Toshiba IAQ ilmalämpöpumpun suodatin, 2 kpl

Toshiba
Toshiba IAQ ilmalämpöpumpun suodatin, 2 kpl
Toshiba IAQ ilmalämpöpumpun suodatin, 2 kpl Toshiba IAQ ilmalämpöpumpun suodatin, 2 kpl

Tuhoaa bakteereja, estää virusten leviämistä, poistaa hajuja ja estää homeen ja muiden sienten kasvua.

49,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 7 - 14 työpäivää

Toshiba IAQ ilmalämpöpumpun suodatin

Toshiba IAQ-suodatin tekee kotisi sisäilmasta puhtaampaa ja terveellisempää. Suodatin tuhoaa bakteereja, estää virusten leviämistä, poistaa hajuja ja estää homeen sekä muiden sienten kasvua. Ilmalämpöpumpun suodattimessa on käytetty mm. hopeaa parhaan suodatustehon aikaansaamiseksi.

Toshiba IAQ-suodatin on Toshiban laboratorioiden viimeisin innovaatio, jonka avulla kodin sisäilmasta tulee puhtaampaa. Suodatin puhdistaa ilmaa vähentämättä ilmalämpöpumpun tuottamaa ilmavirtaa. Tällä järjestelmällä ilmasta tulee puhtaampaa, raikkaampaa ja terveellisempää ja se varmistaa parhaan mukavuuden koko perheelle. Huipputeknologiaa oleva ilmalämpöpumpun suodatin on helppo ja edullinen tapa parantaa kotisi sisäilman laatua. 

Yhteensopivuus

Sopii mm. Toshiba Premium, Suzumi, Super Daiseikai ja UFV lattiamallin ilmalämpöpumppuihin.

Suodattimen huolto ja puhdistaminen

Suodatin tulee puhdistaa pölystä 3-6 kuukauden välein. Puhdistusväli riippuu täysin siitä, kuinka paljon käytät ilmalämpöpumppua sekä siitä, missä asut. Maaseudulla suodattimeen kertyy vähemmän pölyä kuin kaupungin keskustassa.

Miten suodatin puhdistetaan?

  • Irrota suodatin ja imuroi pölynimurilla se puhtaaksi. Voit käyttää myös paineilmaa, mutta pelkkä imurointikin riittää erinomaisesti.
  • Kun olet puhdistanut suodattimen pölystä, aseta se takaisin paikalleen. Suosittelemme suodattimen vaihtamista vähintään kahden vuoden välein parhaan tehon säilyttämiseksi.
  • Emme suosittele suodattimen puhdistamista vedellä, koska se voi heikentää suodattimen tehoa. Mikäli joudut puhdistamaan suodattimen jostain syystä vedellä, niin anna suodattimen kuivua rauhassa täysin kuivaksi.
Paino:
0.2 kg
Arvostelut 0 arvostelua