Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Tuoteryhmät


Suodattimet

Akut ja laturit Einhell PXC

Einhell Power X-change - yksi akku kaikkiin akkukoneisiin

Power X-Change on Einhellin tehokas akkujärjestelmä, jossa yksi ja sama älykäs 18V akku käy kaikkiin akkukoneisiin, niin työkaluihin kuin puutarhakoneisiinkin - nykyisiin ja tuleviin malleihin. Einhell Power X-Change -akkujärjestelmän akut ovat kehittyneintä litiumionitekniikkaa, erittäin korkealaatuisia ja turvallisia - saksalaista suunnittelua parhaimmillaan.

Kehittyneintä tekniikkaa ja maksimaalista turvallisuutta

Akkukäyttöisten laitteiden suorituskyky riippuu käytettyjen akkukennojen laadusta ja latauslaitteiden tekniikasta. Einhell Power X-Change -akut noudattavat korkeimpia laatustandardeja ja tarjoavat turvallisuutta kaikilla osa-alueilla.

Einhell Power X-Change Plus -akkujärjestelmä

Power X-Change Plus -akkujärjestelmä tarjoaa vielä enemmän hyötyjä kuin jo laadukkaaksi todetut Power X-Change -akut.

  • Pidemmät käyntiajat - Akun kuoren lämpöä johtavat muodot optimoivat jäähdytyksen ja viileämpi akku pidentää laitteen käyttöikää. Myös modernit, paremmalla suorituskyvyllä varustetut kennot pidentävät käyntiaikaa.
  • Pidempi käyttöikä - Akun kuorirakenne suojaa akun sisäosia pölyltä ja korroosiolta, mikä pidentää akun käyttöikää.
  • Enemmän tehoja - Tuplamäärä korkeatehoisia kondensaattoreita antaa korkeammat purkausvirrat ja tätä kautta tuottaa enemmän tehoja.
  • Paremmat materiaalit - Modernit, entistä kestävämmät materiaalit lisäävät suorituskykyä ja akuista tulee myös entistä kestävämpiä ja turvallisempia.

Einhell Twin-Pack © - kaksi 18V akkua

Miksi kaksi 18V akkua on parempi kuin yksi 36V akku?

  • Parempi ergonomia - Kaksi erillistä akkua voidaan sijoittaa laitteeseen yksinkertaisemmin ja tasapainotetummin, työskentely miellyttävämpää ja väsyttää käyttäjää vähemmän.
  • Maksimaalinen joustavuus - Kahta kompaktia ja kevyttä akkua voidaan käyttää myös yksittäin.
  • Yksi järjestelmä kaikkiin laitteisiin - Lisätehoa varten ei tarvita muuta akkujärjestelmää vaan käytetään yksinkertaisesti kahta akkua yhdessä laitteessa.

Power X-Change akkuopas 

Akkukäyttöisten laitteiden suorituskykyä arvioitaessa on hyvä tuntea peruskäsitteet voltti (V), ampeeritunti (Ah), watti (W) ja wattitunti (Wh). Akuista puhuttaessa mainitaan usein voltti ja ampeeritunti, mutta ne yksistään eivät kerro paljoakaan akkujen suorituskyvystä. Mielekkäämpi arvo wattitunti saadaan, kun arvot kerrotaan keskenään (V x Ah = Wh). Siinä missä watti vastaa auton moottorin tehoa (kW tai hv), on wattitunti verrattavissa auton bensiinisäiliön tilavuuteen ja matkaan, joka autolla siten voidaan ajaa. 

Konekohtaiset vinkit käyttöösi sopivan akun valintaan löydät Einhellin akkuopasteestaOpasteen ensimmäiselle sivulle on koottu Einhell Power X-Change akkutyökalut ja toiselle sivulle akkkäyttöisen PXC-puutarhalaitteet. Taulukot havainnollistavat hyvin esimerkiksi sen, kuin monta ruuvia enemmän voit ruuvata akkuporakoneella, jossa on 5,2 Ah akku verrattuna 2,6 Ah akkuun, tai kuinka paljon kauemmin voit käyttää trimmmeriäsi pihan siistimiseen 3,0 Ah akulla tai 5,2 Ah akulla. Huom.: Taulukon arvot on mitattu testiolosuhteissa.  Näytetään 1 - 4 / 4 tuotetta
Lajittele
Näytetään 1 - 4 / 4 tuotetta
Lajittele

SuodattimetOTA YHTEYTTÄ

👍 Kaipaatko apua järjestelmäsuunnittelussa tai laitevalinnassa?

👍 Tahdotko tietää lisää tuotteesta, toimitusajasta tai -tavasta?

👍 Haluatko tietää, mitä tuote maksaa asennettuna kohteeseen?


HUOM: Mikäli yhteydenottosi koskee tuotteen tai järjestelmän ASENNUSTA, MUISTATHAN LISÄTÄ TIEDON ASENNUSPAIKKAKUNNASTA! 

TILAA UUTISKIRJE

Kyllä kiitos, haluan vastaanottaa tiedon uusista tuotejulkaisuista, tarjouksista ja ajankohtaisista uutisista. 

Voin milloin tahansa peruuttaa tilauksen.