Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumput asennustarvikkeineen ja etähallintalaitteineen - kaikki kätevästi netistäilmalämpöpumppu eco 32

Ilmalämpöpumppu on luotettava lämmönlähde kotisi tai kiinteistösi lämmitykseen niin nollakeleillä kuin paukkupakkasillakin. Lisäksi ilmalämpöpumppu tuo heinäkuun helteillä sisätiloihin paljon kaivattua viileää ilmaa. Se poistaa kosteutta ja parantaa kaikkiaan asumismukavuutta monin tavoin. Talvipakkasilla ilmalämpöpumppu on pettämätön energiansäästäjä ja siksi tulevaisuuden lämmitysmuoto.

Valikoimastamme löydät kaikki markkinoiden johtavat ilmalämpöpumput: Panasonic, Toshiba ja Mitsubishi Electric - nopeasti ja edullisesti. Valikoimassamme nyt myös mm. seuraavien valmistajien ilmalämpöpumppuja: Bosch, Gree, Midea, Technibel ja Vivax

Mm. Cooper&Hunterilta, Mitsubishi Electriciltä ja Panasonicilta löydät perusilmalämpöpumppujen lisäksi myös useamman sisäyksikön käsittävät Multi split -sarjan ilmalämpöpumput erityisesti isompien tilojen lämmitykseen ja jäähdytykseen.

Ilmalämpöpumppu ei aina yksistään riitä. Ilmalämpöpumppujen etähallintalaitteet sekä laadukkaat asennustarvikkeet saat  nekin meiltä - kätevästi saman katon alta. Pumppujen ja tarvikkeiden lisäksi voit nyt tilata myös ilmalämpöpumpun asennuksen kätevästi verkkokaupastamme lisätöineen ja -tuotteineen. Asennuksen suorittaa aina TUKESin hyväksymä asentaja.


Ilmalämpöpumppu on asennettava oikein

23.2.2017 - Ympäristöministeriön ja Suomen ympäristökeskuksen suosituksen mukaan ilmalämpöpumpun asentamiseen tulisi käyttää pätevää asennusliikettä (ei koske siirrettäviä ilmastointilaitteita). Lue lisää: Ilmalämpöpumpun asentamiseen tulisi käyttää pätevää asennusliikettä, mikäli haluaa välttää ongelmat liittyen mm. takuukysymyksiin. Tästä seuraa, että mikäli ostat verkkokaupastamme ilmalämpöpumpun, mutta et sille asennusta, pyydämme sinua ilmoittamaan tilauksen yhteydessä lisätietokohdassa tiedon käyttämästäsi asennusliikkeestä.


Ilmalämpöpumput myös laskulla tai osamaksulla

Lämpöpumppu ei ole se edullisin hankinta, joten kauttamme saat hankittua ilmalämpöpumpun myös laskulla tai osamaksulla. Näin saat joustavasti ja turvallisesti lisää maksuaikaa, eikä lämpöpumpun hankintaa tarvitse lykätä säästöjä kerryttääkseen, vaan saat ilmalämpöpumpun heti, kun sellaisen tarvitset.


Ilmalämpöpumpun toimitus (ilman asennusta) sisältää:

  • Mallikohtainen sisäyksikkö seinäkiinnityslevyineen
  • Kaukosäädin
  • Ulkoyksikkö
  • Käyttöohje- ja takuupaperit