Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Tuloilmalaite Mobair 2010

Suodattaa ja lämmittää ulkoa virtaavan korvausilman. Sopii rakennuksiin, joissa painovoimainen tai koneellinen ilmanpoisto. Helppo asentaa ja huoltaa.


305,00 €
Toimitus 7-14 arkipäivää
Alin hinta viimeiset 30 päivää 305,00 €
Tuotekuvaus

Tuloilmalaite Mobair 2010

Pienikokoinen ja tehokas Mobair 2010 lämmittävä tuloilmaventtiili on tarkoitettu vanhoihin rakennuksiin, joissa on valmiina koneellinen ilmanpoisto. Mobair 2010 suodattaa ja lämmittää huoneeseen ulkoa virtaavan korvausilman ja se sopii erityisesti asuintiloihin omakoti-, rivi- ja kerrostaloissa, joissa ei ole tulisijaa.

Tuloilmaventtiilin toiminta perustuu huonetilassa olevaan alipaineeseen, jolloin suodatettu ja raikas ilma virtaa huoneeseen alipainetta täyttämään. Laite on erittäin energiatehokas, koska sitä voidaan pitää päällä vain tarvittaessa ja toisaalta tilan varsinaiset lämmittimet eivät kuormitu niin paljon, kun Mobair 2010 on päällä.  

Laite on helppo asentaa ja huolloksi riittää kerran vuodessa hienosuodatimen vaihto. Laitteen mukana tulee asennuskehys ja kiinnitysruuvit.


Tuloilmalaite Mobair 2010, tekniset tiedot

  • Ilmavirta:10 dm³/s
  • Lämmitysteho: 20-600 W
  • Tuloilmasuodatin: F5 
  • Runko: valkoiseksi maalattua MDF-levyä
  • Sähkökytkentä: 4,0 A/230 V
  • 1,9-metrinen verkkojohto, maadoittamaton pistotulppa

Mobair-tuloilmalaitteella ratkaiset huonekohtaiset ilmanvaihto-ongelmat nopeasti, helposti ja edullisesti

Ilmanvaihdon parantaminen on mahdollista huonekohtaisesti asennettavien Mobair-tuloilmalaitteiden avulla, jotka tuovat kodin ja muiden rakennusten sisätiloihin raitista ulkoilmaa suodatettuna ja tarvittaessa lämmitettynä. Raitis ilma virtaa sisälle aina vedottomasti. Näin toteutettu ilmanvaihdon parantaminen ei siis aiheuta ikävää vedon tunnetta. Tuloilmalaitteen läpi virtaava ilma täyttää sisällä olevaa alipainetta ja näin vähentää myös muualta vuotoina tulevan puhdistamattoman ilman määrää.

Mobair-tuloilmalaitteen voi asentaa itse suoraan seinään esim. ilmanvaihtoventtiilin päälle tai tarpeen vaatiessa seinään tehdään ilmanottoaukko. Tuloilmalaitteiden avulla suoritettava ilmanvaihdon parantaminen ei aiheuta näkyviä muutoksia talon julkisivuun tai sisätiloihin, Mobair-tuloilmalaitteet ovat pienikokoisia, hiljaisia ja tyylikkäitä.

Mihin tuloilmalaitteita tarvitaan?

Tuloilmalaitteita tarvitaan ilmanvaihdon vaatiman korvaavan ilman tuomiseksi ulkoa sisälle. Normaali makuuhuoneeseen kahdelle henkilölle tarvittava ulkoilmamäärä on 2 x 20 m³/h eli 40 m³/h. Kovilla pakkasilla ilmamäärää voi pienentää n. 40%. Mobair-tuloilmalaitteilla ulkoilma tulee talvellakin vedottomasti, hyvin suodatettuna ja erittäin pienellä energiankulutuksella.

Tilanne Mobair-korvausilmaventtiilin asennuksen jälkeen

Tuloilmalaitteet sijoitetaan ensisijaisesti makuuhuoneisiin. Myös olohuoneeseen kannattaa sijoittaa tuloilmaventtiili, varsinkin, jos siellä on tulisija. Energiankulutus voidaan minimoida, kun tuloilmalaitteita pidetään toiminnassa vain silloin, kun huoneessa oleskellaan.

Arvostelut

  0 arvostelua
Tuotteen tiedot
Paino: 3 kg

OTA YHTEYTTÄ

👍 Kaipaatko apua järjestelmäsuunnittelussa tai laitevalinnassa?

👍 Tahdotko tietää lisää tuotteesta, toimitusajasta tai -tavasta?

👍 Haluatko tietää, mitä tuote maksaa asennettuna kohteeseen?


HUOM: Mikäli yhteydenottosi koskee tuotteen tai järjestelmän asennusta, muistathan lisätä tiedon asennuspaikkakunnasta!

paytrail

TILAA UUTISKIRJE

Kyllä kiitos, haluan vastaanottaa tiedon uusista tuotejulkaisuista, tarjouksista ja ajankohtaisista uutisista.

Voin milloin tahansa peruuttaa tilauksen.