Kondenssikattilat

4 Tuotetta

Atlantic kaasu- ja öljykondenssikattilat

Kondensoiva kattila on nykyaikainen hienostunut tapa lämmittää kiinteistö edelleen huolettomasti, siististi ja edullisesti öljyllä täyttäen kaikki uusimmat määräykset. Atlantic kondenssikattilat soveltuvat joko pelkkään lämmitykseen tai vesivaraajalla varustettuna sekä lämmitykseen että kuuman käyttöveden tehokkaaseen tuottoon kaikenlaisissa kiinteistöissä - sekä uudisrakennuksissa että vanhoissa saneerauskohteissa.

Kondenssikattilan hyötysuhde on perinteistä kattilaa huomattavasti parempi, koska kondenssikattilassa otetaan talteen myös joko öljyn tai kaasun poltosta sekä palamisilman kosteudesta syntyvän vesihöyryn sisältämä energia ja siirretään se lämmitysveteen. Atlantic -kondenssikattilan hyötysuhde onkin parhaimmillaan jopa yli 110% eli pelkällä kattilan vaihdolla saavutettava säästö polttoainekuluissa on yleensä luokkaa 20%.

Kondenssikattila ei vaadi perinteistä kattilahuonetta ympärilleen vaan sen asennuspaikka voi olla vaikka kodinhoitohuone tai keittiö. Savukaasut eivät vaadi erityistä savupiippua niiden huomattavan alhaisen lämpötilan (n. 45°C) vuoksi, vaan ne voidaan johtaa helposti ulos seinän läpi viemäriputkea muistuttavalla muoviputkella. Palamisilma polttimelle otetaan samaa putkea hyödyntäen, joten kattilan käynti ei sekoita esim. ilmanvaihtoa tai muiden lämmityslaitteiden toimintaa.

  • Näkymä