Daikin

8 Tuotetta

Ilmalämpöpumput Daikin

Daikin ilmalämpöpumput valmistava Daikin Europe N.V on johtava lämmitys-, ilmanvaihto- ja ilmastointilaitteiden valmistaja. Yrityksen missio on toimittaa laadukkaita tuotteita ja ilmastoinnin kokonaisratkaisuja, jotka tuottavat kestävällä tavalla miellyttää sisäilmaa maailman kaikille ihmisille ja alueille. Kaiken toiminnan ytimessä on vihreät käytännöt ja kestävät ratkaisut.

Daikin ilmalämpöpumput saavat 80% energiastaan ilmasta ja 20% sähköstä, ja niillä on A+++ -energialuokka, joka on markkinoiden korkein. Daikin-invertterissä on energiaa säästävä tekniikka, joka vähentää energiankulutusta jopa 30%. Invertteri ei hukkaa energiaa laitteen käynnistyksiin ja pysähdyksiin, vaan säätää moottorin nopeutta niin, että se toimii jatkuvasti ja tehokkaasti pitkällä aikavälillä.

Huom: Mikäli ostat verkkokaupastamme ilmalämpöpumpun, mutta et asennusta, pyydämme sinua ilmoittamaan tilauksen yhteydessä tiedon käyttämästäsi asennusliikkeestä. Lue lisää aiheesta: Ilmalämpöpumpun asentamiseen tulisi käyttää pätevää asennusliikettä, mikäli haluaa välttää ongelmat liittyen mm. takuukysymyksiin.

OTA YHTEYTTÄ - TÄYTÄ LOMAKE TAI SOITA ASIAKASPALVELUUMME