Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Volcano VR MINI EC puhallinkonvektori lämmitykseen ja jäähdytykseen

Demo Manufacturer | GTIN: VOLCANOVRMINI

Uuden sukupolven lämmityslaitteita, joilla lämmitetään ja jäähdytetään teollisuushallit, varastot ja tuotantotilat edullisesti ja helposti.


550,00 €
Toimitus 7-14 arkipäivää
Alin hinta viimeiset 30 päivää 550,00 €
Tuotekuvaus

Volcano VR MINI EC -puhallinkonvektori lämmitykseen ja jäähdytykseen

Multiheater Fan Volcano -puhallinkonvektorit ovat uuden sukupolven lämmityslaitteita, joissa yhdistyvät innovatiiviset tekniset ratkaisut ja moderni muotoilu. Puhallinkonvektorilla lämmitetään tai jäähdytetään helposti teollisuushalli-, varasto- ja tuotantotilat. Niillä on helppo ja halpa rakentaa vesikiertoinen lämmönjako. Tarvitaan ainoastaan lämmönlähde - lämpöpumppu, öljy- ja kaasukattila tai niiden hybridiyhdistelmä - ja kaksi putkea konvektoreille. 

Vanhat lämminilmapuhaltimet ovat suuria, rumia, äänekkäitä ja tuhlaavat tolkuttomasti energiaa. Lisäksi ne yleensä ovat jo niin tukkeutuneet, että lämmitystehokin on pudonnut alas. Öljyä tai muuta energiaa kuluu paljon, ja tuloksena on vain meteliä eikä ilmakaan oikein kierrä. Vanhojen puhallinpattereiden moottori kuluttaa moninkertaisesti sähköä verrattuna moderneihin EC-moottoreihin. Edullinen vaihtoehto onkin Multiheater Fan Volcano -puhallinkonvektori korvaamaan vanhat puhallinlämmittimet.

Jos halutaan todella minimoida isojen tilojen lämmityskustannukset, lisätään järjestelmään lämpöpumpputehoa – muodossa tai toisessa.
Vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä on yksinkertaisinta ja halvinta toteuttaa ilmavesilämpöpumpulla ja puhallinkonvektoreilla, jotka on suunniteltu alhaiselle lämmitysveden lämpötilalle. Tälläisia puhallinkonvektoreita on vain vähän tarjolla, koska ennen puhallinkonvektorin lämpö tuotettiin yleensä öljyllä, ja silloin järjestelmä vaati hyvin kuuman lämmityspiirin veden.

Tuloksena on edullinen lämpöpumppu-lämmitysmuoto tiloihin, joissa tavallinen ilmalämpöpumpun sisäyksikkö on liian pienitehoinen, tai tilan olosuhteet eivät epäpuhtauksien vuoksi sovi herkille ja monimutkaisille ilmalämpöpumpun sisäyksiköille.

Puhallinkonvektorin muotoilu on palkittua ja tekniset ratkaisut uusinta uutta vesikiertoisten puhallinlämmittimien luokassa, mm. maksimipuhallus ilman tehohäviöitä, diffuusori, innovatiiviset ilmanohjaimet ja tehokas lämmönvaihdin. 

  • Lämmitystehoalue: 3-20 kW
  • Maksipuhallusteho: 2100 m³/h

Energiatehokkaat EC-moottorit antavat optimaaliset käyntiolosuhteet ja sähkönkulutus on pientä.


Puhallinkonvektorin sijoittelu on helppoa sekä seinälle että kattoon, koska ilman heittopituudet ovat suuret. Näin niillä on helppoa kattaa suuretkin työ- ja varastotilat minimaalisilla putkivedoilla. Puhaltimen äänentaso on matala.

Arvostelut

  0 arvostelua
Tuotteen tiedot
Mallinumero: VOLCANOVRMINI
Tuotenumero: VOLCANOVRMINI
Paino: 15 kg

OTA YHTEYTTÄ

👍 Kaipaatko apua järjestelmäsuunnittelussa tai laitevalinnassa?

👍 Tahdotko tietää lisää tuotteesta, toimitusajasta tai -tavasta?

👍 Haluatko tietää, mitä tuote maksaa asennettuna kohteeseen?


HUOM: Mikäli yhteydenottosi koskee tuotteen tai järjestelmän asennusta, muistathan lisätä tiedon asennuspaikkakunnasta!

paytrail

TILAA UUTISKIRJE

Kyllä kiitos, haluan vastaanottaa tiedon uusista tuotejulkaisuista, tarjouksista ja ajankohtaisista uutisista.

Voin milloin tahansa peruuttaa tilauksen.