Ilma-vesilämpöpumput

32 Tuotetta

Ilmavesilämpöpumppu sopii joko pelkän käyttöveden lämmitykseen tai käyttöveden lisäksi vaikka koko talon lämmitykseen. Se soveltuu asennettavaksi sekä saneeraus- että uudiskohteisiin. Valikoimassamme on ilma-vesilämpöpumppuja monenlaisiin koteihin ja tarpeisiin - tutustu ja löydä omasi! 

Kustannustehokkaat ilma-vesilämpöpumput: Loria ja Loria DUO 

Atlantic Loria ja Loria DUO -ilmavesilämpöpumput ovat edullisia, mutta erittäin energiatehokkaita lämmityslaitteita. Ne soveltuvat hyvin sekä uudiskohteisiin että myös saneerauskohteisiin esim. nykyisen kattilan rinnalle pienentämään lämmityskustannuksia. Atlantic Loria -ilmavesilämpöpumput ovat yhteensopivia usean lämmönlähteen kanssa. Malliston COP-arvot: 4,22-4,96. 

Ilmavesilämpöpumput uudiskohteisiin ja energiaremontteihin: Alféa Excellia A.I ja Alféa Excellia A.I DUO

Atlantic Alféa Excellia A.I ja Alféa Excellia A.I DUO -ilmavesilämpöpumput soveltuvat erityisen hyvin uudiskohteisiin ja energiaremontteihin. Ne tuottavat vielä -20°C pakkasessakin +60°C:sta vettä pystyen samalla pitämään yllä lämmitystehonsa.

Uuteen taloon tai vanhan lämmityslaitteen tilalle: Alféa Extensa A.I ja Alféa Extensa A.I DUO

Atlantic Alféa Extensa A.I ja Alféa Extensa A.I DUO -ilmavesilämpöpumput ovat kotisi varmatoiminen lämmönlähde sekä samaan aikaan myös ekologinen ratkaisu: ne siirtävät ulkoilman sisältämän lämpöenergian talosi lämmitykseen. DUO-malli integroidulla varaajalla puolestaan tuottaa riittävästi kuumaa käyttövettä koko perheelle. 

Hybrid Oil A.I ja Hybrid Oil A.I DUO - ilmavesilämpöpumppu ja öljykondenssikattila samassa paketissa

Atlantic Hybrid Oil A.I ja Hybrid Oil A.I DUO - hybridilämmitys vain yhdellä laitteella. Yksi valmis kokonaisuus eli ilmavesilämpöpumppu ja nykyaikainen öljykondenssikattila samassa paketissa, mikä takaa sen, että laite toimii optimaalisesti kaikissa tilanteissa. Laite ottaa lämpöenergian pääasiassa ilmasta ja vasta toissijaisesti öljystä.

Suositus ilma-vesilämpöpumppujen asennuksesta

23.2.2017 - Ympäristöministeriön ja Suomen ympäristökeskuksen suosituksen mukaan ilma-vesilämpöpumpun asennus on annettava pätevän asennusliikkeen hoidettavaksi . Tästä seuraa, että mikäli ostat verkkokaupastamme vesi-ilmalämpöpumpun, mutta et sille asennusta, pyydämme sinua ilmoittamaan tilauksen yhteydessä tiedon, mikä asennusliike ilma-vesilämpöpumpun asentaa. 

  • Näkymä
OTA YHTEYTTÄ - TÄYTÄ LOMAKE TAI SOITA ASIAKASPALVELUUMME