Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumput, asennustarvikkeet ja etähallintalaitteet

  • Ilmalämpöpumppu on luotettava lämmönlähde kotisi tai kiinteistösi lämmitykseen niin nollakeleillä kuin paukkupakkasillakin. Lisäksi ilmalämpöpumppu tuo heinäkuun helteillä sisätiloihin paljon kaivattua viileää ilmaa. Se poistaa kosteutta ja parantaa kaikkiaan asumismukavuutta monin tavoin. Talvipakkasilla ilmalämpöpumppu on peittämätön energiansäästäjä ja siksi tulevaisuuden lämmitysmuoto.
  • Valikoimastamme löydät kaikki markkinoiden johtavat ilmalämpöpumput: Cooper&Hunter, Daikin, Nordcel, Panasonic, Toshiba ja Mitsubishi Electric löydät kaupastamme nopeasti ja edullisesti. Valikoimassamme on nyt myös seuraavien valmistajien ilmalämpöpumppuja: Gree, Midea, Sharp, Technibel ja Vivax
  • Cooper&Hunterilta löydät ilmalämpöpumppujen lisäksi myös useamman sisäyksikön käsittävät multi split -sarjan ilmalämpöpumput erityisesti isompien tilojen lämmitykseen ja jäähdytykseen.
  • Ilmalämpöpumppujen etähallintalaitteet, kuten Air Patrol ja Combi Control, sekä laadukkaat ilmalämpöpumppujen asennustarvikkeet kuten mm. Rodigas-asennustelineet, Artiplastic-asennuskourut, Nordcel-kupariputket sekä muut ilmalämpöpumppuasennuksessa tarvittavat välineet saat  nekin meiltä, kätevästi saman katon alta.

23.2.2017 - Ympäristöministeriön ja Suomen ympäristökeskuksen suosituksen mukaan ilmalämpöpumppujen asentamiseen tulisi käyttää pätevää asennusliikettä (ei koske siirrettäviä ilmastointilaitteita). Lue lisää: Ilmalämpöpumpun asentamiseen tulisi käyttää pätevää asennusliikettä, mikäli haluaa välttää ongelmat liittyen mm. takuukysymyksiin. Tästä seuraa, että mikäli ostat verkkokaupastamme ilmalämpöpumpun, mutta et sille asennusta, pyydämme sinua ilmoittamaan tilauksen yhteydessä lisätietokohdassa tiedon käyttämästäsi asennusliikkeestä.


Cooper&Hunter ilmalämpöpumput

Cooper&Hunter ilmalämpöpumput uusinta testimenestyjälaatua päivitettynä uudelle ympäristöystävälliselle R32 kylmäaineelle. C&H Supreme ilmalämpöpumppu kaksoiskompressorilla on ylivoimainen lämmityslaite kovilla pakkasilla. Edullisemmat mallit Arctic ja Nordic EVO sisältävät mm. Wi-Fi etähallintavalmiuden vakiona kuten myös uudistunut jäähdytyslaite Veritas, joka vie tällä hetkellä voiton hinta-laatusuhdevertailussa jäähdytyskäyttöön tarkoitettujen ilmalämpöpumppujen kesken.

Daikin ilmalämpöpumputDaikin ilmalämpöpumppu kuva

Daikin ilmalämpöpumput. Lämmitys, jäähdytys, kuivatus, kosteutus ja ilman kierrätys yhdellä laitteella. Kansainvälisiä palkintoja saavuttanut yksi maailman suurimmista valmistajista tarjoilee kattauksen huippuluokan ilmalämpöpumppuja uudella energiatehokkaalla R32 kylmäaineella. Katso Daikin ilmalämpöpumppu-uutuudet: Daikin Comfora, Perfera, Emura ja Ururu Sarara.

Gree ilmalämpöpumput

Gree Electric Appliances Inc. of Zhuhai, tuttavallisemmin Gree, on maailman suurin ilmastointilaitteiden valmistaja, joka on tuonut markkinoille huippu-uutuutena Amber-ilmalämpöpumpun. Gree Amber -ilmalämpöpumppu on sekä ympäristöystävällinen että patentoidun kaksoiskompressorinsa ansiosta erittäin tehokas. Sisäyksikön tyylikäs valkoinen lasimainen pinta soveltuu erittäin hyvin skandinaaviseen vaaleasävyiseen sisustukseen. Sisäyksikkö on suunniteltu jakamaan lämpöä tehokkaasti sen ollessa samalla erittäin hiljainen 18dB(A). Gree Bora on edullinen energiapihi uutuus jäähdyttävien ilmalämpöpumppujen kategoriassa.

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumputMitsubishi Electric ilmalämpöpumppu kuva

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput ovat markkinajohtajan asemassa. Erityisesti mallisarja Mitsubishi Electric MSZ-FH on saanut tukevan jalansijan Suomessa. Huippuluokan toimintavarmuus yhdistettynä mahtavaan energiatehokkuuteen tekee Mitsubishi Electricin ilmalämpöpumpuista yhden kiistattomista ilmalämpöpumppualan suosikeista. Nyt omasta leiristä kumpuaa uusi tulokas joka kenties kykenee horjuttamaan FH-mallin voittokulkua. Tutustu uuteen erinomaisesti VTT-testissäkin menestyneeseen Mitsubishi Electric LN-mallisarjaan. Uutuusmalli AP sai myös erinomaiset testitulokset ja on Wi-Fi etähallintansa ansiosta erinomainen ilmalämpöpumppu esim vapaa-ajanasunnoille.

Panasonic ilmalämpöpumput

Panasonic ilmalämpöpumput ovat niittäneet testimenestystä Suomessa kautta aikain. Huippumallin kiistaton menestysesiintyminen uusimmassa testissä ja testivoitto HE-mallilla joitain vuosia aiemmin ovat olleet menestystarinan alkeita. Nyt täysin uudistunut Panasonic Z-Sarja ympäristöystävällisellä R32 kylmäaineella on saatavilla ja vanhat mallit poistuneet. Uuden sarjan koneiden luvataan toimivan lämmityskäytöllä vielä jopa -35C pakkasella. Lue lisää Panasonic Z-Sarjasta tästä. KNX-liitännällä varustetun Panasonic ilmalämpöpumpun etäohjaukseen sopii mm. verkkokaupastammekin löytyvä IntesisHome ilmalämpöpumpun etäohjain.

Toshiba ilmalämpöpumputToshiba Premium ilmalämpöpumppu kuva

Toshiba ilmalämpöpumput ovat myös vertailuissa menestyneitä Japanissa suunniteltuja huipputuotteita huippuominaisuuksin. Toshiban ilmalämpöpumpuista: Premium tai Optimum lämmityskäyttöön ja Toshiba Mirai jäähdytyskäyttöön löytyyvät energiatehokkuuden kärkituotteet ja lisävarusteena esimerkiksi CombiControl GSM-etäohjaus, joka on ihanteellinen esimerkiksi mökeille.

Vivax ilmalämpöpumput

VIVAX Y-design sarjan COOL AEYI on tyylikäs seinämallin ilmalämpöpumppu, jonka vuosilämpökerroin kylmässä ilmastossa on markkinoiden paras 4,3. SCOP on 5,3 ylittäen parhaan A+++ -energiatehokkuusluokan vaatimukset reilusti. Kehittynyt invertteritekniikka mahdollistaa laitteen tehokkaan toiminnan äärimmäisissä sääolosuhteissa. VIVAX suoriutuu myös esim. serveritilojen talvijäähdytyksestä -25°C asti ja lämpöä se antaa hyvin -32°C saakka, eikä laitteen tarvitse sammuttaa itseään. Suurin lämpöteho on huimat 7,2kW.

OTA YHTEYTTÄ - TÄYTÄ LOMAKE TAI SOITA ASIAKASPALVELUUMME