Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Tuoteryhmät


Suodattimet

Kondenssikattilat

Atlantic öljykondenssikattilat

Kondensoiva kattila on nykyaikainen hienostunut tapa lämmittää kiinteistö edelleen huolettomasti, siististi ja edullisesti öljyllä täyttäen kaikki uusimmat määräykset. Atlantic kondenssikattilat soveltuvat joko pelkkään lämmitykseen tai vesivaraajalla varustettuna sekä lämmitykseen että kuuman käyttöveden tehokkaaseen tuottoon kaikenlaisissa kiinteistöissä - sekä uudisrakennuksissa että vanhoissa saneerauskohteissa.

Kondenssikattilan hyötysuhde on perinteistä kattilaa huomattavasti parempi, koska kondenssikattilassa otetaan talteen myös joko öljyn tai kaasun poltosta sekä palamisilman kosteudesta syntyvän vesihöyryn sisältämä energia ja siirretään se lämmitysveteen. Atlantic -kondenssikattilan hyötysuhde onkin parhaimmillaan jopa yli 110% eli pelkällä kattilan vaihdolla saavutettava säästö polttoainekuluissa on yleensä luokkaa 20%.

Kondenssikattila ei vaadi perinteistä kattilahuonetta ympärilleen vaan sen asennuspaikka voi olla vaikka kodinhoitohuone tai keittiö. Savukaasut eivät vaadi erityistä savupiippua niiden huomattavan alhaisen lämpötilan (n. 45°C) vuoksi, vaan ne voidaan johtaa helposti ulos seinän läpi viemäriputkea muistuttavalla muoviputkella. Palamisilma polttimelle otetaan samaa putkea hyödyntäen, joten kattilan käynti ei sekoita esim. ilmanvaihtoa tai muiden lämmityslaitteiden toimintaa.Näytetään 1 - 4 / 4 tuotetta
Lajittele
Näytetään 1 - 4 / 4 tuotetta
Lajittele

SuodattimetOTA YHTEYTTÄ

👍 Kaipaatko apua järjestelmäsuunnittelussa tai laitevalinnassa?

👍 Tahdotko tietää lisää tuotteesta, toimitusajasta tai -tavasta?

👍 Haluatko tietää, mitä tuote maksaa asennettuna kohteeseen?


HUOM: Mikäli yhteydenottosi koskee tuotteen tai järjestelmän ASENNUSTA, MUISTATHAN LISÄTÄ TIEDON ASENNUSPAIKKAKUNNASTA! 

TILAA UUTISKIRJE

Kyllä kiitos, haluan vastaanottaa tiedon uusista tuotejulkaisuista, tarjouksista ja ajankohtaisista uutisista. 

Voin milloin tahansa peruuttaa tilauksen.