuten sulatusvesivastusten jälkiasennukset laitteisiin, eivät ole valmistajan hyväksymiä ja näin tuotevastuuasiat siirtyvät pois valmistajalta. Myöskään toiminta-alue (ulkolämpötila) ei ole valmistajan takaama. Pohjolan mallin tunnistat mallikoodin H– tai HZ-loppuliitteestä. Kaikki Biottorin myymät Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput ovat H- tai HZ-päätteisiä Pohjolan malleja.

Voit lukea laitteiden VTT:n testiraportit tästä: VTT:n testiraportit -  ilmalämpöpumppuvertailu

Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppujen suodattimet löydät täältä: Suodattimet - Mitsubishi Electric

Mikäli ostat verkkokaupastamme ilmalämpöpumpun, mutta et asennusta, pyydämme sinua ilmoittamaan tilauksen yhteydessä tiedon käyttämästäsi asennusliikkeestä. Lue lisää aiheesta: Ilmalämpöpumpun asentamiseen tulisi käyttää pätevää asennusliikettä, mikäli haluaa välttää ongelmat liittyen mm. takuukysymyksiin.