Cooper&Hunter

Ilmalämpöpumput Cooper&Hunter

Ilmalämpöpumput Cooper&Hunter ovat voimakkaita, hiljaisia ja tehokkaita ilmalämpöpumppuja pohjoisiin olosuhteisiimme. Korkea laatu, luotettavuus, modernit innovaatiot muotoilussa ja tekniikassa sekä laaja tuotevalikoima ovat syitä miksi C&H:n ilmalämpöpumput ovat saavuttaneet suuren suosion ympäri maailmaa. 

“COMFORT INNOVATIONS” eli ”mukavuus innovaatiot” on muodostunut Cooper&Hunter -brändin tunnuslauseeksi. Kaksi kirjainta on merkki äärimmäisestä laadusta ja luotettavuudesta, koska C&H:lla on käytössä ainutlaatuinen täydellisen tuotteen strategia. Jokainen valmis tuote käy läpi tiukan laadunvalvontaprosessin ja tuotereklamaatioiden määrä on vain alle 0,2%!

Ilmalämpöpumppujen lisäksi Cooper&Hunterilta löytyvät myös useamman sisäyksikön käsittävät multi split -sarjan ilmalämpöpumput erityisesti isompien tilojen lämmitykseen ja jäähdytykseen.

Huom: Mikäli ostat verkkokaupastamme ilmalämpöpumpun, mutta et asennusta, pyydämme sinua ilmoittamaan tilauksen yhteydessä tiedon käyttämästäsi asennusliikkeestä. Lue lisää aiheesta: Ilmalämpöpumpun asentamiseen tulisi käyttää pätevää asennusliikettä, mikäli haluaa välttää ongelmat liittyen mm. takuukysymyksiin.TM Rakennusmaailma 6/2016 testasi edistyksellisimmät ilmalämpöpumput -30°C pakkasella

Cooper&Hunter VIP ilmalämpöpumppu osoitti erinomaisen tehonsa ja energiatehokkuutensa kovilla pakkasilla puolta kalliimpien laitteiden joukossa kun TM Rakennusmaailma testasi erityisesti kylmään ilmastoon viritetyt tämän hetken markkinoiden edistyksellisimmät ilmalämpöpumput.

"Cooper&Hunterin kaksivaiheisella kompressorilla varustettu laite toimii parhaiten kylmillä keleillä.

Sitä voisi suositella kaikkein kylmimpiin oloihin"

+ Paras lämmitysteho kovilla pakkasilla
+ Paras energiatehokkuus kovilla pakkasilla
+ Hiljaisin suurilla puhallusnopeuksilla
+ Ylivoimaisesti vähiten sulatusjaksoja

OTA YHTEYTTÄ - TÄYTÄ LOMAKE TAI SOITA ASIAKASPALVELUUMME