Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Tuoteryhmät


Suodattimet

Ilmavesilämpöpumput

Ilmavesilämpöpumput

Ilmavesilämpöpumppu sopii joko pelkän käyttöveden lämmitykseen tai käyttöveden lisäksi vaikka koko talon lämmitykseen. Se on myös helppo asentaa niin saneeraus- kuin uudiskohteisiinkin. Valikoimassamme on ilma-vesilämpöpumppuja monenlaisiin koteihin ja tarpeisiin - tutustu eri vaihtoehtoihin ja löydä omasi! 

Kustannustehokkaat ilmavesilämpöpumput Loria ja Loria DUO 

Atlantic Loria ja Loria DUO -ilmavesilämpöpumput ovat edullisia, mutta erittäin energiatehokkaita lämmityslaitteita. Ne soveltuvat hyvin kattamaan uudiskohteen lämmitystarpeet, mutta myös saneerauskohteisiin esimerkiksi nykyisen kattilan rinnalle pienentämään lämmityskustannuksia. Atlantic Loria -ilmavesilämpöpumput ovat yhteensopivia usean lämmönlähteen kanssa. Malliston COP-arvot: 4,22-4,96. 

Ilmavesilämpöpumput uudiskohteisiin ja energiaremontteihin: Alféa Excellia A.I ja Alféa Excellia A.I DUO

Atlantic Alféa Excellia A.I ja Alféa Excellia A.I DUO -ilmavesilämpöpumput soveltuvat erityisen hyvin uudiskohteisiin ja energiaremontteihin. Ne tuottavat vielä -20°C pakkasessakin +60°C:sta vettä, pystyen samalla pitämään yllä lämmitystehonsa. Uuden kodin rakentajan kannattaa siis ehdottomasti harkita Alféa-ilmavesilämpöpumppua!

Uuteen taloon tai vanhan lämmityslaitteen tilalle: Alféa Extensa A.I ja Alféa Extensa A.I DUO

Atlantic Alféa Extensa A.I ja Alféa Extensa A.I DUO -ilmavesilämpöpumput ovat joka kodin varmatoiminen lämmönlähde, joka vastaa myös ekologisiin haasteisiin, sillä nämä Alféa-pumput siirtävät ulkoilman sisältämän lämpöenergian talon lämmitykseen. DUO-malli integroidulla varaajalla puolestaan tuottaa riittävästi kuumaa käyttövettä koko perheelle. 

Hybrid Oil A.I ja Hybrid Oil A.I DUO on ilmavesilämpöpumppu ja öljykondenssikattila samassa paketissa

Atlantic Hybrid Oil A.I ja Hybrid Oil A.I DUO -hybridilämmitys onnistuu kätevästi vain yhdellä laitteella. Tässä saat valmiiksi mietityn kokonaisuuden, eli ilmavesilämpöpumpun ja nykyaikaisen öljykondenssikattilan samassa paketissa. Koska hybridilämmitys on mietitty jo laitteen suunnitteluvaiheessa, toimii lämmitys optimaalisesti kaikissa tilanteissa. Laite ottaa lämpöenergian pääasiassa ilmasta ja vasta toissijaisesti öljystä.

Suositus ilmavesilämpöpumppujen asennuksesta

23.2.2017 - Ympäristöministeriön ja Suomen ympäristökeskuksen suosituksen mukaan ilmavesilämpöpumpun asennus on annettava pätevän asennusliikkeen hoidettavaksi. Tästä seuraa, että mikäli ostat verkkokaupastamme ilmavesilämpöpumpun, mutta et sille asennusta, pyydämme sinua ilmoittamaan tilauksen yhteydessä, mikä asennusliike lämpöpumpun tulee asentamaan.Näytetään 1 - 22 / 22 tuotetta
Lajittele
Näytetään 1 - 22 / 22 tuotetta
Lajittele

SuodattimetOTA YHTEYTTÄ

👍 Kaipaatko apua järjestelmäsuunnittelussa tai laitevalinnassa?

👍 Tahdotko tietää lisää tuotteesta, toimitusajasta tai -tavasta?

👍 Haluatko tietää, mitä tuote maksaa asennettuna kohteeseen?


HUOM: Mikäli yhteydenottosi koskee tuotteen tai järjestelmän ASENNUSTA, MUISTATHAN LISÄTÄ TIEDON ASENNUSPAIKKAKUNNASTA! 

TILAA UUTISKIRJE

Kyllä kiitos, haluan vastaanottaa tiedon uusista tuotejulkaisuista, tarjouksista ja ajankohtaisista uutisista. 

Voin milloin tahansa peruuttaa tilauksen.