Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumput, asennustarvikkeet ja etähallintalaitteet

  • Ilmalämpöpumppu on luotettava lämmönlähde kotisi tai kiinteistösi lämmitykseen niin nollakeleillä kuin paukkupakkasillakin. Lisäksi ilmalämpöpumppu tuo heinäkuun helteillä sisätiloihin paljon kaivattua viileää ilmaa. Se poistaa kosteutta ja parantaa kaikkiaan asumismukavuutta monin tavoin. Talvipakkasilla ilmalämpöpumppu on peittämätön energiansäästäjä ja siksi tulevaisuuden lämmitysmuoto.
  • Valikoimastamme löydät kaikki markkinoiden johtavat ilmalämpöpumput: Cooper&Hunter, Nordcel, Panasonic, Toshiba, Mitsubishi Electric ja Fujitsu löydät kaupastamme nopeasti ja edullisesti. Valikoimassamme on nyt myös seuraavien valmistajien ilmalämpöpumppuja: Gree, Midea, Sharp, Technibel ja Vivax
  • Cooper&Hunterilta löydät ilmalämpöpumppujen lisäksi myös useamman sisäyksikön käsittävät multi split -sarjan ilmalämpöpumput erityisesti isompien tilojen lämmitykseen ja jäähdytykseen.
  • Ilmalämpöpumppujen etähallintalaitteet, kuten M Climate, Air Patrol ja Combi Control, sekä laadukkaat ilmalämpöpumppujen asennustarvikkeet kuten Rodigas-asennustelineet, Artiplastic-asennuskourut, Nordcel-kupariputket sekä muut ilmalämpöpumppuasennuksessa tarvittavat välineet saat  nekin meiltä, kätevästi saman katon alta.

23.2.2017 - Ympäristöministeriön ja Suomen ympäristökeskuksen suosituksen mukaan ilmalämpöpumppujen asentamiseen tulisi käyttää pätevää asennusliikettä (ei koske siirrettäviä ilmastointilaitteita). Lue lisää: Ilmalämpöpumpun asentamiseen tulisi käyttää pätevää asennusliikettä, mikäli haluaa välttää ongelmat liittyen mm. takuukysymyksiin. Tästä seuraa, että mikäli ostat verkkokaupastamme ilmalämpöpumpun, mutta et sille asennusta, pyydämme sinua ilmoittamaan tilauksen yhteydessä lisätietokohdassa tiedon käyttämästäsi asennusliikkeestä.


Cooper&Hunter ilmalämpöpumput

Cooper&Hunter ilmalämpöpumput uusinta testimenestyjälaatua löydät valikoimistamme. C&H VIP ilmalämpöpumppu kaksoiskompressorilla on alan ehdotonta huippua. Myös mallit ICY ja Arctic uudistuneina Wi-Fi malleina vievät merkin tarjonnan huipulle. Kaksoiskompressorimallit Cooper&Hunter huippumerkiltä ovat pakkastehoissa omaa luokkaansa ja uudistunut jäähdytyslaite Veritas vie tällä hetkellä voiton hinta-laatusuhdevertailussa.

Nordcel ilmalämpöpumput

Nordcel ilmalämpöpumput Nordcel NV ja Nordcel NH sekä jäähdytyskäyttöön tehty Nordcel NCO ovat lunastaneet paikkansa ilmalämpöpumppujen ehdottomassa kärkikastissa. 2017 NH-mallin paras A+++ energialuokka lämmityskäytössä ja vakiona oleva etähallinta avasivat ovet huimalle myynnin nousulle. Tuotemerkkinä Nordcel on vastaanottanut arvostetun eurooppalaisen Gaselli-palkinnon nopeasta liiketoiminnan kasvusta.

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput

Mitsubishi Electric ilmalämpöpumput ovat markkinajohtajan asemassa. Erityisesti mallisarja Mitsubishi Electric MSZ-FH on saanut tukevan jalansijan Suomessa. Huippuluokan toimintavarmuus yhdistettynä mahtavaan energiatehokkuuteen tekee Mitsubishi Electricin ilmalämpöpumpuista yhden kiistattomista ilmalämpöpumppualan suosikeista. Nyt omasta leiristä kumpuaa uusi tulokas joka kenties kykenee horjuttamaan FH-mallin voittokulkua. Tutustu uuteen Mitsubishi Electric LN-mallisarjaan.

Panasonic ilmalämpöpumput

Panasonic ilmalämpöpumput ovat niittäneet testimenestystä Suomessa kautta aikain. Huippumallin kiistaton menestysesiintyminen uusimmassa testissä ja testivoitto HE-mallilla joitain vuosia aiemmin ovat olleet menestystarinan alkeita. Nyt täysin uudistunut Panasonic Z-Sarja ympäristöystävällisellä R32 kylmäaineella on saatavilla ja vanhat mallit poistuneet. Uuden sarjan koneiden luvataan toimivan lämmityskäytöllä vielä jopa -35C pakkasella. Lue lisää Panasonic Z-Sarjasta tästä. KNX-liitännällä varustetun Panasonic ilmalämpöpumpun etäohjaukseen sopii mm. verkkokaupastammekin löytyvä IntesisHome ilmalämpöpumpun etäohjain.

Toshiba ilmalämpöpumput

Toshiba ilmalämpöpumput ovat myös vertailuissa menestyneitä Japanissa suunniteltuja huipputuotteita huippuominaisuuksin. Toshiban ilmalämpöpumpuista: Arctic lämmityskäyttöön tai Toshiba Mirai jäähdytyskäyttöön löytyyvät energiatehokkuuden kärkituotteet ja lisävarusteena esimerkiksi CombiControl GSM-etäohjaus, joka on ihanteellinen esimerkiksi mökeille.

OTA YHTEYTTÄ - TÄYTÄ LOMAKE TAI SOITA ASIAKASPALVELUUMME