Aurinkosähköjärjestelmät

Aurinkosähköjärjestelmät, aurinkosähköpaneelit ja aurinkosähköinvertterit

Aurinkosähköjärjestelmällä on aurinkosähköpaneeleiden, inverttereiden ja akkujen avulla mahdollista toteuttaa kaikenkokoisia energiatehokkaita kokonaisuuksia niin mökin aurinkosähköjärjestelmäksi kuin myös omakotitalon aurinkosähköjärjestelmäksi. Valikoimastamme löytyvät länsimaista laatua olevat, tämän hetken parhaalla hyötysuhteella toimivat aurinkosähkötuotteet mm:

  • Akuttomat tai akulliset suoraan valtakunnan verkon rinnalle syöttävät (on-grid ja smart-grid) aurinkosähköjärjestelmät omakotitaloihin, maatiloille ja teollisuuden tarpeisiin
  • Akulliset (off-grid) aurinkosähköjärjestelmät sähköverkon ulkopuolisille alueille esim. kesämökeille
  • Aurinkosähköpaneelit, akkuvahdit, latauslaittet, säätimet, asennustelineet, invertterit, akut ja mittauslaitteet
  • Asennustarvikkeet ja työkalut

Aurinkosähköjärjestelmät omakotitaloihin ja mökeille

Aurinkosähköjärjestelmä omakotitaloon on yleensä ns. on-grid eli akuton aurinkosähköjärjestelmä, toisin kuin mökkien järjestelmät jotka ovat akullisia. Näistä on myös mahdollista yhdistää aurinkosähköhybridi omakotitaloihin, joka toimii myös sähkökatkosten sattuessa varavoimalana. Akuttomissa aurinkosähköjärjestelmissä tarjoamme paketteja riittävän pienestä alkaen eli teholuokissa 250W->. Mökkijärjestelmämme ovat alan ehdotonta huippua pienintä yksityiskohtaa myöden.

Aurinkosähköpaneelit mökeille ja omakotitaloihin

Aurinkosähköpaneeleita valikoimissamme on kahdenlaisia. Isompi, Eurenerin 250W laadukas länsimainen testivoittajapaneeli on tarkoitettu isoihin mökkijärjestelmiin ja omakotitalojen aurinkosähköpaketteihin. Pienempi 100W -paneelimalli on pienemmän mökkijärjestelmän sähköntuottaja. Kumpaakin aurinkosähköpaneelimallia on mahdollista sarjoittaa ja rinnankytkeä suuremman tehon saavuttamiseksi.

Aurinkosähköinvertterit ilman akkuja

Aurinkosähköinvertterit ilman akkuja. Valikoimistamme löytyvät Kostal 1- ja 3-vaihemallit sekä AE Conversion mikroinvertterit ovat todella energiatehokkaita inverttereitä tämän hetken parhaalla hyötysuhteella pieniin ja keskisuuriin omakotitalojen ja maatilojen aurinkosähkötarpeisiin. Ilman akkuja olevan aurinkosähköjärjestelmän on oltava riittävän pieni, jotta ylimääräistä verkkoonsyöttöä ei tapahdu tai invertteriin on oltava kytkettävissä hukkakuormien päällekytkentä, kuten Kostal-inverttereissä.

Aurinkosähköinvertterit akullisiin järjestelmiin

Aurinkosähköinvertterit akullisiin järjestelmiin ovat saksalaisen Effektan tuotantoa. Helppokytkentäinen plug-and-play invertteri on sovellettavissa sekä omakotitalojen että mökkijärjestelmien keskusyksiköksi. Effektan invertterissä on kaikki sisäänrakennettuna. Tarvitset vain akuston ja paneelit liitäntäosineen ja ohjaus käy kätevästi invertterin näyttölaitteesta.

OTA YHTEYTTÄ - TÄYTÄ LOMAKE TAI SOITA ASIAKASPALVELUUMME