Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Värinänvaimennin jousisarja Entrade 4 kpl/pss, 70 kg

  4 arvostelua

Värinänvaimenninjouset ilmalämpöpumpun ulkoyksikölle poistavat rakenteisiin kantautuvat värinät huomattavasti värinänvaimennukseen tarkoitettuja kumeja paremmin


48,00 €
Toimitus 2-7 arkipäivää
Alin hinta viimeiset 30 päivää 48,00 €

Tuotekuvaus

Värinänvaimennin jousisarja Entrade 4 kpl/pss, 70 kg

Värinänvaimenninjousilla saat ilmalämpöpumpun ja ilma-vesilämpöpumpun metelit ja tärinät kuriin. Erityisen hyvällä vaimennusteholla oleva Entrade värinänvaimenninjousisarja sopii kaikenlaisille lämpöpumpuille. Teräksiset jouset soveltuvat kaikille maa- seinä- ja sokkeliasennustelineille ja ne vaimentavat tärinän huomattavasti perinteisiä kumisarjoja paremmin. 

  • Kantavuus 70 kg
  • Sis. kaksi pehmeämpää jousta SP770-05 ja kaksi kovempaa jousta SP770-06. Kovemmat jouset tulee asentaa ulkoyksikön raskaaseen ja pehmeämmät jouset ulkoyksikön kevyeen päätyyn. 
  • Jousisarja sisältää kiinnityspultit ja aluslevyt. 
  • Jousen mitat kuormittamattomana: korkeus noin 63mm ja halkaisija 43mm. 

Yleisesti käytetyillä värinänvaimenninkumeilla on taipumus kovettua erityisesti pakkasella ja tällöin ulkoyksikön värinät ja resonanssiäänet kantautuvat rakennuksen rakenteita pitkin sisätiloihin liian voimakkaina. Jouset eivät kovetu pakkasella, joten niiden vaimennusteho säilyy samanlaisena olosuhteista riippumatta. Värinänvaimenninjousisarja voidaan asentaa kumien tilalle myös jälkikäteen. Mikäli ulkoyksikkö on todella painava, saattaa kompressoripääty painua hieman kevyttä päätyä enemmän. Ulkoyksikön asennon voi korjata ylimääräisillä aluslevyillä painavampaan päätyyn.

Arvostelut

  4 arvostelua

Tämä tuote olisi pitänyt olla jo 20v sitten

Tilasin jousijalat ilmalämpöpumpun ulkoyksikön alle ja aivan loistava ostos oli kaikinpuolin. Ultranopea toimitus ja laadukas tuote. Asennus oli helppo, yhdet isot prikat joutui laittamaan pumpun jalaksien ja jousien väliin sekä sääsuojakoteloa joutui nostamaan pari senttiä. Hyvä tuli! Ulkoyksikön värinöitä ei huomaa enää lähes ollenkaan. Tämä tuote olisi pitänyt olla markkinoilla jo 20v sitten. Teollisuudessa
vastaavia on käytetty jo pitkään.

Entrade jousisarja

Piti ihan kirjoittaa näin ensitestien jälkeen. Pistin itekkin niin, että jätin ne kumetkin vielä jousien ja pumpun väliin ja pakko sanoa, ettei paljon voi paremmin rahaa käyttää. Se jurina, johon tavoittelin vaimennusta, hävisi täysin. Ei kuulu sisälle edes niin, että painaa korvan seinään kiinni siinä pumpun kohalla. Vaikutuksen myös tunsi heti tuolla ulkona asennuksen jälkeen, ennen jousia pumpun värinän pystyi tuntemaan kädellä tiiliverhouksessa, ja nyt jousien kanssa enää telineen piikeissä sen värinän juuri ja juuri tuntee. Jouset kyllä tappaa sen värinän todella tehokkaasti, kaikki värinä tuntuu vain siinä itse pumpussa. 10/10.

Kimmo -

Tekee sen mitä lupaa

Asensin tämän jousisarjan sokkelissa kiinni olevan ilmalämpöpumpun ulkoyksikön alle. Jätin myös alkuperäiset kumit pumpun ja jousen väliin. Ihan huomattavan paljon vähentyi seinään siirtyvä värähtely ja sitä myöden sisälle kuuluva ääni. Erityisesti pakkasilla kun vanhat kumit jäätyi, kuului sisällä melkoinen humina. Ulkoyksikkö ei ole vieläkään täysin äänetön sisälle, mutta hyvin tarkasti saa kuunnella että sen käynnin hoksaa. Ero vanhaan on kuitenkin huomattava, joten voin suositella näitä.

Lauri -

Loistava tuote

Nämä pitäisi määrätä laissa pakollisiksi, torjuvat äänisaastetta ja antaa nukkua yöt kun ILP on seinälle asennettuna. Hyvin onnistui myös jälkiasennus 2 hlöä 10 min. Vahva osta suositus.

Juha -

Tuotteen tiedot
Mallinumero: AFA800
Paino: 0.47 kg
Mitat: 170 x 120 x 45 mm

OTA YHTEYTTÄ

👍 Kaipaatko apua järjestelmäsuunnittelussa tai laitevalinnassa?

👍 Tahdotko tietää lisää tuotteesta, toimitusajasta tai -tavasta?

👍 Haluatko tietää, mitä tuote maksaa asennettuna kohteeseen?


HUOM: Mikäli yhteydenottosi koskee tuotteen tai järjestelmän asennusta, muistathan lisätä tiedon asennuspaikkakunnasta!

paytrail

TILAA UUTISKIRJE

Kyllä kiitos, haluan vastaanottaa tiedon uusista tuotejulkaisuista, tarjouksista ja ajankohtaisista uutisista.

Voin milloin tahansa peruuttaa tilauksen.