Aurinkosähkö invertterit

Aurinkosähköinvertterit omakotitaloihin ja mökeille

Laadukkaat, länsimaiset testivoittajat ja muut parhaan hyötysuhteen aurinkosähköinvertterit sähköverkon rinnalle: AE Conversion, Kostal, Effekta ja Huawei. Aurinkosähköinverttereillä jarrutat sähkömittarin pyörimistä tuotetun sähkön verran tai käännät pyörintäsuunnan päinvastaiseksi. Osaan malleista voi yhdistää myös akuston, joten päiväaikana invertteri tuottaa sähköä kulutukseen ja lataa ylijäämän akkuihin. Kun aurinko laskee, kulutukseen otetaan sähkö akustosta, ja vasta akuston tyhjettyä valtakunnan sähköverkosta. Invertterillä voidaan myös syöttää sähköä valtakunnan verkkoon.


AE Conversion aurinkosähkömikroinvertterit

AE Conversion aurinkosähkömikroinvertterillä voidaan syöttää valtakunnan verkon rinnalle sähköä suoraan aurinkopaneeleista. Mikroinvertteri on energiatehokkain ratkaisu aurinkosähkön hyödyntämiseen. Voit järruttaa mittarisi pyörimistä vaikka alkaen yhden paneelin ja mikroinvertterin kokonaisuudella äärimmäisen edullisella hankinnalla. Myöhemmin järjestelmän voi laajentaa teholtaan suuremmaksi ja kolmivaiheiseksi heittämättä mitään hukkaan.

Kostal aurinkosähköinvertterit omakotitaloihin

Kostal aurinkosähköinvertterit periytyvät äärimmäisen energiatehokkaista testejäkin voittaneista Stecan aurinkosähköinvertteristä. Yksivaihemallit ovat vielä Stecaa vastaavia, mutta kolmivaihemalleissa tarjolla on Kostal New Generation -mallit, joilla saavutetaan aiempaan sukupolveen verrattuna huomattavasti parempi hyötysuhde ja voidaan myös ohjata ylikuormia mikäli halutaan tehdä tarvetta isompi järjestelmä kerralla.

Effekta aurinkosähköinvertterit akullisiin järjestelmiin

Effektan aurinkosähköinverttereillä voidaan hyödyntää on-grid -järjestelmän energiatehokkuutta, mutta liittää pakettiin myös akusto. Ensisijaisesti invertteri syöttää kaiken tuotetun aurinkosähkön kulutukseen, mutta ylijäämä voidaan ladata akkuihin. Effektan aurinkosähköinverttereillä voidaan luoda 1- tai 3-vaiheinen järjestelmä.