ELCO

20 Tuotetta

ELCO pienet lämminvesivaraajat käyttöveden lämmitykseen

Yli 50 vuoden kokemuksella kodinkoneiden ja sähkölaitteiden valmistuksesta ELCO tarjoaa käyttäjäystävällisen ja turvallisen lämminvesivaraajamalliston käyttöveden lämmitykseen. Euroopan tiukkojen laatuvaatimusten ja normien mukaisesti valmistettu vesivaraajamallisto on huoleton valinta vuosiksi eteenpäin. Kaikkien pienten ELCO lämminvesivaraajien varaajasäiliöt ovat titaaniemaloituja ja ekstrasuurilla suojaavilla anodeilla varustettuja käyttöiän maksimoimiseksi. ELCO lämminvesivaraajista on saatavilla pysty- ja vaaka-asenteiset mallit sekä hybridivaraajamalli kierukalla varustettuna.

Kaikki pienet ELCO-lämminvesivaraajat soveltuvat omakotitaloon, mökille, verstaalle, autotalliin ja muihin "vesivaraaja pieneen tarpeeseen" kohteisiin. Korkean kloridipitoisuuden vesille emaloitu säiliö on suositellumpi vaihtoehto verrattuna ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin säiliöihin. Kaikki Biottorin toimittamat ELCO-lämminvesivaraajat toimitetaan erityisen suurella suoja-anodilla ja laadukkaalla ruotsalaisella LK Armatur -varolaiteryhmällä varustettuna. Toimitussisältö kaikissa ELCO-vesivaraajissa on siis edullisesta hinnasta huolimatta asennusvalmis paketti asennusjohtoineen ja pistotulppineen. Varaajat voi myös kätevästi muuttaa kiinteästi sähköverkkoon kytkettäviksi korvaamalla liitäntäjohdon kiinteällä johdolla. Märkiin tiloihin asennettaessa johtimen läpivienti varaajan liitäntärasiaan tulee vesitiivistää.

  • Määräysten mukainen varolaiteryhmä. Ylikuumenemissuoja ja turvatermostaatti vakiovarusteina
  • Termostaattinen sekoitusventtiili turvalliseen kuuman veden käyttöön
  • Alipaineimetty freonivapaa PU-eriste
  • Pistotulppaliitäntä 10A
  • Kaksinkertainen titaaniemalointi
  • Lämmitysvastus ruostumatonta terästä (INOX316L) alennetulla pintalämpötilalla
  • Varaajasäiliötä suojaava(t) magnesiumanodit. Elco lämminvesivaraaja sopii myös korkean kloridipitoisuuden vesilaaduille, joihin RST-säiliötä ei suositella
  • Takuu 2 vuotta

ELCO lämminvesivaraaja ilman kierukkaa

ELCO lämminvesivaraaja ilman kierukkaa käyttöveden lämmitykseen sähköllä on saatavilla 10 - 120 litran kokoisena. ELCO lämminvesivaraajasta on saatavilla sekä pysty- että vaaka-asenteiset mallit. Vaaka-asenteiset mallit soveltuvat erityisen hyvin esimerkiksi saunaan lauteiden alle asennettaviksi. Asennuksessa on huomioitava, että kaikkia malleja ei saa asentaa lattialle, koska varaajissa on vakiokiinnikkeinä vain seinäkiinnikkeet! Huomioitavaa on myös, että varolaiteryhmän putkitukselle (varaajan alaosassa) on mallista riippuen varattava tilaa noin 30 cm pysty- tai vaakatasossa.

ELCO lämminvesivaraaja kierukalla

ELCO 120 litran vaaka- ja pystymallin lämminvesivaraajat käyttöveden lämmitykseen ovat saatavana myös kierukalla varustettuna. Kierukka siirtää lämpöä vesivaraajaan tai varaajasta. Hybridimallisen lämminvesivaraajan kierukan liitännät ovat varaajan oikeassa kyljessä ¾" UK. Kierukkaa voidaan käyttää esimerkiksi varaajan liittämiseen aurinkolämmitykseen tai lämpöpumppulämmitykseen.

ELCO lämminvesivaraajan tekniset tiedot

ELCO lämminvesivaraajan sähköiset vaatimukset ja varaajasäiliön mitat löydät alla olevasta taulukosta. Katso tarkemmat varaajakohtaiset tiedot tuotesivuilta.


Malli
Tilavuus
Jännite
Teho
Käyttöpaine
Termostaatti
Korkeus
Halkaisija
Paino
10
10 litraa
230V
1,5 kW
10 bar
max. 80°C
417 mm
280 mm
7 kg
20
20 litraa
230V
1,5 kW
10 bar
max. 80°C
525 mm
340 mm
11 kg
50
50 litraa
230V
1,5 kW
10 bar
max. 80°C
570 mm
450 mm
20 kg
80
80 litraa
230V
2,0 kW
10 bar
max. 80°C
795 mm
450 mm
26 kg
100
100 litraa
230V
2,0 kW
10 bar
max. 80°C
945 mm
450 mm
30 kg
120
120 litraa
230V
2,0 kW
10 bar
max .80°C
1125 mm
450 mm
36 kg
  • Näkymä
OTA YHTEYTTÄ - TÄYTÄ LOMAKE TAI SOITA ASIAKASPALVELUUMME