Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Tuloilmalaite Mobair 2030S

Suodattaa ja lämmittää ulkoa virtaavan korvausilman. Sopii rakennuksiin, joissa painovoimainen tai koneellinen ilmanpoisto. Suomessa valmistettu v. 2017 uutuus.


239,00 €
Toimitus 7-14 arkipäivää
Alin hinta viimeiset 30 päivää 239,00 €

Liittyvät tuotteet
Tuotekuvaus

Tuloilmalaite Mobair 2030S

Mobair 2030S -tuloilmaventtiili on innovatiivinen ja patentoitu tuloilmalaite, joka pystyy lämmittämään tarvittavan tuloilman vain 1.0W teholla, jopa -30°C pakkasella. Sopii rakennuksiin, joissa on painovoimainen tai koneellinen ilmanpoisto. Laadukas ja tyylikäs Suomessa valmistettu vuoden 2017 uutuustuote on täysin uudentyyppinen korvausilmaventtiili. Mobair 2030S suodattaa ja lämmittää huoneeseen ulkoa virtaavan korvausilman. Ulkoa tuleva kylmä ilma lämpenee katonrajassa olevan lämpimän ilman avulla. 1W-tehoinen laite aikaansaa huoneilman ja ulkoa tulevan ilman sekoittumisen, ja energiankulutus jää näin ollen erittäin alhaiseksi. Laitteen patentoitu rakenne takaa vedottoman tuloksen. 

Kaikissa asunnoissa täytyy olla ilmanvaihto, jotta huoneilma pysyy raikkaana ja terveellisenä. Usein kuitenkin ulkoa tuleva korvausilma tulee ikkunan raoista tai korvausilmaventtiileistä, joissa ei ole kunnon suodatusta eikä lämmitystä. Tällöin ongelmaksi muodostuu vedon tunne talvella ja ulkoa tuleva pöly. Mobair-tuotteiden avulla nämä ongelmat saadaan poistettua tehokkaasti ja edullisesti. 

Mobair 2030s tuloilmalaitteen ansiosta kylmä ilma ei pääse valumaan alas ja aiheuttamaan vedontunnetta. Laitteen toiminta on mitattu -28 °C pakkasessa, jolloin oleskelualueella ei havaittu lainkaan vetoa. Lisäksi katon ja lattian välinen 4 °C lämpötilaero tasoittui arvoon 0.5 °C.

Laitteen kierto- ja tuloilmamäärä ovat säädettävissä. Mobairin avulla ulkoa saatava korvausilma suodatetaan ulkoilmaputkessa olevan suodattimen läpi ennen kuin korvausilma päästetään huoneistoon. Suodatin on pussimallinen, joten siinä on runsaasti pinta-alaa, mikä puolestaan takaa pitkän käyttöiän, vaihto 1-2 kertaa vuodessa.

Laite sijoitetaan aina huoneen yläosaan jotta ilmavirta suuntautuu kattopintaan. Laite on erittäin hiljainen alle 27 dB(A), joten se soveltuu hyvin myös makuuhuoneeseen.

 • Sopii erityisesti asuintiloihin omakoti-, rivi- ja kerrostaloissa
 • Alhainen energiankulutus
 • Helppo asentaa ja huoltaa

Toimitukseen sisältyy:

 • Kiinnitysruuvit
 • Vaihdettava hienosuodatin
 • Ulkoilmasäleikkö
 • Ulkoilmaputki
 • Pisto
 • 1,3 m virtajohto

Tuloilmaventtiili Mobair 2030S, tekniset tiedot

 • Kokonaisilmavirta 20 dm³/s, josta ulkoilmaa 6-12 dm³/s
 • Äänitaso min 27 dB(A)
 • M5 pussisuodatin ulkoilmaputkessa
 • Sähköliitäntä 1,0 W, 8,5 V DC

Mobair-tuloilmalaitteella ratkaiset huonekohtaiset ilmanvaihto-ongelmat nopeasti, helposti ja edullisesti

Ilmanvaihdon parantaminen on mahdollista huonekohtaisesti asennettavien Mobair-tuloilmalaitteiden avulla, jotka tuovat kodin ja muiden rakennusten sisätiloihin raitista ulkoilmaa suodatettuna ja tarvittaessa lämmitettynä. Raitis ilma virtaa sisälle aina vedottomasti. Näin toteutettu ilmanvaihdon parantaminen ei siis aiheuta ikävää vedon tunnetta. Tuloilmalaitteen läpi virtaava ilma täyttää sisällä olevaa alipainetta ja näin vähentää myös muualta vuotoina tulevan puhdistamattoman ilman määrää.

Mobair-tuloilmalaitteen voi asentaa itse suoraan seinään esim. ilmanvaihtoventtiilin päälle tai tarpeen vaatiessa seinään tehdään ilmanottoaukko. Tuloilmalaitteiden avulla suoritettava ilmanvaihdon parantaminen ei aiheuta näkyviä muutoksia talon julkisivuun tai sisätiloihin, Mobair-tuloilmalaitteet ovat pienikokoisia, hiljaisia ja tyylikkäitä.

Mihin tuloilmalaitteita tarvitaan?

Tuloilmalaitteita tarvitaan ilmanvaihdon vaatiman korvaavan ilman tuomiseksi ulkoa sisälle. Normaali makuuhuoneeseen kahdelle henkilölle tarvittava ulkoilmamäärä on 2 x 20 m³/h eli 40 m³/h. Kovilla pakkasilla ilmamäärää voi pienentää n. 40%. Mobair-tuloilmalaitteilla ulkoilma tulee talvellakin vedottomasti, hyvin suodatettuna ja erittäin pienellä energiankulutuksella.

Tilanne Mobair-korvausilmaventtiilin asennuksen jälkeen

Tuloilmalaitteet sijoitetaan ensisijaisesti makuuhuoneisiin. Myös olohuoneeseen kannattaa sijoittaa tuloilmaventtiili, varsinkin, jos siellä on tulisija. Energiankulutus voidaan minimoida, kun tuloilmalaitteita pidetään toiminnassa vain silloin, kun huoneessa oleskellaan.

Arvostelut

  0 arvostelua
Tuotteen tiedot
Paino: 3 kg
Yhteensopivat

OTA YHTEYTTÄ

👍 Kaipaatko apua järjestelmäsuunnittelussa tai laitevalinnassa?

👍 Tahdotko tietää lisää tuotteesta, toimitusajasta tai -tavasta?

👍 Haluatko tietää, mitä tuote maksaa asennettuna kohteeseen?


HUOM: Mikäli yhteydenottosi koskee tuotteen tai järjestelmän asennusta, muistathan lisätä tiedon asennuspaikkakunnasta!

paytrail

TILAA UUTISKIRJE

Kyllä kiitos, haluan vastaanottaa tiedon uusista tuotejulkaisuista, tarjouksista ja ajankohtaisista uutisista.

Voin milloin tahansa peruuttaa tilauksen.