Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Tuoteryhmät


Suodattimet

Ulkoyksikön suojakotelot ja -katokset

Ilmalämpöpumppujen ulkoyksiköiden suojakotelot ja -katokset

Tyylikkäät metalliset ja puiset ilmalämpöpumpun ulkoyksikön suojakatokset ja -kotelot ehkäisevät lumen, jään ja roskien kertymistä ilmalämpöpumpun ulkoyksikköön. Roskat ja lehdet ulkoyksikön kennostossa ja pohjalevyn päällä saattavat aiheuttaa ilmalämpöpumpun tehon alenemista ja sulatuksen tai muun toiminnan häiriintymistä. Ulkoyksikön päälle kertynyt lumi tai jää saattaa aiheuttaa ilmalämpöpumpun toimintahäiriöitä tai jopa mahdollisen rikkoutumisen pudotessaan seinän ja ulkoyksikön väliin. Varusta siis ilmalämpöpumppusi ulkoyksikkö säältä ja katseilta suojaan tyylikkäällä katoksella tai kotelolla.

Lue lisää: Ilmalämpöpumpun toiminta vaihtelevissa talvisissa olosuhteissa 

Myymämme maahantuojien hyväksymät ilmalämpöpumppujen suojat eivät rajoita ulkoyksikön ilmankiertoa eivätkä näin ollen alenna ilmalämpöpumpun tehoa. Ulkoyksiköiden suojakatokset ja -kotelot ovat helposti kiinnitettävissä seinään mukana tulevien kiinnitystarvikkeiden avulla. Kiilax-suojakoteloihin on saatavilla lisävarusteena kiinnikkeet maatelineasennusta varten ja Kiilaxin mallistosta löytyy myös erityinen parvekemallin suojakotelo.

Puuvalmiit suojakotelot on helppo maalata haluamallaan sävyllä sopimaan kiinteistön väritykseen. Esim Scanofficen puuvalmis Suomessa valmistettu suojakotelo on saatavissa myös usealla eri peltikatteen värillä. Valmiiksi maalattuja metallisia ulkoyksikön suojakoteloita on valikoimassamme mustan ja valkoisen lisäksi myös harmaana.Näytetään 1 - 23 / 23 tuotetta
Lajittele
Näytetään 1 - 23 / 23 tuotetta
Lajittele

SuodattimetOTA YHTEYTTÄ

👍 Kaipaatko apua järjestelmäsuunnittelussa tai laitevalinnassa?

👍 Tahdotko tietää lisää tuotteesta, toimitusajasta tai -tavasta?

👍 Haluatko tietää, mitä tuote maksaa asennettuna kohteeseen?


HUOM: Mikäli yhteydenottosi koskee tuotteen tai järjestelmän ASENNUSTA, MUISTATHAN LISÄTÄ TIEDON ASENNUSPAIKKAKUNNASTA! 

TILAA UUTISKIRJE

Kyllä kiitos, haluan vastaanottaa tiedon uusista tuotejulkaisuista, tarjouksista ja ajankohtaisista uutisista. 

Voin milloin tahansa peruuttaa tilauksen.