Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Tuoteryhmät


Suodattimet

Vesikiertokiukaat

Vesikiertokiukaat ja hormilämmönvaihtimetSkamet vesikiertokiuas pyöreä verkkorungolla

Oletko ajatellut, että saunankiuaskin voisi toimia keskuslämmityskattilana? Paljon saunova säästäisi hurjan määrän öljyä/sähköä, kun vesikiertokiukaan ja/tai hormilämmönvaihtimen avulla lämpenisi saunan lisäksi myös käyttövesi, talo tai vaikkapa uima-allas. Tervetuloa tutustumaan vesikiertokiukaidemme upeaan mallistoon! Etsitpä sitten täydellistä ratkaisua mökin, kodin tai vaikkapa pienen kylpyläsi löylyhuoneen lämmitykseen, vesikiertokiuas tarjoaa sinulle tehokkuutta, taloudellisuutta, ja pitkäikäisen nautinnon puhtaista löylyistä.

Mikä on vesikiertokiuas?

Vesikiertokiuas toimii osana vesikeskuslämmitysjärjestelmää, jossa kiuas liitetään vesikiertoon, ja sen lämmittämä vesi jakautuu rakennuksen muihin lämmityspisteisiin kuten pattereihin tai lattialämmitykseen sekä käyttöveteen. Se on ekologisten ja energiatehokkaiden ratkaisuiden aallonharjalla, sillä se muuntaa saunomisesta syntyvän hukkalämmön hyödyksi. Vesikiukaan tehoa voidaan kasvattaa hormilämmönvaihtimella tai pieneen tarpeeseen voidaan käyttää pelkkää hormilämmönvaihdinta tavallisen puukiukaan kanssa.

Vesikiertokiukaan edut:

  1. Energiatehokkuus: Kun kiukaasi on yhteydessä vesikeskuslämmitykseen, jokainen löylyhetki auttaa lämmittämään kotiasi. Tämä vähentää muun lämmityksen tarvetta ja säästää energiaa.

  2. Taloudellisuus: Energiatehokkuuden myötä säästät myös lämmityskuluissasi. Alhaisemmat käyttökustannukset ja kiukaan pitkä käyttöikä tekevät siitä sijoituksen, joka maksaa itsensä takaisin vuosien varrella.

  3. Ympäristöystävällisyys: Käyttämällä hyväksi saunomisen yhteydessä syntyvää lämpöenergiaa vähennät merkittävästi fossiilisten polttoaineiden tarvetta ja pienennät hiilijalanjälkeäsi.

  4. Monipuolisuus: Vesikiertokiuas sopii monenlaisiin rakennuksiin ja on yhteensopiva useiden erilaisten lämmitysjärjestelmien kanssa.

  5. Mukavuus: Saunominen vesikiertokiukaalla on sama, pehmeä ja miellyttävä kokemus kuin perinteisellä puukiukaallakin. Ero on siinä, että samalla kun rentoudut löylyissä, talosi muut huoneet ja käyttövesi lämpenevät.

Miksi valita meidän vesikiertokiuas?

Meidän vesikiertokiukaamme on suunniteltu kestämään pohjoismainen tapa saunoa - paljon ja usein - ja se on tehty parhaista materiaaleista, jotka takaavat tuotteemme pitkän iän. Erityistä huomiota on kiinnitetty myös käyttömukavuuteen ja turvallisuuteen; helppokäyttöisyys ja luotettavat, testatut turvallisuusominaisuudet ovat meille itsestäänselvyyksiä.

Miten valita oikea vesikiertokiuas?

Vesikiertokiukaita on eri tehoisia, joten valinnassa kannattaa ottaa huomioon saunasi koko, tarvittava lämmitysteho, sekä nykyisen lämmitysjärjestelmäsi yhteensopivuus. Meidän asiantuntijamme auttavat mielellään löytämään juuri oikean mallin juuri sinun tarpeisiisi.

Älä odota - päivitä saunasi nyt!

Olemme kokoamassa uutiskirjettä, jossa jaamme lisätietoa tästä innovatiivisesta tuotteesta, vinkkejä kiuaskokonaisuuden valintaan sekä erikoistarjouksia. Liity postituslistallemme, niin pysyt ajan tasalla viimeisimmistä uutisista ja saat tietoosi parhaat vinkit ja tarjoukset ensimmäisten joukossa.

Vesikiertokiukaiden maailma on äärettömän kiinnostava, ja olemme täällä tehdäksemme sinun saunakokemuksestasi entistäkin paremman. Ota yhteyttä asiantuntijoihimme tai tutustu valikoimaamme verkkokaupassamme, ja aloita matkasi kohti ekologisempaa ja nautinnollisempaa saunomista!

Odotamme innolla mahdollisuutta palvella sinua ja tehdä saunahetkistäsi entistäkin lämpimämpiä.

Näytetään 1 - 5 / 5 tuotetta
Lajittele
Näytetään 1 - 5 / 5 tuotetta
Lajittele

SuodattimetOTA YHTEYTTÄ

👍 Kaipaatko apua järjestelmäsuunnittelussa tai laitevalinnassa?

👍 Tahdotko tietää lisää tuotteesta, toimitusajasta tai -tavasta?

👍 Haluatko tietää, mitä tuote maksaa asennettuna kohteeseen?


HUOM: Mikäli yhteydenottosi koskee tuotteen tai järjestelmän ASENNUSTA, MUISTATHAN LISÄTÄ TIEDON ASENNUSPAIKKAKUNNASTA! 

TILAA UUTISKIRJE

Kyllä kiitos, haluan vastaanottaa tiedon uusista tuotejulkaisuista, tarjouksista ja ajankohtaisista uutisista. 

Voin milloin tahansa peruuttaa tilauksen.