Tuloilmalaite Mobair 2015

Mobair
Tuloilmalaite Mobair 2015
Tuloilmalaite Mobair 2015 Tuloilmalaite Mobair 2015

Suodattaa ja lämmittää ulkoa virtaavan korvausilman. Sopii rakennuksiin, joissa painovoimainen tai koneellinen ilmanpoisto.

455,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 7 - 14 työpäivää

Tuloilmalaite Mobair 2015

Kiertoilmapuhaltimella ja katkaisijasta kytkettävällä lisälämmittimellä varustettu Mobair 2015 -tuloilmalaite soveltuu hyvin rakennuksiin, joissa on painovoimainen tai koneellinen ilmanpoisto. Suodattaa ja lämmittää energiatehokkaasti huoneeseen virtaavan korvausilman. Termostaattiohjattu lisälämmitin voidaan kytkeä käyttöön tarvittaessa. 

Ulkoa tuleva kylmä ilma lämpenee ensisijaisesti katonrajassa olevan lämpimän ilman avulla. 1,0 W -tehoinen puhallin aikaansaa huoneilman ja ulkoa tulevan ilman sekoittumisen, joten energiankulutus on erittäin alhainen. Patentoitu rakenne takaa vedottoman lopputuloksen. Mobair 2015 on myös helppo asentaa ja huoltaa. 

Toimitukseen sisältyy:

 • Kiinnitysruuvit
 • Vaihdettava hienosuodatin
 • Ulkoilmasäleikkö
 • Asennuskehys
 • Ulkoilmaputki

Tuloilmaventtiili Mobair 2015, tekniset tiedot

 • Kokonaisilmavirta 6-12 dm³/s
 • Puhaltimen tehonkulutus 1,0 W
 • Lämmitysteho 20-600 W
 • Äänitaso min 27 dB(A)
 • M5 pussisuodatin ulkoilmaputkessa
 • Sähkökytkentä 4,0 A / 230 V

Mobair-tuloilmalaitteella ratkaiset huonekohtaiset ilmanvaihto-ongelmat nopeasti, helposti ja edullisesti

Ilmanvaihdon parantaminen on mahdollista huonekohtaisesti asennettavien Mobair-tuloilmalaitteiden avulla, jotka tuovat kodin ja muiden rakennusten sisätiloihin raitista ulkoilmaa suodatettuna ja tarvittaessa lämmitettynä. Raitis ilma virtaa sisälle aina vedottomasti. Näin toteutettu ilmanvaihdon parantaminen ei siis aiheuta ikävää vedon tunnetta. Tuloilmalaitteen läpi virtaava ilma täyttää sisällä olevaa alipainetta ja näin vähentää myös muualta vuotoina tulevan puhdistamattoman ilman määrää.

Mobair-tuloilmalaitteen voi asentaa itse suoraan seinään esim. ilmanvaihtoventtiilin päälle tai tarpeen vaatiessa seinään tehdään ilmanottoaukko. Tuloilmalaitteiden avulla suoritettava ilmanvaihdon parantaminen ei aiheuta näkyviä muutoksia talon julkisivuun tai sisätiloihin, Mobair-tuloilmalaitteet ovat pienikokoisia, hiljaisia ja tyylikkäitä.

Mihin tuloilmalaitteita tarvitaan?

Tuloilmalaitteita tarvitaan ilmanvaihdon vaatiman korvaavan ilman tuomiseksi ulkoa sisälle. Normaali makuuhuoneeseen kahdelle henkilölle tarvittava ulkoilmamäärä on 2 x 20 m³/h eli 40 m³/h. Kovilla pakkasilla ilmamäärää voi pienentää n. 40%. Mobair-tuloilmalaitteilla ulkoilma tulee talvellakin vedottomasti, hyvin suodatettuna ja erittäin pienellä energiankulutuksella.

Tilanne Mobair-korvausilmaventtiilin asennuksen jälkeen

Tuloilmalaitteet sijoitetaan ensisijaisesti makuuhuoneisiin. Myös olohuoneeseen kannattaa sijoittaa tuloilmaventtiili, varsinkin, jos siellä on tulisija. Energiankulutus voidaan minimoida, kun tuloilmalaitteita pidetään toiminnassa vain silloin, kun huoneessa oleskellaan.

Paino:
3 kg
Arvostelut 0 arvostelua