Einhell PXC akkutyökalut

8 Tuotetta

Einhell Power X-change - yksi ja sama akku kaikkiin akkukoneisiin

Einhell Power X-Change -akkutuoteperhe erottuu edukseen muista vastaavanlaisista, koska siinä on yksi ja sama älykäs 18 voltin akku, joka käy kaikkiin akkukoneisiin - niin työkaluihin ja puutarhakoneisiin kuin nykyisiin ja tuleviin malleihin. Lisäksi akkujärjestelmän akut ovat viimeisintä litiumioniteknologiaa ja erittäin korkealaatuisia ja turvallisia - saksalaista suunnittelua parhaimmillaan. Kaikissa tuotteissa 24 kk takuu.

Voit valita, ostatko laitteen pakettina yhdellä tai kahdella akulla, vai ilman akkua ja laturia (Solo-koneena). Kun olet kerran hankkinut Einhell Power X-Change -akun ja -laturin, voit hankkia seuraavat laitteet ilman akkua.

Monet Power X-Change koneista on varustettu hiiliharjattomalla moottorilla, mikä mahdollistaa koneille pitkät käyntiajat ja pitkän käyttöiän, minkä lisäksi koneet ovat huoltovapaita. Hiiliharjattomuuden etuja mm.:

  • Enemmän tehoa - erittäin vähäiset kitkahäviöt -> Korkeampi vääntömomentti -> Parempi toimintateho
  • Pidemmät käyntiajat - Hiiliharjat eivät ole hukkaamassa energiaa, millä saavutetaan olennaisesti pidemmät käyttöajat ja näin akkuja tarvitsee ladata harvemmin -> Säästetään sähköä ja ympäristöä
  • Pidempi käyttöikä - Vähemmän kitkaa ja alempi käyttölämpötila tarkoittaa vähemmän kulutusta -> Kone kestää kauemmin
  • Kompakti rakenne - Pienempi moottori tarkoittaa pienempää koteloa -> Kapeammat koneet istuvat paremmin käteen ja ovat helpompia ja ergonomisempia käsitellä
  • Huoltovapaus - Ei hiiliharjojen vaihtoa -> Säästää aikaa, rahaa ja luonnonvaroja
  • Näkymä