Ilma-vesilämpöpumput

35 Tuotetta

Ilmavesilämpöpumppu sopii joko pelkän käyttöveden lämmitykseen tai käyttöveden lisäksi vaikka koko talon lämmitykseen. Se soveltuu asennettavaksi sekä saneeraus- että uudiskohteisiin. Valikoimassamme on ilma-vesilämpöpumppuja monenlaisiin koteihin ja tarpeisiin - tutustu ja löydä omasi! 

Kustannustehokkaat ilma-vesilämpöpumput: Atlantic Loria ja Loria DUO 

Atlantic Loria ja Loria DUO -ilmavesilämpöpumput ovat edullisia, mutta erittäin energiatehokkaita lämmityslaitteita. Ne soveltuvat hyvin sekä uudiskohteisiin että myös saneerauskohteisiin esim. nykyisen kattilan rinnalle pienentämään lämmityskustannuksia. Atlantic Loria -ilmavesilämpöpumput ovat yhteensopivia usean lämmönlähteen kanssa. Malliston COP-arvot: 4,22-4,96. 

Ilmavesilämpöpumput uudiskohteisiin ja energiaremontteihin: Atlantic Alféa Excellia ja Alféa Excellia DUO

Atlantic Alféa Excellia ja Alféa Excellia DUO -ilmavesilämpöpumput soveltuvat erityisen hyvin uudiskohteisiin ja energiaremontteihin. Ne tuottavat vielä -20°C pakkasessakin +60°C:sta vettä pystyen samalla pitämään yllä lämmitystehonsa.

Suositus ilma-vesilämpöpumppujen asennuksesta

23.2.2017 - Ympäristöministeriön ja Suomen ympäristökeskuksen suosituksen mukaan ilma-vesilämpöpumpun asennus on annettava pätevän asennusliikkeen hoidettavaksi . Tästä seuraa, että mikäli ostat verkkokaupastamme vesi-ilmalämpöpumpun, mutta et sille asennusta, pyydämme sinua ilmoittamaan tilauksen yhteydessä tiedon, mikä asennusliike ilma-vesilämpöpumpun asentaa. 

  • Näkymä
OTA YHTEYTTÄ - TÄYTÄ LOMAKE TAI SOITA ASIAKASPALVELUUMME