Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Tuoteryhmät


Suodattimet

Ilmalämpöpumpun asennus

Ilmalämpöpumpun asennus

Asennushintamme ilmalämpöpumpun ns. perusasennukselle ovat alkaen 695 euroa sisältäen työn, tarvikkeet, matkakulut ja takuun työlle. Asennus voidaan pääsääntöisesti toteuttaa 2-3 viikon kuluessa tilauksesta tai jopa nopeammin. Ilmalämpöpumpun asennustyön suorittaa aina alan ammattilainen, asentajamme ovat kaikki TUKESin hyväksymiä kylmäaineluvallisia asentajia ja Biottori Oy:n löydät TUKESin kylmälaiteliikerekisteristä.

Ilmalämpöpumpun perusasennus sisältää matkakulut max. 50 km toimipisteiltämme (toiminta-alueena lähes koko Suomi). Perusasennuksen sisällöstä voit lukea tarkemmin tuotteesta ´Ilmalämpöpumpun perusasennus´. Sekä viilentävien että lämmittävien ilmalämpöpumppujen asennukset hoidamme esim. pääkaupunkiseudulla, Lahden, Jyväskylän, Turun, Oulun, Rovaniemen ja hyvin monen muun kunnan lähialueilla. Kysy siis rohkeasti tarjousta!

HOX: Ilmalämpöpumpun asennus ja tämän tuoteryhmän lisätyöt/-tuotteet myydään AINOASTAAN meiltä tilatun ilmalämpöpumpun yhteydessä! Suoritamme myös muita kylmäalan ja sähköpuolen töitä tuntitöinä mm. ilmalämpöpumpun huolto ja pistorasioiden asennus. Pyydä tarjous!

Ilmalämpöpumpun asennus- ja huoltotyökustannuksista pystyy hakemaan kotitalousvähennyksen, joka on 40% työkustannuksista vuonna 2023 (kotitalousvähennyksen maksimi on 2 250 euroa henkilöltä ja omavastuu 100 euroa vuodessa per henkilö). Kts. Verottajan ohje Kotitalousvähennyksestä.Näytetään 1 - 14 / 14 tuotetta
Lajittele
Näytetään 1 - 14 / 14 tuotetta
Lajittele

SuodattimetOTA YHTEYTTÄ

👍 Kaipaatko apua järjestelmäsuunnittelussa tai laitevalinnassa?

👍 Tahdotko tietää lisää tuotteesta, toimitusajasta tai -tavasta?

👍 Haluatko tietää, mitä tuote maksaa asennettuna kohteeseen?


HUOM: Mikäli yhteydenottosi koskee tuotteen tai järjestelmän ASENNUSTA, MUISTATHAN LISÄTÄ TIEDON ASENNUSPAIKKAKUNNASTA! 

TILAA UUTISKIRJE

Kyllä kiitos, haluan vastaanottaa tiedon uusista tuotejulkaisuista, tarjouksista ja ajankohtaisista uutisista. 

Voin milloin tahansa peruuttaa tilauksen.