Ilmankäsittelylaitteet

7 Tuotetta

Ilmankäsittelylaitteet

Ilmankäsittelylaitteet on tarkoitettu sisätiloihin parantamaan huoneilman laatua ja lisäämään oleskelumukavuutta. Ilmankäsittelylaitteilla tarkoitetaan esimerkiksi ilmanpuhdistimia, ilmankostuttimia ja erilaisia tuulettimia eli kaikkia laitteita, jotka liikuttavat, vaihtavat ja suodattavat huoneilmaa. Jos tilassa ei ole koneellista ilmanvaihtoa, kannattaa harkita PHI-kennoa, joka auttaa huoneilman laadun parantamisessa.

Ilmankostutin parantaa huoneilmaa

Jos kotona vaivaa kuiva yskä, silmien ärtyminen tai talvella kuivuva iho, voi ilmankostutin auttaa. Etenkin talviaikaan pakkaskeleillä huoneilma kuivuu merkittävästi vaikuttaen samalla myös hyvinvointiin ja mukavuuteen. Ilmankostutin on pieni, tehokas ja hiljainen laite, joka täytetään vedellä, jonka ilmankostutin sitten höyrystää huoneilmaan parantaen hengitysilman laatua. Laitteesta riippuen ilmankostuttimeen voi laittaa myös aromaattisia tuoksuöljyjä, jolloin kotona myös tuoksuu hyvältä hyvän ilmanlaadun lisäksi. Ilmankostuttimessa on aina ionisaattori, joka varmistaa laitteen tuoman hyödyn olevan bakteerivapaata.

Ilmanpuhdistin puhdistaa huoneilman

Ilmanpuhdistin on laite, joka puhdistaa hengitysilmasta lähes kaikki bakteerit, homeet ja hajut hapetustekniikan sekä ionisaattorin avulla. Pöytämallinen ilmanpuhdistuslaite voi sopia esimerkiksi hajusteherkän toimistotyöntekijän työpöydälle, jolloin laite puhdistaa työpisteellä hengitysilmaa ja parantaa työskentelymukavuutta. Ilmanpuhdistin voi olla hyvä hankinta myös väliaikaiseksi ratkaisuksi erityisesti vanhempiin taloihin, joissa ilmanvaihto ei toimi täysin toivotulla tavalla tai sisäilman laadussa on muista syistä puutteita. Isoon tilaan ja pysyvämmäksi ratkaisuksi kannattaa harkita, olisiko kunnollinen ilmanvaihtolaite pientä ilmanpuhdistinta parempi vaihtoehto.

  • Näkymä