Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Tuoteryhmät


Suodattimet

Kaksi sisäyksikköä

Panasonic Multi Split -järjestelmä

Unohda kylmät ja epämiellyttävät huoneet / asuinkerrokset kotona - Panasonic multi-split ilmalämpöpumppu kahdella sisäyksiköllä auttaa sinua luomaan tasaisen lämmön kaikkiin tiloihin! Panasonic multi-split ilmalämpöpumpun ainutlaatuinen teknologia jakaa lämmön tasaisesti sokkeloisiin huoneisiin, jopa suljettujen ovien ohi. Kahden eri huoneeseen tai kerrokseen asennettavan sisäyksikön avulla saat lämmityksestä ja viilennyksestä tehokkaita ja tasapainoisia.

Monipuolisen Panasonic multi-split laitteen sisäyksikön varusteena on myös kätevä wifi-ominaisuus, jonka avulla voit ohjata lämpöpumppuasi etänä. Näin mukavimman mahdollisen lämpötilan säätäminen onnistuu missä tahansa oletkin. Panasonic multi-split ilmalämpöpumpun voi myös hankkia kolmella, neljällä tai jopa viidellä sisäyksiköllä, mikä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon autotalli-varasto kiinteistöihin, sokkeloisiin toimisto- tai omakotitalokiinteistöihin sekä useampikerroksisiin rakennuksiin, joissa jokaisessa kerroksessa on oma sisäyksikkö.

Anna meille kunnia palvella sinua ja tarjota sinulle parhaat ratkaisut lämpöpumpputarpeisiisi. Panasonic multi-split ilmalämpöpumppu on luotettava kumppanisi, joka takaa paitsi tehokkaan lämmityksen ja viilennyksen, myös mukavuuden ja energiansäästön kotiisi tai työtilaasi. Panasonicin multi-split ilmalämpöpumppujen innovatiivinen teknologia on suunniteltu täyttämään vaativimmatkin tarpeet. Ne tarjoavat ylivertaista suorituskykyä ja tehokasta energiankäyttöä, mikä säästää lompakkoasi pitkällä aikavälillä. Voit luottaa siihen, että Panasonicin lämpöpumput toimivat luotettavasti vuoden ympäri, olipa kyseessä sitten pakkaskausi tai helteinen kesäpäivä. Tämän lisäksi Panasonicin multi-split ilmalämpöpumpun asennus on vaivatonta ja huomaamatonta. Ammattitaitoiset asentajamme pitävät huolen siitä, että uusi lämmitys- ja viilennysjärjestelmäsi integroituu saumattomasti kotiisi tai yritystilaasi. Voit siis nauttia täystehoisesta mukavuudesta ensihetkestä lähtien. Valitsemalla Panasonicin multi-split ilmalämpöpumpun valitset laadukkaan ja kestävän ratkaisun, joka täyttää kaikki tarpeesi. Meidän tavoitteenamme on tarjota sinulle paras mahdollinen asiakaskokemus ja varmistaa, että olet täysin tyytyväinen valintaasi. Anna meille mahdollisuus näyttää, miten Panasonicin multi-split ilmalämpöpumppu voi parantaa asumis- tai työtilaasi. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ilmalämpöpumpun toimitus (ilman asennusta) sisältää:

✔️ Mallikohtaiset sisäyksiköt seinäkiinnityslevyineen

✔️ Kaukosäätimet

✔️ Ulkoyksikön

✔️ Käyttöohjeet ja takuupaperit

Mikäli tarvitset ilmalämpöpumpulle asennuksen, saat sen tilattua helposti verkkokaupastamme: Ilmalämpöpumpun asennus.

Huom: Mikäli ostat verkkokaupastamme ilmalämpöpumpun, mutta et asennusta, pyydämme sinua ilmoittamaan tilauksen yhteydessä tiedon käyttämästäsi asennusliikkeestä. Lue lisää: Ilmalämpöpumpun asentamiseen tulisi käyttää pätevää asennusliikettä, mikäli haluaa välttää ongelmat liittyen mm. takuukysymyksiin.Näytetään 1 - 13 / 13 tuotetta
Lajittele
Näytetään 1 - 13 / 13 tuotetta
Lajittele

SuodattimetOTA YHTEYTTÄ

👍 Kaipaatko apua järjestelmäsuunnittelussa tai laitevalinnassa?

👍 Tahdotko tietää lisää tuotteesta, toimitusajasta tai -tavasta?

👍 Haluatko tietää, mitä tuote maksaa asennettuna kohteeseen?


HUOM: Mikäli yhteydenottosi koskee tuotteen tai järjestelmän ASENNUSTA, MUISTATHAN LISÄTÄ TIEDON ASENNUSPAIKKAKUNNASTA! 

TILAA UUTISKIRJE

Kyllä kiitos, haluan vastaanottaa tiedon uusista tuotejulkaisuista, tarjouksista ja ajankohtaisista uutisista. 

Voin milloin tahansa peruuttaa tilauksen.