Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Tuoteryhmät


Suodattimet

ELCO

ELCO pienet lämminvesivaraajat käyttöveden lämmitykseen

Yli 50 vuoden kokemuksella kodinkoneiden ja sähkölaitteiden valmistuksesta ELCO tarjoaa käyttäjäystävällisen ja turvallisen lämminvesivaraajamalliston käyttöveden lämmitykseen. Euroopan tiukkojen laatuvaatimusten ja normien mukaisesti valmistettu vesivaraajamallisto on huoleton valinta vuosiksi eteenpäin. Kaikkien pienten ELCO lämminvesivaraajien varaajasäiliöt ovat titaaniemaloituja ja ekstrasuurilla suojaavilla anodeilla varustettuja käyttöiän maksimoimiseksi. ELCO lämminvesivaraajista on saatavilla pysty- ja vaaka-asenteiset mallit sekä hybridivaraajamalli kierukalla varustettuna.

Kaikki pienet ELCO-lämminvesivaraajat soveltuvat omakotitaloon, mökille, verstaalle, autotalliin ja muihin "vesivaraaja pieneen tarpeeseen" -kohteisiin. Korkean kloridipitoisuuden vesille emaloitu säiliö on suositellumpi vaihtoehto verrattuna ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin säiliöihin. Kaikki Biottorin toimittamat ELCO-lämminvesivaraajat toimitetaan erityisen suurella suoja-anodilla ja laadukkaalla ruotsalaisella LK Armatur -varolaiteryhmällä varustettuna. Toimitussisältö kaikissa ELCO-vesivaraajissa on siis edullisesta hinnasta huolimatta asennusvalmis paketti asennusjohtoineen ja pistotulppineen. Varaajat voi myös kätevästi muuttaa kiinteästi sähköverkkoon kytkettäviksi korvaamalla liitäntäjohdon kiinteällä johdolla. Märkiin tiloihin asennettaessa johtimen läpivienti varaajan liitäntärasiaan tulee vesitiivistää.

  • Määräysten mukainen varolaiteryhmä. Ylikuumenemissuoja ja turvatermostaatti vakiovarusteina
  • Termostaattinen sekoitusventtiili turvalliseen kuuman veden käyttöön
  • Alipaineimetty freonivapaa PU-eriste
  • Pistotulppaliitäntä 10A
  • Kaksinkertainen titaaniemalointi
  • Lämmitysvastus ruostumatonta terästä (INOX316L) alennetulla pintalämpötilalla
  • Varaajasäiliötä suojaava(t) magnesiumanodit. Elco lämminvesivaraaja sopii myös korkean kloridipitoisuuden vesilaaduille, joihin RST-säiliötä ei suositella
  • Takuu 2 vuotta

ELCO lämminvesivaraaja ilman kierukkaa

ELCO lämminvesivaraaja ilman kierukkaa käyttöveden lämmitykseen sähköllä on saatavilla 10 - 120 litran kokoisena. ELCO lämminvesivaraajasta on saatavilla sekä pysty- että vaaka-asenteiset mallit. Vaaka-asenteiset mallit soveltuvat erityisen hyvin esimerkiksi saunaan lauteiden alle asennettaviksi. Asennuksessa on huomioitava, että kaikkia malleja ei saa asentaa lattialle, koska varaajissa on vakiokiinnikkeinä vain seinäkiinnikkeet! Huomioitavaa on myös, että varolaiteryhmän putkitukselle (varaajan alaosassa) on mallista riippuen varattava tilaa noin 30 cm pysty- tai vaakatasossa.

ELCO lämminvesivaraaja kierukalla

ELCO 120 litran vaaka- ja pystymallin lämminvesivaraajat käyttöveden lämmitykseen ovat saatavana myös kierukalla varustettuna. Kierukka siirtää lämpöä vesivaraajaan tai varaajasta. Hybridimallisen lämminvesivaraajan kierukan liitännät ovat varaajan oikeassa kyljessä ¾" UK. Kierukkaa voidaan käyttää esimerkiksi varaajan liittämiseen aurinkolämmitykseen tai lämpöpumppulämmitykseen.

ELCO lämminvesivaraajan tekniset tiedot

ELCO lämminvesivaraajan sähköiset vaatimukset ja varaajasäiliön mitat löydät alla olevasta taulukosta. Katso tarkemmat varaajakohtaiset tiedot tuotesivuilta.


MalliTilavuusJänniteTehoKäyttöpaineTermostaattiKorkeusHalkaisijaPaino
1010 litraa230V1,5 kW10 barmax. 80°C417 mm280 mm7 kg
2020 litraa230V1,5 kW10 barmax. 80°C525 mm340 mm11 kg
5050 litraa230V1,5 kW10 barmax. 80°C570 mm450 mm20 kg
8080 litraa230V2,0 kW10 barmax. 80°C795 mm450 mm26 kg
100100 litraa230V2,0 kW10 barmax. 80°C945 mm450 mm30 kg
120120 litraa230V2,0 kW10 barmax .80°C1125 mm450 mm36 kg


Näytetään 1 - 21 / 21 tuotetta
Lajittele
Näytetään 1 - 21 / 21 tuotetta
Lajittele

SuodattimetOTA YHTEYTTÄ

👍 Kaipaatko apua järjestelmäsuunnittelussa tai laitevalinnassa?

👍 Tahdotko tietää lisää tuotteesta, toimitusajasta tai -tavasta?

👍 Haluatko tietää, mitä tuote maksaa asennettuna kohteeseen?


HUOM: Mikäli yhteydenottosi koskee tuotteen tai järjestelmän ASENNUSTA, MUISTATHAN LISÄTÄ TIEDON ASENNUSPAIKKAKUNNASTA! 

TILAA UUTISKIRJE

Kyllä kiitos, haluan vastaanottaa tiedon uusista tuotejulkaisuista, tarjouksista ja ajankohtaisista uutisista. 

Voin milloin tahansa peruuttaa tilauksen.