Ilmankäsittelylaitteet

8 Tuotetta

Ilmankäsittelylaitteet on tarkoitettu sisätiloihin parantamaan huoneilman laatua ja lisäämään oleskelumukavuutta. Ilmankäsittelylaitteilla tarkoitetaan esimerkiksi ilmanpuhdistimia, ilmankostuttimia ja erilaisia tuulettimia; laitteita, jotka liikuttavat, vaihtavat ja suodattavat huoneilmaa. Jos tilassa ei ole koneellista ilmanvaihtoa lainkaan, kannattaa harkita PHI-kennoa, joka auttaa huoneilman laadun parantamisessa.

Ilmankostutin

Useimmiten etenkin kodeissa tarvitaan sisätiloihin ilmankostutinta, sillä etenkin talviaikaan pakkaskeleillä huoneilma saattaa kuivua niin pahasti, että se alkaa vaikuttaa myös hyvinvointiin. Ilmankostutin on pieni, tehokas ja hiljainen laite, joka kosteuttaa huoneilmaa höyryllä ja parantaa näin hengitysilman lattua. Joitain ilmankostuttimia voi käyttää myös aromaattisten tuoksujen levittämiseen, joten saat yhdellä laitteella monenkertaisen hyödyn. Ilmankostuttimen ionisaattori varmistaa, että laitteen tuottama hyöty on bakteerivapaata.

Ilmanpuhdistin

Ilmanpuhdistin on laite, joka hävittää hengitysilmasta lähes kaikki bakteerit, homeet ja hajut hapetustekniikan sekä ionisaattorin avulla. Pöytämallinen ilmanpuhdistuslaite voi sopia esimerkiksi hajusteherkän toimistotyöntekijän työpöydälle, jolloin laite puhdistaa työpisteellä hengitysilmaa ja parantaa työskentelymukavuutta. Ilmanpuhdistin voi olla hyvä hankinta myös vanhempiin taloihin, joissa ilmanvaihto ei välttämättä toimi täysin toivotulla tavalla tai joissa saattaa olla sisäilman laadussa pientä sanomista.

  • Näkymä
OTA YHTEYTTÄ - TÄYTÄ LOMAKE TAI SOITA ASIAKASPALVELUUMME