Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumput asennustarvikkeineen ja etähallintalaitteineen, kaikki kätevästi netistäilmalämpöpumppu eco 32

Ilmalämpöpumppu on luotettava lämmönlähde kotisi tai kiinteistösi lämmitykseen niin nollakeleillä kuin paukkupakkasillakin. Lisäksi ilmalämpöpumppu tuo heinäkuun helteillä sisätiloihin paljon kaivattua viileää ilmaa. Se poistaa kosteutta ja parantaa kaikkiaan asumismukavuutta monin tavoin. Talvipakkasilla ilmalämpöpumppu on peittämätön energiansäästäjä ja siksi tulevaisuuden lämmitysmuoto.

Valikoimastamme löydät kaikki markkinoiden johtavat ilmalämpöpumput: Cooper&Hunter, Panasonic, Toshiba ja Mitsubishi Electric - nopeasti ja edullisesti. Valikoimassamme nyt myös mm. seuraavien valmistajien ilmalämpöpumppuja: Gree, Midea, Technibel ja Vivax

Mm. Cooper&Hunterilta, Mitsubishi Electriciltä ja Panasonicilta löydät perusilmalämpöpumppujen lisäksi myös useamman sisäyksikön käsittävät multi split -sarjan ilmalämpöpumput erityisesti isompien tilojen lämmitykseen ja jäähdytykseen.

Ilmalämpöpumppu ei aina yksistään riitä. Ilmalämpöpumppujen etähallintalaitteet, kuten Air Patrol ja Combi Control, sekä laadukkaat ilmalämpöpumppujen asennustarvikkeet kuten mm. Rodigas-asennustelineet, Artiplastic-asennuskourut, Nordcel-kupariputket sekä muut ilmalämpöpumppuasennuksessa tarvittavat välineet saat  nekin meiltä, kätevästi saman katon alta.

Pumppujen ja tarvikkeiden lisäksi voit nyt tilata myös ilmalämpöpumpun asennuksen kätevästi verkkokaupastamme, lisätöineen ja -tuotteineen. Asennuksen suorittaa aina TUKESin hyväksymä asentaja.

Ilmalämpöpumppu on asennettava oikein

23.2.2017 - Ympäristöministeriön ja Suomen ympäristökeskuksen suosituksen mukaan ilmalämpöpumpun asentamiseen tulisi käyttää pätevää asennusliikettä (ei koske siirrettäviä ilmastointilaitteita). Lue lisää: Ilmalämpöpumpun asentamiseen tulisi käyttää pätevää asennusliikettä, mikäli haluaa välttää ongelmat liittyen mm. takuukysymyksiin. Tästä seuraa, että mikäli ostat verkkokaupastamme ilmalämpöpumpun, mutta et sille asennusta, pyydämme sinua ilmoittamaan tilauksen yhteydessä lisätietokohdassa tiedon käyttämästäsi asennusliikkeestä.


Cooper&Hunter ilmalämpöpumppuIlmalämpöpumppu  cooper&hunter

Cooper&Hunter ilmalämpöpumppu - uusinta testimenestyjälaatua päivitettynä uudelle ympäristöystävälliselle R32 kylmäaineelle. C&H Supreme ilmalämpöpumppu kaksoiskompressorilla on ylivoimainen lämmityslaite kovilla pakkasilla. Edullisempi malli Arctic sisältää mm. Wi-Fi etähallintavalmiuden vakiona kuten myös uudistunut jäähdytyslaite Veritas, joka vie tällä hetkellä voiton hinta-laatusuhdevertailussa jäähdytyskäyttöön tarkoitettujen ilmalämpöpumppujen kesken.

Gree ilmalämpöpumputIlmalämpöpumppu  gree

Gree Electric Appliances Inc. of Zhuhai, tuttavallisemmin Gree, on maailman suurin ilmastointilaitteiden valmistaja, joka huippu-uutuus on Amber-ilmalämpöpumppu. Gree Amber -ilmalämpöpumppu on sekä ympäristöystävällinen että patentoidun kaksoiskompressorinsa ansiosta erittäin tehokas. Sisäyksikön tyylikäs valkoinen lasimainen pinta soveltuu erittäin hyvin skandinaaviseen vaaleasävyiseen sisustukseen. Sisäyksikkö on suunniteltu jakamaan lämpöä tehokkaasti sen ollessa samalla erittäin hiljainen 18dB(A). Gree Bora -ilmalämpöpumppu on edullinen energiapihi uutuus jäähdyttävien pumppujen kategoriassa.

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppuMitsubishi Electric ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumppu on markkinajohtajan asemassa. Erityisesti mallisarja Mitsubishi Electric MSZ-FH on saanut tukevan jalansijan Suomessa. Huippuluokan toimintavarmuus yhdistettynä mahtavaan energiatehokkuuteen tekee Mitsubishi Electricin ilmalämpöpumpuista yhden kiistattomista ilmalämpöpumppualan suosikeista. Nyt omasta leiristä kumpuaa uusi tulokas joka kenties kykenee horjuttamaan FH-mallin voittokulkua. Tutustu uuteen erinomaisesti VTT-testissäkin menestyneeseen Mitsubishi Electric LN-mallisarjaan. Uutuusmalli AP sai myös erinomaiset testitulokset ja on Wi-Fi etähallintansa ansiosta erinomainen ilmalämpöpumppu esim. vapaa-ajan asunnoille.

Panasonic ilmalämpöpumppuIlmalämpöpumppu panasonic

Panasonic ilmalämpöpumppu on suosittu ja arvostettu valinta. Panasonicin pumput ovat niittäneet testimenestystä Suomessa kautta aikain. Huippumallin kiistaton menestysesiintyminen uusimmassa testissä ja testivoitto HE-mallilla joitain vuosia aiemmin ovat olleet menestystarinan alkeita. Nyt täysin uudistunut Panasonic Z-Sarja ympäristöystävällisellä R32 kylmäaineella on saatavilla ja vanhat mallit poistuneet. Uuden sarjan koneiden luvataan toimivan lämmityskäytöllä vielä jopa -35C pakkasella. KNX-liitännällä varustettu Panasonic-ilmalämpöpumppu toimii myös etäohjauksella! Etäohjaukseen sopii mm. verkkokaupastammekin löytyvä IntesisHome ilmalämpöpumpun etäohjain.

Toshiba ilmalämpöpumputToshiba Premium ilmalämpöpumppu

Toshiba ilmalämpöpumput ovat myös vertailuissa menestyneitä Japanissa suunniteltuja huipputuotteita huippuominaisuuksin. Toshiban ilmalämpöpumpuista: Premium tai Optimum lämmityskäyttöön löytyyvät energiatehokkuuden kärkituotteet ja lisävarusteena esimerkiksi CombiControl GSM-etäohjaus, joka on ihanteellinen esimerkiksi mökeille.

Vivax ilmalämpöpumputVivax Ilmalämpöpumppu

VIVAX Y-design sarjan COOL AEYI-ilmalämpöpumppu on tyylikäs seinämallin ilmalämpöpumppu, jonka vuosilämpökerroin kylmässä ilmastossa on markkinoiden paras 4,3. SCOP on 5,3 ylittäen parhaan A+++ -energiatehokkuusluokan vaatimukset reilusti. Kehittynyt invertteritekniikka mahdollistaa laitteen tehokkaan toiminnan äärimmäisissä sääolosuhteissa. VIVAX suoriutuu myös esim. serveritilojen talvijäähdytyksestä -25°C asti ja lämpöä se antaa hyvin -32°C saakka, eikä laitteen tarvitse sammuttaa itseään. Suurin lämpöteho on huimat 7,2kW.


Ilmalämpöpumput myös laskulla tai osamaksulla

Lämpöpumppu ei ole se edullisin hankinta, joten kauttamme saat hankittua ilmalämpöpumpun myös laskulla tai osamaksulla. Näin saat joustavasti ja turvallisesti lisää maksuaikaa, eikä lämpöpumpun hankintaa tarvitse lykätä säästöjä kerryttääkseen, vaan saat ilmalämpöpumpun heti kun sellaisen tarvitset.


Ilmalämpöpumpun toimitus (ilman asennusta) sisältää:

  • Mallikohtainen sisäyksikkö seinäkiinnityslevyineen
  • Kaukosäädin
  • Ulkoyksikkö
  • Käyttöohje- ja takuupaperit
OTA YHTEYTTÄ - TÄYTÄ LOMAKE TAI SOITA ASIAKASPALVELUUMME