Aurinkolämpöjärjestelmät

Aurinkolämpöjärjestelmät, aurinkokeräimet, pumppuryhmät ja säätimetaurinkokeräin tyhjiöputki narva hp

Aurinkolämmityssarjamme ja aurinkokeräimemme ovat parasta, länsimaista laatua ja oikein asennettuina niillä saavutetaan huomattavia säästöjä energiakuluissa ja pitkään. Aurinkoenergia on puhdas, lähes ilmainen energialähde ilman siirtomaksuja ja veroja. Tyhjiöputkikeräimillä toteutetut aurinkolämmitysjärjestelmämme toimivat tehokkaasti myös pakkasella. Tästä on todisteena on NN10 tyhjiöputkikeräimen testivoitto. Fino AL-CU -keräimet ovat tasokeräinten ehdotonta huippua.


Aurinkokeräinpaketit FINO-tasokeräimillä

Kokonaisedulliset aurinkokeräinpaketit FINO-tasokeräimillä yltävät energiatehokkuudessaan kärkikastiin, mutta ovat hinnaltaan huomattavan edullisia. FINO-keräinpaketeissa etusijalla on helppo asennus keräinten keveyden ansiosta ja todella pitkä käyttöikä. FINO -keräimet ovat AL-CU, joten erikoisliittimiä niiden kytkemiseen ei tarvita ja varaajamalliksi voit valita lähes minkä tahansa.

Aurinkokeräinpaketit NN10 tyhjiöputkikeräimillä

Aurinkokeräinpaketit NN10 tyhjiöputkikeräimillä ovat niittäneet testimenestystä ja uudistettu painos Narvan tyhjiöputkesta ei jätä kylmäksi pahallakaan kelillä. Erinomainen hyötysuhde myös vähävaloisissa olosuhteissa ja huima teho pienistä keräimistä. Keräinten liikalämpeäminen on myös estetty sisäänrakennetulla "jarrulla", joten järjestelmä on todella turvallinen käyttää.

Pumppuryhmät ja säätimet aurinkolämmitykseen

Pumppuryhminä aurinkolämmitykseen käytämme ainoastaan vähintään A -energialuokan kierroslukusäädettävillä pumpuilla olevia ryhmiä hyödyn maksimoimiseksi. Pumppuryhmiin integroidut säätimet ovat suomenkielisellä opastavalla ohjelmistolla varustettuja.