Ilmankäsittelylaitteet

8 Tuotetta

Ilmankäsittelylaitteet on tarkoitettu sisätiloihin parantamaan huoneilman laatua ja lisäämään oleskelumukavuutta. Ilmankäsittelylaitteilla tarkoitetaan esimerkiksi ilmanpuhdistimia, ilmankostuttimia ja erilaisia tuulettimia, eli kaikkia laitteita jotka liikuttavat, vaihtavat ja suodattavat huoneilmaa. Jos tilassa ei ole koneellista ilmanvaihtoa lainkaan, kannattaa harkita PHI-kennoa, joka auttaa huoneilman laadun parantamisessa.

Ilmankostutin parantaa huoneilmaa

Jos kotona vaivaa kuiva yskä, silmien ärtyminen tai talvella kuivuva iho, voi ilmankostutin auttaa. Etenkin talviaikaan pakkaskeleillä huoneilma kuivuu merkittävästi, vaikuttaen myös hyvinvointiin ja mukavuuteen. Ilmankostutin on pieni, tehokas ja hiljainen laite, joka täytetään vedellä jonka ilmankostutin sitten höyrystää huoneilmaan parantaen hengitysilman laatua. Laitteesta riippuen ilmankostuttimeen voi myös laittaa aromaattisia tuoksuöljyjä, jolloin kotona myös tuoksuu mahtavalta hyvän ilmanlaadun lisäksi. Ilmankostuttimessa on aina ionisaattori, joka varmistaa laitteen tuoman hyödyn olevan bakteerivapaata.

Ilmanpuhdistin puhdistaa huoneilman

Ilmanpuhdistin on laite, joka puhdistaa hengitysilmasta lähes kaikki bakteerit, homeet ja hajut hapetustekniikan sekä ionisaattorin avulla. Pöytämallinen ilmanpuhdistuslaite voi sopia esimerkiksi hajusteherkän toimistotyöntekijän työpöydälle, jolloin laite puhdistaa työpisteellä hengitysilmaa ja parantaa työskentelymukavuutta. Ilmanpuhdistin voi olla hyvä hankinta ainakin väliaikaiseksi ratkaisuksi myös vanhempiin taloihin, joissa ilmanvaihto ei välttämättä toimi täysin toivotulla tavalla tai joissa saattaa olla sisäilman laadussa pientä sanomista. Isoon tilaan ja pysyvämmäksi ratkaisuksi kannattaa harkita, olisiko kunnollinen ilmanvaihtolaite pientä ilmanpuhdistinta parempi vaihtoehto.

  • Näkymä
OTA YHTEYTTÄ - TÄYTÄ LOMAKE TAI SOITA ASIAKASPALVELUUMME