Austria Email

15 Tuotetta

Austria Email lämminvesi- ja puskurivaraajat

Austria Email lämminvesivaraajat, lämpöpumppuvaraajat ja aurinkovaraajat säilyttävät ja jakelevat kuumaa vettä ja varmistavat, että sitä on aina riittävästi. Lämminvesivaraajamallit ovat tarkoitettuja ensisijaisesti lämpöpumppu-, kondenssikattila- tai aurinkolämmityskäyttöön. Parhaan hyödyn saamiseksi lämminvesivaraaja tulee aina valita käyttökohteen mukaisesti. 

Austria Emailin valikoimasta löytyy oikeantyyppinen vesivaraajaratkaisu kaikkiin energiatehokkaisiin nykyaikaisiin lämmitysjärjestelmiin. Kuuman käyttöveden tuotto on optimaalista pitkien kierukoiden ansiosta ja lämpöpumppujen kaikki teho saadaan hyödynnettyä oikein mitoitettujen lämmönsiirtimien ansiosta. Oikean lämminvesivaraajan valinnassa auttaa Austia Emailin mitoitustaulukko. Pelkällä sähkövastuksella lämpiäviä lämminvesivaraajia käyttöveden lämmitykseen AE:n valikoimissa on myös useita.


Austria Email lämminvesivaraaja HR-sarja lämpöpumppukäyttöön

Austria Email HR-sarjan lämminvesivaraajan lämmönvaihdinkierukka on hyvin suurikokoinen, joten lämpöpumppujen tuottamilla matalillakin lämpötiloilla saadaan hyvä kuuman käyttöveden tuotto. Näissä HR-sarjan lämpöpumppuvaraajissa kokoluokat ovat 160, 200, 300, 400 ja 500 litraa. Parhaan energiatehokkuuden saavuttamiseksi HR-sarjan varaajissa käytetään eristeenä tiivistä 50 mm polyuretaanieristettä erillisellä irrallisella suojapinnalla. Käyttöpaine tällä lämminvesivaraajalla on 10 bar eli se on hyväksytty suomalaiseen vesijohtoverkostoon.  Austria Email HR-sarjan lämminvesivaraajissa on sokea laippa alaosassa lisävastukselle tai lisäkierukalle.

Austria Email HRS-sarjan lämminvesivaraajat erityisesti lämpöpumppukäyttöön

Austria Email HRS-sarjan lämminvesivesivaraajan lämmönvaihdinkierukka on erittäin suurikokoinen kaksinkertainen lämmönvaihdinkierukka, joka antaa erittäin suuren kuuman käyttövesituoton matalillakin lämpötiloilla. Tämä lämminvesivaraaja on paras valinta lämpöpumppukäyttöön ja eritysen hyvä valinta matalaenergiataloon. Kokoluokissa HRS 300-500 litraa eristeenä on energiatehokas 50 mm polyuretaanieriste irrallisella suojapinnalla ja huippumalleissa HRS 750 ja 900 litraa irroitettava ECOSKIN 100 mm eriste. Austria Email HRS-sarjan lämminvesivaraajissa on sokea laippa alaosassa lisävastukselle tai lisäkierukalle.

Austria Email WP SOL lämminvesivaraajat aurinkokeräimille

Austria Email WP SOL -sarjan lämminvesivaraajilla WP SOL 350 litraa ja WP SOL 600 litraa on ylivoimainen suorituskyky lämpöpumppukäytössä, jossa hyödynnetään mukana aurinkoenergiaa aurinkokeräimillä heti käyttöönotosta asti, tai sitten lisätään aurinkokeräinten hyödyntäminen mukaan myöhemmin. Valitsemalla Austria Email WP SOL lämminvesivaraaja, on aurinkoenergian käyttöönottoon heti tai myöhemmin varauduttu järkevästi.

Jos aurinkokeräimiä ei oteta heti käyttöön, voidaan varaajan molemmat tehokkaat kierukat kytkeä esimerkiksi lämpöpumppuun ja myöhemmin muuttaa toisen kierukan käyttö aurinkokeräimille.

Austria Email PS 100 litran puskurivaraaja erityisesti lämpöpumppukäyttöön

Austria Email PS-100 puskurivaraajan pohjassa oleva 180mm laippa mahdollistaa sähkövastuksen tai kierukan asentamisen varaajaan. Sähkövastuksen avulla varaaja voi toimia sähkökattilana, lämpöpumpun lisälämmittimenä kovilla pakkasilla tai lämpöpumpun häiriötilanteissa korvaavana lämmittimenä. Diffuusiotiiviin polyuretaanieristeen ansiosta tehohävikki varaajassa on vain 49 W. Puskurisäiliön käyttö poistaa pattereiden naksunnan ja sallii ilmanvaihdon lämmityksen.

Austria Email WPPS-sarjan puskurivaraaja

Austria Email WPPS-sarjan puskurivaraajat sopivat lämmöntasaussäiliöiksi pientaloihin ja rivitaloihin sekä vastaaviin kohteisiin, joihin riittää 130 - 500 litran säiliökoko. Nämä viimeistellyt ja energiatehokkaasti eristetyt puskurivaraajat soveltuvat myös tasaussäiliöiksi usean lämpöjohtopumpun kytkennöissä. Puskurisäiliö voidaan lisäksi varustaa lämmitysvastuksella, jolloin se toimii sähkökattilana ja/tai lämpöpumpun vara- ja lisälämmittimenä.

Austria Email kaksi yhdessä WPPK-sarjan lämminvesivaraaja

Austria Email kaksi yhdessä WPPK 300/130 lämminvesivaraaja tarkoittaa kahta varaajaa yhden lattiapinta-alalla. Tilaa säästävä ratkaisu lämmitysjärjestelmän optimoidun kuuman veden sijoitteluun ja jakeluun. Lämminvesivaraaja WPPK koostuu kahdesta osasta, jotka on integroitu päällekkäin: suuritehoinen käyttövesivaraaja HRS 300 ja puskurivaraajasäiliö WPPS 130. HRS 300 on tehokas käyttövesivaraaja matalien lämpötilojen lämmitysjärjestelmiin eli säiliö erittäin suurella lämmönvaihdinpinta-alalla ja puskurivaraajasäiliö WPPS 130 on suunniteltu erityisesti lämpöpumppukäyttöön puskurivaraajaksi. HRS 300 sijoitetaan puskurivaraajan WPPS 130 päälle. Yhdistelmä kootaan ja asennetaan paikan päällä, ja näin ne muodostavat yhdessä kompaktin yksikön (Ø 670 mm, kokonaiskorkeus 2176mm).

Austria Email SOL AE aurinkovaraaja käyttövedelle

Austria Email SOL AE aurinkovaraaja 300 litraa on valmis Plug-and-Play lämminvesivaraaja erinomaisella hyötysuhteella heti valmista parasta mahdollista haluavalle ja helposti. Lämminvesivarajaan on integroitu kompakti laitteisto aurinkoenergian lataamiseen aurinkokeräimiltä. Säiliökokoina SOL AE:sta löytyy 200, 300, 400 ja 500 litran mallit. Kaikki varaajasäiliöt ovat pystyasenteisia emaalivaraajia suurella aurinkokierukalla ja 50 mm polyuretaanieristeellä. Säiliöt ovat 10 bar hyväksyttyjä, varustettuina esiasennetuilla, johdotetuilla ja putkitetuilla SDR2 aurinkoohjaimilla.


Austria Email lämminvesivaraaja, esitteet ja tekniset tiedot

Austria Email lämminvesivaraaja HR-sarjan esite

Austria Email lämminvesivaraaja HR-sarjan tekniset tiedot

Austria Email lämminvesivaraaja lämpöpumpuille HRS-sarjan esite

Austria Email lämminvesivaraaja lämpöpumpuille HRS 300, 400 ja 500 litraa tekniset tiedot

Austria Email käyttövesivaraaja lämpöpumpuille HRS 750 - 900 litraa tekniset tiedot

Austria Email lämminvesivaraaja hybridijärjestelmiin WP SOL -sarjan esite

Austria Email puskurivaraaja lämpöpumpuille PS 100 litraa esite

Austria Email puskurivesivaraaja lämpöpumpuille WPPS-sarjan esite

Austria Email puskurivaraaja lämpöpumpuille WPPS-sarjan tekniset tiedot

Austria Email aurinkovaraaja SOL AE -sarjan esite

Austria Email kaksi yhdessä varaaja WPPK, HRS300 ja WPPS130 käyttövesivaraaja + puskurivaraaja esite