Tuloilmalaite Mobair 2020 tuloilmapuhaltimella

Mobair
Tuloilmalaite Mobair 2020 tuloilmapuhaltimella
Tuloilmalaite Mobair 2020 tuloilmapuhaltimella Tuloilmalaite Mobair 2020 tuloilmapuhaltimella Tuloilmalaite Mobair 2020 tuloilmapuhaltimella

Suodattaa ja lämmittää ulkoa virtaavan korvausilman. Sopii rakennuksiin, joissa painovoimainen tai koneellinen ilmanpoisto. Helppo asentaa ja huoltaa.

499,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 7 - 14 työpäivää

Tuloilmalaite Mobair 2020 tuloilmapuhaltimella

Tuloilmapuhaltimella varustettu Mobair 2020 -tuloilmalaite vanhoihin rakennuksiin, joissa on painovoimainen tai koneellinen ilmanpoisto. Mobair 2020 suodattaa ja lämmittää huoneeseen ulkoa virtaavan korvausilman. Laite ei vaadi alipainetta ilman sisään virtaamiseksi ja se sopiikin lähes kaikentyyppisiin rakennuksiin. Mobair 2020 on helppo asentaa. Laitteen mukana tulee asennuskehys ja kiinnitysruuvit. Myös ulkosäleikkö ja ulkoilmaputki kuuluvat toimitukseen. Huolettoman huollon kulmakivi on kerran vuodessa vaihdettava hienosuodatin.

Mobair 2020 on muutoin samantyyppinen tuloilmalaite kuin Mobair 2010, mutta siinä on lisäksi puhallin, mistä syystä se ei vaadi alipainetta ilman sisään virtaamiseksi ja se soveltuu lähes kaikentyyppisiin rakennuksiin. Laitteen avulla talon ilmanvaihdosta voidaan huolehtia varsin energiatehokkaasti, sillä lämmitintä voidaan pitää päällä vain tarpeen vaatiessa.

  • Sopii erityisesti asuintiloihin omakoti-, rivi- ja kerrostaloissa, niin tulisijalla varustettuihin kuin tulisijattomiinkin
  • Alhainen energiankulutus
  • Helppo asentaa ja huoltaa

Tuloilmalaite Mobair 2020, tekniset tiedot

  • Ilmavirta: 6-12 dm³/s
  • Lämmitysteho: 20-600 W
  • Ilmansuodatin: M5
  • Runko: valkoiseksi maalattua MDF-levyä
  • Sähkökytkentä: 4,0 A/230 V
  • 5-metrinen verkkojohto, maadoittamaton pistotulppa

Mobair-tuloilmalaitteella ratkaiset huonekohtaiset ilmanvaihto-ongelmat nopeasti, helposti ja edullisesti

Ilmanvaihdon parantaminen on mahdollista huonekohtaisesti asennettavien Mobair-tuloilmalaitteiden avulla, jotka tuovat kodin ja muiden rakennusten sisätiloihin raitista ulkoilmaa suodatettuna ja tarvittaessa lämmitettynä. Raitis ilma virtaa sisälle aina vedottomasti. Näin toteutettu ilmanvaihdon parantaminen ei siis aiheuta ikävää vedon tunnetta. Tuloilmalaitteen läpi virtaava ilma täyttää sisällä olevaa alipainetta ja näin vähentää myös muualta vuotoina tulevan puhdistamattoman ilman määrää.

Mobair-tuloilmalaitteen voi asentaa itse suoraan seinään esim. ilmanvaihtoventtiilin päälle tai tarpeen vaatiessa seinään tehdään ilmanottoaukko. Tuloilmalaitteiden avulla suoritettava ilmanvaihdon parantaminen ei aiheuta näkyviä muutoksia talon julkisivuun tai sisätiloihin, Mobair-tuloilmalaitteet ovat pienikokoisia, hiljaisia ja tyylikkäitä.

Mihin tuloilmalaitteita tarvitaan?

Tuloilmalaitteita tarvitaan ilmanvaihdon vaatiman korvaavan ilman tuomiseksi ulkoa sisälle. Normaali makuuhuoneeseen kahdelle henkilölle tarvittava ulkoilmamäärä on 2 x 20 m³/h eli 40 m³/h. Kovilla pakkasilla ilmamäärää voi pienentää n. 40%. Mobair-tuloilmalaitteilla ulkoilma tulee talvellakin vedottomasti, hyvin suodatettuna ja erittäin pienellä energiankulutuksella.

Tilanne Mobair-korvausilmaventtiilin asennuksen jälkeen

Tuloilmalaitteet sijoitetaan ensisijaisesti makuuhuoneisiin. Myös olohuoneeseen kannattaa sijoittaa tuloilmaventtiili, varsinkin, jos siellä on tulisija. Energiankulutus voidaan minimoida, kun tuloilmalaitteita pidetään toiminnassa vain silloin, kun huoneessa oleskellaan.

Paino:
3 kg
Arvostelut 0 arvostelua
OTA YHTEYTTÄ - TÄYTÄ LOMAKE TAI SOITA ASIAKASPALVELUUMME