Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Tuoteryhmät


Suodattimet

Kalusteet EcoFurn

Kalusteet EcoFurn®

Kotimaisen EcoFurnin toimintaa ohjaa luonnon kunnioittaminen, ekologisuus ja kestävä kehitys. Skandinaavista, pelkistettyä ja raikasta muotoilua edustavat EcoFurnin tuotteet on suunniteltu pitkäikäisiksi ja kestäviksi, minkä lisäksi ne ovat pakkausmateriaaleja myöten kierrätettäviä. Tuotteilla on 12 kk takuu. Takuun ehtona on asiakkaan suorittama tuotteen ohjeiden mukainen huoltokäsittely.

      EcoFurn® TÄRKEITÄ TIETOJA JA OHJEITA - Lue ennen EcoFurn® tuotteen käyttöönottoa

      EcoFurn® käyttö- ja hoito-ohjeet englanniksi, suomeksi, ruotsiksi, saksaksi ja ranskaksi

EcoFurnin toimintaa ohjaa 10 periaatetta, joista tärkeimpiä ovat: 

  • Komea: EcoFurn toivoo tuotteiden muotokielen koskettavan ihmisiä. Lähtökohta on käytännöllisyyden korostaminen. Useimmat tuotteet voidaan taittaa kasaan kuljetusta ja varastointia ajatellen. 
  • Kestävä: EcoFurn käyttää tuotannossaan ainoastaan laadukasta, aitoa massiivipuuta, eikä tarjoa koskaan puuviilutettuja tuotteita eikä käytä myöskään lastulevyä, MDF:ää tai mitään muutakaan teollista levy- tai puujohdannaistuotetta. Puuosien paksuus mitataan aina maksimiin – EcoFurn ei siis hae materiaalisäästöä tuotteen kestävyyden kustannuksella. Tuotteiden kestävyysominaisuuksia on testattu laajasti ennen markkinoille pääsyä. Tuotteiden pitkäaikaisen kestävyyden kannalta on tärkeää noudattaa tuotekohtaisia hoito-ohjeita.
  • Korjattava: Useimmille EcoFurn® -tuotteille on saatavissa varaosia. Monissa tapauksissa tuotteen voi korjata helposti vaihtamalla vain yhden osan. Oikein hoidettuna massiivipuusta valmistettu tuote on pitkäaikainen kumppani.
  • Kierrätettävä: Jokainen EcoFurn® -tuote ja sen pakkaus on 100% kierrätettävä. Tuotteissa ei käytetä muoviosia eikä muitakaan hankalasti kierrätettäviä materiaaleja. Kaikki puuosat voidaan toimittaa puukierrätykseen, hamppunaru maatuu vaikka kotikompostissakin ja vähäiset metalliosat metallikierrätykseen. EcoFurn®-tuotteet ovat erittäin hiiltä sitovia, ympäristöystävällisiä ja ilmastoystävällisiä tuotteita ja erinomaisia esimerkkejä toimivasta kiertotaloustuotteesta. 

Käytetyt materiaalit:

EcoFurn® -tuotteet on valmistettu pohjolassa kasvaneista massiivipuista. Herkkien sademetsien raaka-aineita ei käytetä. Puut ostetaan vain hoidetuista metsistä ja lähteistä, joilla on joko FSC-sertifikaatti tai jotka voivat määrittää toimitetun puumateriaalin korjuupaikan tarkan sijainnin. Pohjoismaisen puun lisäksi EcoFurn® -tuotteisiin käytetään hamppuköyttä ja joihinkin tuotteisiin metallisia heloja. Tuotteet toimitetaan ensisijaisesti osina, jotta pakkausmateriaalin ja kuljetukseen vaadittavan tilan tarve saadaan minimoitua. Käytetty pakkausmateriaali on aina kierrätettävää, ellei ole erityisiä olosuhteita (esim. rahtisääntöjä ja -määräyksiä), jotka estävät niiden käytön.

  • Mänty - Säänkestävä, mutta tulee öljytä. Tummat värit lämpenevät auringossa. Sopii ympärivuotiseen käyttöön ulkona.
  • Tervaleppä - Sopii öljyttynä lämpimiin olosuhteisiin, myös saunaan.
  • Saarni - Kestävä ja kova puu. Mainio ympärivuotiseen käyttöön ulkona. Ulkokäytössä tulee öljytä.
  • Koivu - Öljyttynä sisälle ja ulos. Vaaleampi kuin mänty.
  • Tammi - Kestävä. Sopii sisäkäyttöön tai katettuihin ulkotiloihin. Ulkokäytössä muista öljytä.
  • Siperian lehtikuusi - Ainoa materiaali, jota ei öljytä, eikä sitä tarvitsekaan öljytä. Todella helppohoitoinen ja säänkestävä. Harmaantuu arvokkaasti ajan saatossa. Sopii ympärivuotiseen käyttöön ulkona. Jos haluat käsitellä tuotteen ja vaihtaa väriä, tee se värjätyllä puuöljyllä. Älä kuitenkaan maalaa, lakkaa tai vahaa!
Näytetään 1 - 77 / 77 tuotetta
Lajittele
Näytetään 1 - 77 / 77 tuotetta
Lajittele

SuodattimetOTA YHTEYTTÄ

👍 Kaipaatko apua järjestelmäsuunnittelussa tai laitevalinnassa?

👍 Tahdotko tietää lisää tuotteesta, toimitusajasta tai -tavasta?

👍 Haluatko tietää, mitä tuote maksaa asennettuna kohteeseen?


HUOM: Mikäli yhteydenottosi koskee tuotteen tai järjestelmän asennusta, muistathan lisätä tiedon asennuspaikkakunnasta!

TILAA UUTISKIRJE

Kyllä kiitos, haluan vastaanottaa tiedon uusista tuotejulkaisuista, tarjouksista ja ajankohtaisista uutisista.

Voin milloin tahansa peruuttaa tilauksen.