Kirjaudu sisään

Syötä sähköpostiosoitteesi ja salasanasi:

Oletko uusi asiakas? Rekisteröidy nyt

Unohditko salasanasi? Palauta salasana

Tuloilmalaite Mobair 2080

Tehokas tuloilmalaite tiloihin, joissa voi oleskella suurempikin määrä ihmisiä. Mobairin avulla saat raitista korvausilmaa vedottomasti, puhtaana ja lämpimästi.


960,00 €
Toimitus 7-14 arkipäivää
Alin hinta viimeiset 30 päivää 760,00 €
Tuotekuvaus

Tuloilmalaite Mobair 2080

Mobair 2080 on tehokas tuloilmalaite tiloihin, joissa voi oleskella samaan aikaan suurempikin määrä ihmisiä. Laite sopii erityisen hyvin toimistoihin, liiketiloihin, päiväkoteihin ja kouluihin, joissa raittiin ilman tarve on suuremman ihmismäärän vuoksi suurempi kuin asuintiloissa. Mobairin avulla tiloihin saadaan raitista ilmaa vedottomasti, puhtaasti ja lämpimästi. Laite toimii myös sisäilmanpuhdistimena. Käyttökohteet: koneellisella tai painovoimaisella poistoilmanvaihdolla varustetut luokkahuoneet/liiketilat/palvelukiinteistöt.

Oikein asennetut tuloilmalaitteet parantavat lisäksi viihtyvyyttä ja työtehoa, sillä liian alhaisen tai korkean lämpötilan on todettu heikentävän työtehoa. Myös toimistolaitteiden kuten tieto- ja kopiokoneiden pitkäaikainen ja aktiivinen käyttö työtilassa nostavat ilmanvaihdon vaatimustasoa, johon Mobair tuloilmakoneet on suunniteltu vastaamaan.

Puhallin imee suodattimen lävitse sekoituskammioista korvausilmaa sekä kiertoilmaa huoneesta. Korvausilma esilämmitetään ensisijaisesti kiertoilmalla, termostaattiohjattu vastus varalla. Mikäli alipainetta ei ole, laite painottuu automaattisesti sisäilmankierrolle ja suodatukselle, huonetila ei ylipaineistu. Laite toimitetaan joko oikea- tai vasenkätisenä.

Tuloilmalaitteen käyttö huoneen sen hetkisen sisäilmatilanteen mukaan on helppoa. Tuloilmakoneen käyttökytkimistä vain valitaan halutut lämpötila- ja puhallinnopeudet (1–5), ja laite käynnistyy ja pysähtyy narukytkimestä. Korvausilma on aina myös halutun lämpöistä, sillä laite lämmittää ulkoa tulevan raittiin ilman joko huoneen kiertoilmalla tai tarvittaessa itsesäätyvällä lämpöpatterilla.

Mobair 2080 -tuloilmalaitteet toimitetaan pakkauksessa, joka sisältää asennuskehyksen ja kiinnitysruuvit. Huolettoman huollon kulmakivi on kerran vuodessa vaihdettava hienosuodatin. Tämän huollon avulla tuloilmalaitteet toimivat ongelmitta ja toivotulla tavalla. 

Toimitukseen sisältyy:

  • Kasettisuodatin F7, 166 x 266 x 24 mm
  • Ulkoritilä 180 x 180 mm
  • Tuloilmaputki pit. 370 mm, Ø 130 mm
  • Verkkojohto 5m, maadoitetulla pistotulppaliitännällä

Tuloilmalaite Mobair 2080, tekniset tiedot

  • Tuloilmalämmitys kiertoilmalla ja termostaattiohjatulla vastuksella
  • 5-nopeuksinen puhallin
  • Ilmavirta 25-50 dm³/s
  • Lämmitysteho 20-950 W
  • Mitat: L644 x K304 x S195 mm

Mobair-tuloilmalaitteella ratkaiset huonekohtaiset ilmanvaihto-ongelmat nopeasti, helposti ja edullisesti

Ilmanvaihdon parantaminen on mahdollista huonekohtaisesti asennettavien Mobair-tuloilmalaitteiden avulla, jotka tuovat kodin ja muiden rakennusten sisätiloihin raitista ulkoilmaa suodatettuna ja tarvittaessa lämmitettynä. Raitis ilma virtaa sisälle aina vedottomasti. Näin toteutettu ilmanvaihdon parantaminen ei siis aiheuta ikävää vedon tunnetta. Tuloilmalaitteen läpi virtaava ilma täyttää sisällä olevaa alipainetta ja näin vähentää myös muualta vuotoina tulevan puhdistamattoman ilman määrää.

Mobair-tuloilmalaitteen voi asentaa itse suoraan seinään esim. ilmanvaihtoventtiilin päälle tai tarpeen vaatiessa seinään tehdään ilmanottoaukko. Tuloilmalaitteiden avulla suoritettava ilmanvaihdon parantaminen ei aiheuta näkyviä muutoksia talon julkisivuun tai sisätiloihin, Mobair-tuloilmalaitteet ovat pienikokoisia, hiljaisia ja tyylikkäitä.

Mihin tuloilmalaitteita tarvitaan?

Tuloilmalaitteita tarvitaan ilmanvaihdon vaatiman korvaavan ilman tuomiseksi ulkoa sisälle. Normaali makuuhuoneeseen kahdelle henkilölle tarvittava ulkoilmamäärä on 2 x 20 m³/h eli 40 m³/h. Kovilla pakkasilla ilmamäärää voi pienentää n. 40%. Mobair-tuloilmalaitteilla ulkoilma tulee talvellakin vedottomasti, hyvin suodatettuna ja erittäin pienellä energiankulutuksella.

Tilanne Mobair-korvausilmaventtiilin asennuksen jälkeen

Tuloilmalaitteet sijoitetaan ensisijaisesti makuuhuoneisiin. Myös olohuoneeseen kannattaa sijoittaa tuloilmaventtiili, varsinkin, jos siellä on tulisija. Energiankulutus voidaan minimoida, kun tuloilmalaitteita pidetään toiminnassa vain silloin, kun huoneessa oleskellaan.

Arvostelut

  0 arvostelua
Tuotteen tiedot
Paino: 3 kg
Yhteensopivat

OTA YHTEYTTÄ

👍 Kaipaatko apua järjestelmäsuunnittelussa tai laitevalinnassa?

👍 Tahdotko tietää lisää tuotteesta, toimitusajasta tai -tavasta?

👍 Haluatko tietää, mitä tuote maksaa asennettuna kohteeseen?


HUOM: Mikäli yhteydenottosi koskee tuotteen tai järjestelmän asennusta, muistathan lisätä tiedon asennuspaikkakunnasta!

paytrail

TILAA UUTISKIRJE

Kyllä kiitos, haluan vastaanottaa tiedon uusista tuotejulkaisuista, tarjouksista ja ajankohtaisista uutisista.

Voin milloin tahansa peruuttaa tilauksen.