Metro

26 Tuotetta

Metro vedenlämmittimet

Pohjoismaista laatua

Tanskalainen Metro tarjoaa monipuolisen valikoiman laadukkaita lämminvesivaraajia. Metro-lämminvesivaraajat sopivat hyvin suomalaisen veden vaihteleviin ominaisuuksiin ja täyttävät Suomen lain määräykset. Lämminvesivaraajien rakennepaine on 10 bar, lukuunottamatta 5 litraista varaajaa, jonka säiliö on paineeton.

Valitse oikea korroosiosuojaus

Eri vesilaatuja varten Metro-varaajamalleja löytyy sekä emaloituna että ruostumattomasta teräksestä (RST) valmistettuna. Kunnallisissa vesissä voi pääsääntöisesti käyttää emali- tai RSTvaraajaa, mutta porakaivo-, lähde- ja järvivesien kanssa mikään korroosiosuojaus ei ole riittävä kaikille vesilaaduille. Tästä esimerkkinä vahvasti kloridipitoinen vesi, johon soveltuu vain emalivaraaja. 

Säästä lämmintä vettä

Kaikki Metro-mallit on varustettu säädettävällä sekoitusventtiilillä, joka sekoittaa kuuman ja kylmän veden haluttuun lämpötilaan.Tämä säästää lämmintä vettä ja estää liian kuuman veden pääsyn varaajasta. Metro-lämminvesivaraajat on eristetty freonittomalla, muotoonvaletulla eristeellä. Tämä merkitsee sitä, että varaaja pitää lämmön varmasti sisällään.

Aina sopivan kokoinen

Metro-lämminvesivaraajia on saatavana tilavuudeltaan 5–450 -litraisena. Varaajan valintaan vaikuttavat perheen koko sekä lämpimän käyttöveden kulutustottumukset. Kahden aikuisen ja kahden lapsen taloudessa kuluu vettä noin 500–650 litraa vuorokaudessa.

Helppo asentaa ja käyttää

Kaikissa Metro-lämminvesivaraajissa on mukana selkeä, suomenkielinen asennus- ja käyttöohje. Putkiliitännät ja sähkökytkennät on otettu huomioon jo varaajaa suunniteltaessa ja siksi esimerkiksi tarkistus- ja huoltotoimenpiteiden suorittaminen on helppoa. Seinä- ja vaakamalleissa on asennusta helpottava erillinen teline. Metro 300 -modulivaraajan asennustila on markkinoiden suurin.

  • Näkymä