Vedenlämmitin Opal 100 litraa

Opal
Vedenlämmitin Opal 100 litraa
Vedenlämmitin Opal 100 litraa

Pystyyn seinälle asennettavat vedenlämmittimet. Soveltuvat erinomaisesti esimerkikiksi vapaa-ajan asuntoon. Säiliöllä 5 vuoden takuu.

367,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tämä on esittelytuote.

Vedenlämmitin Opal 100 litraa

Vesivaraaja Opal on pystyyn seinälle asennettava vedenlämmitin, joka soveltuu erinomaisesti esimerkiksi vapaa-ajan asuntoon. Varaaja voidaan asentaa vaikkapa keittiökaappiin tiskialtaan päälle, jolloin lattiapinta-alaa ei mene hukkaan. Merkkivalo ilmoittaa, milloin vesivaraajan vastus on päällä ja pohjassa olevasta termostaatista voidaan helposti säätää sopiva lämpimän käyttöveden lämpötila.

Vedenlämmitin on valkoiseksi epoksimaalattua terästä ja päätyosat valkoista muovia.  Opal vesivaraajien kestävyyteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Säiliö on terästä, jonka sisäpuoli on emaloitu. Magnesium-anodi suojaa säiliötä ja erikseen oleva ohminen vastus estää vastuksen kulumisen. Dielektrinen putkien korroosiosuojaus pidentää tuotteen elinikää. Säiliöllä on 5 vuoden takuu ja muilla osilla 2 vuotta.

Vesivaraajan sähköasennus on helppoa, koska varaajassa on pistoliitäntätulppa 1,3m johdolla ja 10A sulake riittää. Varaajan eristys on polyuretaania, jonka korkean tiheyden ansiosta lämpöhäviöt on onnistuttu minimoimaan. Lämminvesivaraajat on hyväksytty FIMKO:lla käyttöpaineelle 10 baria. Ne ovat myös CE-hyväksyttyjä. Vesivaraajia on neljää eri kokoa.


Vedenlämmitin Opal 100 litraa, tekniset tiedot

  • Teho: 1500 W
  • Lämmitysaika +40 - 60 °C: 1h 30min
  • Lämmitysaika +10 - 60°C: 3h 47min
  • Energiankulutus (24h 65°C:ssa): 1,62 kWh
  • Vastussuhteen koko (halkaisija): 72mm
  • Paino tyhjänä: 24 kg
  • Mitat (korkeus x halkaisija):  1000 x 433 mm
Paino:
26 kg
OTA YHTEYTTÄ - TÄYTÄ LOMAKE TAI SOITA ASIAKASPALVELUUMME