Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Tuoteryhmät


Suodattimet

Austria Email

Austria Email lämminvesi- ja puskurivaraajat

Austria Email lämminvesivaraajat, lämpöpumppuvaraajat ja aurinkovaraajat säilyttävät ja jakelevat kuumaa vettä ja varmistavat, että sitä on aina riittävästi. Lämminvesivaraajamallit ovat tarkoitettuja ensisijaisesti lämpöpumppu-, kondenssikattila- tai aurinkolämmityskäyttöön. Parhaan hyödyn saamiseksi lämminvesivaraaja tulee aina valita käyttökohteen mukaisesti. 

Austria Emailin valikoimasta löytyy oikeantyyppinen vesivaraajaratkaisu kaikkiin energiatehokkaisiin nykyaikaisiin lämmitysjärjestelmiin. Kuuman käyttöveden tuotto on optimaalista pitkien kierukoiden ansiosta ja lämpöpumppujen kaikki teho saadaan hyödynnettyä oikein mitoitettujen lämmönsiirtimien ansiosta. Oikean lämminvesivaraajan valinnassa auttaa Austia Emailin mitoitustaulukko. Pelkällä sähkövastuksella lämpiäviä lämminvesivaraajia käyttöveden lämmitykseen AE:n valikoimissa on myös useita.


Austria Email lämminvesivaraaja HR-sarja lämpöpumppukäyttöön

Austria Email HR-sarjan lämminvesivaraajan lämmönvaihdinkierukka on hyvin suurikokoinen, joten lämpöpumppujen tuottamilla matalillakin lämpötiloilla saadaan hyvä kuuman käyttöveden tuotto. Näissä HR-sarjan lämpöpumppuvaraajissa kokoluokat ovat 160, 200, 300, 400 ja 500 litraa. Parhaan energiatehokkuuden saavuttamiseksi HR-sarjan varaajissa käytetään eristeenä tiivistä 50 mm polyuretaanieristettä erillisellä irrallisella suojapinnalla. Käyttöpaine tällä lämminvesivaraajalla on 10 bar eli se on hyväksytty suomalaiseen vesijohtoverkostoon.  Austria Email HR-sarjan lämminvesivaraajissa on sokea laippa alaosassa lisävastukselle tai lisäkierukalle.

Austria Email HRS-sarjan lämminvesivaraajat erityisesti lämpöpumppukäyttöön

Austria Email HRS-sarjan lämminvesivesivaraajan lämmönvaihdinkierukka on erittäin suurikokoinen kaksinkertainen lämmönvaihdinkierukka, joka antaa erittäin suuren kuuman käyttövesituoton matalillakin lämpötiloilla. Tämä lämminvesivaraaja on paras valinta lämpöpumppukäyttöön ja eritysen hyvä valinta matalaenergiataloon. Kokoluokissa HRS 300-500 litraa eristeenä on energiatehokas 50 mm polyuretaanieriste irrallisella suojapinnalla ja huippumalleissa HRS 750 ja 900 litraa irroitettava ECOSKIN 100 mm eriste. Austria Email HRS-sarjan lämminvesivaraajissa on sokea laippa alaosassa lisävastukselle tai lisäkierukalle.

Austria Email WP SOL lämminvesivaraajat aurinkokeräimille

Austria Email WP SOL -sarjan lämminvesivaraajilla WP SOL 350 litraa ja WP SOL 600 litraa on ylivoimainen suorituskyky lämpöpumppukäytössä, jossa hyödynnetään mukana aurinkoenergiaa aurinkokeräimillä heti käyttöönotosta asti, tai sitten lisätään aurinkokeräinten hyödyntäminen mukaan myöhemmin. Valitsemalla Austria Email WP SOL lämminvesivaraaja, on aurinkoenergian käyttöönottoon heti tai myöhemmin varauduttu järkevästi.

Jos aurinkokeräimiä ei oteta heti käyttöön, voidaan varaajan molemmat tehokkaat kierukat kytkeä esimerkiksi lämpöpumppuun ja myöhemmin muuttaa toisen kierukan käyttö aurinkokeräimille.

Austria Email PS 100 litran puskurivaraaja erityisesti lämpöpumppukäyttöön

Austria Email PS-100 puskurivaraajan pohjassa oleva 180mm laippa mahdollistaa sähkövastuksen tai kierukan asentamisen varaajaan. Sähkövastuksen avulla varaaja voi toimia sähkökattilana, lämpöpumpun lisälämmittimenä kovilla pakkasilla tai lämpöpumpun häiriötilanteissa korvaavana lämmittimenä. Diffuusiotiiviin polyuretaanieristeen ansiosta tehohävikki varaajassa on vain 49 W. Puskurisäiliön käyttö poistaa pattereiden naksunnan ja sallii ilmanvaihdon lämmityksen. 

Austria Email WPPS-sarjan puskurivaraaja

Austria Email WPPS-sarjan puskurivaraajat sopivat lämmöntasaussäiliöiksi pientaloihin ja rivitaloihin sekä vastaaviin kohteisiin, joihin riittää 130 - 500 litran säiliökoko. Nämä viimeistellyt ja energiatehokkaasti eristetyt puskurivaraajat soveltuvat myös tasaussäiliöiksi usean lämpöjohtopumpun kytkennöissä. Puskurisäiliö voidaan lisäksi varustaa lämmitysvastuksella, jolloin se toimii sähkökattilana ja/tai lämpöpumpun vara- ja lisälämmittimenä.Näytetään 1 - 14 / 14 tuotetta
Lajittele
Näytetään 1 - 14 / 14 tuotetta
Lajittele

SuodattimetOTA YHTEYTTÄ

👍 Kaipaatko apua järjestelmäsuunnittelussa tai laitevalinnassa?

👍 Tahdotko tietää lisää tuotteesta, toimitusajasta tai -tavasta?

👍 Haluatko tietää, mitä tuote maksaa asennettuna kohteeseen?


HUOM: Mikäli yhteydenottosi koskee tuotteen tai järjestelmän ASENNUSTA, MUISTATHAN LISÄTÄ TIEDON ASENNUSPAIKKAKUNNASTA! 

TILAA UUTISKIRJE

Kyllä kiitos, haluan vastaanottaa tiedon uusista tuotejulkaisuista, tarjouksista ja ajankohtaisista uutisista. 

Voin milloin tahansa peruuttaa tilauksen.