Tecma wc-istuin ja Saniexpert silppuripumppaamo yhdessä

Tecma
Tecma wc-istuin ja Saniexpert silppuripumppaamo yhdessä
Tecma wc-istuin ja Saniexpert silppuripumppaamo yhdessä Tecma wc-istuin ja Saniexpert silppuripumppaamo yhdessä Tecma wc-istuin ja Saniexpert silppuripumppaamo yhdessä

Tavallinen WC-istuin ilman suuria remontteja tai viemäröintiä helposti minne tahansa, mm. kellarit, ullakot ja autotallit.

695,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 7 - 14 työpäivää

Tecma WC-istuin ja Saniexpert-silppuripumppaamo yhdessä

Tecma WC-istuimen ja Saniexpert -silppuripumppaamon avulla saat tehtyä WC:n lähes mihin tahansa. Kellarit, ullakot ja kaikki tilat, joissa ei ole viemäriä tai viemäri on halkaisijaltaan niin pieni, ettei siihen saa WC-istuinta kytkettyä, voidaan nyt helposti varustaa tavallisella WC-istuimella ilman suuria remontteja. 

Hiljaisessa WC-istuimessa on kaksoishuuhtelu ja sen huolto ja varaosien saanti on turvattu, koska malli on yleinen, laadukas WC-istuin. Saniexpert-silppuripumppuun voi liittää myös pesualtaan, pesukoneen ja suihkukaapin. Pumppaamo kestää +80°C vettä sekä pesuaineita. Pumppausteho on omaa luokkaansa ja jäteveden voi johtaa jopa 7 m ylöspäin tai 70 m sivusuuntaan. Lopuksi jätevesi johdetaan tavalliseen viemäriin tai umpisäiliöön.

Silppuripumpun ja WC-istuimen asennus on helppoa ja pumppaamo-osan puhtaanapito on yhtä helppoa kuin WC-istuimenkin tasaisten pintojen ansiosta.

Paino:
42 kg
Samankaltaiset tuotteet
OTA YHTEYTTÄ - TÄYTÄ LOMAKE TAI SOITA ASIAKASPALVELUUMME