Saunapiippupaketti 115 mm RST Savupiipputarvike Jeremias

Jeremias
Saunapiippupaketti 115 mm RST Savupiipputarvike Jeremias
Saunapiippupaketti 115 mm RST Savupiipputarvike Jeremias Saunapiippupaketti 115 mm RST Savupiipputarvike Jeremias

Laadukas piippu puukiukaille, joiden savuaukon lähtö 115mm. Adapterilla myös muut tulisijat voidaan liittää. Ulkovaippa kiiltävää rosteria. 10 vuoden takuu.

415,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 2 - 7 työpäivää

Savupiippu Jeremias saunapiippupaketti 115 mm RST

Jeremias saunapiippu on laadukas valmissavupiippu, joka on tarkoitettu puukiukaille, kamiinoille ja muille tulisijoille, joiden savuhormilähtö on halkaisijaltaan 115 mm. Adapterilla myös muut kiukaat, takat ja tulisijat voidaan liittää Jeremias 115 mm savupiippuun. Pitkän iän takeena huippulaadukkaissa Jeremias savupiipuissa on haponkestävää terästä oleva sisäpiippu. Viimeistellyn silauksen ulkonäköön antaa kiiltävää rosteria oleva ulkovaippa. Jeremias saunapiipun paloluokitus on T600 ja takuuta valmistaja myöntää 10 vuotta. Suojaetäisyys valmiiksi eristetyllä Jeremias savupiipulla on 50 mm.


Jeremias saunan piippu on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja suunniteltu erityisesti saunan puukiukaisiin ja sovitteella kevyttakkoihin. Jeremias saunan piippu –valmispaketti sisältää kaikki tarvittavat savupiipun osat normaaliin asennukseen. Saunan piipun sisähalkaisija on 115 mm ja vakiotoimitus sisältää 1m eristämättömän yhdysputken sekä 1,5 m eristettyä piippua eli piipun kokonaispituus on 2,5 m. Saunan piippupaketin lisäksi Jeremias tarjoaa laajan valikoiman muitakin savupiippuja, yhdysputkia ja lisätarvikkeita.


Paino:
36 kg
Arvostelut 0 arvostelua