Kalusteet EcoFurn

Kalusteet EcoFurn

Kotimaisen EcoFurnin toimintaa ohjaa luonnon kunnioittaminen, ekologisuus ja kestävä kehitys. Skandinaavista, pelkistettyä ja raikasta muotoilua edustavat EcoFurnin tuotteet on suunniteltu pitkäikäisiksi ja kestäviksi, minkä lisäksi ne ovat pakkausmateriaaleja myöten kierrätettäviä. 

EcoFurnin toimintaa ohjaa kaikilta osin 4K-ohjelma: 

  • Komea: EcoFurn toivoo tuotteiden muotokielen koskettavan ihmisiä. Lähtökohta on ollut käytännöllisyyden korostaminen. Useimmat tuotteet voidaan taittaa kasaan kuljetusta ja varastointia ajatellen. Tuotteet suunnitellaan aina kovaan käyttöön: ne kestävät isojakin painoja eivätkä ole huteria.
  • Kestävä: EcoFurn Käyttää tuotannossaan ainoastaan hyvälaatuista ja aitoa umpipuuta, eikä tarjoa koskaan puuviilutettuja tuotteita eikä käytä myöskään lastulevyä, MDF:ää tai mitään muutakaan teollista levy- tai puujohdannaistuotetta.  Puuosien paksuus mitataan aina maksimiin – EcoFurn ei siis hae materiaalisäästöä tuotteen kestävyyden kustannuksella. Tuotteiden kestävyysominaisuuksia on testattu laajasti ennen markkinoille pääsyä. Tuotteiden pitkäaikaisen kestävyyden kannalta on tärkeää noudattaa tuotekohtaisia hoito-ohjeita.
  • Korjattava: Jokaiseen EcoFurn-tuotteeseen on saatavissa varaosia. Monissa tapauksissa tuotteen voi korjata helposti vaihtamalla vain yhden osan. Oikein hoidettuna umpipuusta valmistettu tuote on pitkäaikainen kumppani.
  • Kierrätettävä: Jokainen EcoFurn-tuote ja sen pakkaus on 100% kierrätettävä. Tuotteissa ei käytetä muoviosia eikä muitakaan hankalasti kierrätettäviä materiaaleja. Kaikki puuosat voidaan toimittaa puukierrätykseen, hamppunaru maatuu vaikka kotikompostissakin ja vähäiset metalliosat metallikierrätykseen.

Käytetyt materiaalit:

  • Mänty - Säänkestävä, mutta tulee öljytä. Tummat värit lämpenevät auringossa. Sopii ympärivuotiseen käyttöön ulkona.
  • Tervaleppä - Sopii öljyttynä lämpimiin olosuhteisiin, myös saunaan.
  • Saarni - Kestävä ja kova puu. Mainio ympärivuotiseen käyttöön ulkona. Ulkokäytössä tulee öljytä.
  • Koivu - Öljyttynä sisälle ja ulos. Vaaleampi kuin mänty.
  • Tammi - Kestävä. Sopii sisäkäyttöön tai katettuihin ulkotiloihin. Ulkokäytössä muista öljytä.
  • Siperian lehtikuusi - Ainoa materiaali, jota ei öljytä, eikä sitä tarvitsekaan öljytä. Todella helppohoitoinen ja säänkestävä. Harmaantuu arvokkaasti ajan saatossa. Sopii ympärivuotiseen käyttöön ulkona. Jos haluat käsitellä tuotteen ja vaihtaa väriä, tee se värjätyllä puuöljyllä. Älä kuitenkaan maalaa, lakkaa tai vahaa!
OTA YHTEYTTÄ - TÄYTÄ LOMAKE TAI SOITA ASIAKASPALVELUUMME