Mitsubishi Electric LN25VG sisäyksikkö - kasaa oma ilmalämpöpumppupakettisi

Mitsubishi Electric
Mitsubishi Electric LN25VG sisäyksikkö - kasaa oma ilmalämpöpumppupakettisi
Mitsubishi Electric LN25VG sisäyksikkö - kasaa oma ilmalämpöpumppupakettisi Mitsubishi Electric LN25VG sisäyksikkö - kasaa oma ilmalämpöpumppupakettisi Mitsubishi Electric LN25VG sisäyksikkö - kasaa oma ilmalämpöpumppupakettisi

Rakenna omiin tarpeisiisi sopiva ilmalämpöpumppupaketti yhdellä ulkoyksiköllä ja kahdella sisäyksiköllä. HUOM: Ei myydä ilman ulkoyksikköä.

520,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 7 - 14 työpäivää
Tuotenumero MSZ-LN25VG

Mitsubishi Electric LN25 sisäyksikkö - kasaa oma ilmalämpöpumppupakettisi

Mitsubishi Electric Multisplit -ilmalämpöpumppu koostuu yhdestä ulkoyksiköstä ja kahdesta vapaavalintaisesta sisäyksiköstä. Ulkoyksiköt ja sisäyksiköt tilataan erikseen. Samaan ulkoyksikköön voi kytkeä myös keskenään erilaiset sisäyksiköt. Jos olet epävarma, mikä ulkoyksikkö sopii mihinkin sisäyksikköön tai kuinka monta sisäyksikköä voit kytkeä kuhunkin ulkoyksikköön, ole meihin yhteydessä. Autamme mielellämme valitsemaan juuri sinulle sopivan vaihtoehdon. 

Uuden ajan Mitsubishi Electric LN -ilmalämpöpumppu on erinomainen valinta sinulle, joka haluat vain parasta - tyylikästä muotoilua, jossa mitään ei ole jätetty sattuman varaan. Valittavissa on neljä eri väriä: rubiininpunainen, onyxinmusta, helmenvalkoinen ja lumenvalkoinen. Myös kaukosäätimet on viimeistelty sisäyksikön kanssa sävy sävyyn.  

Mikäli tarvitset ilmalämpöpumpulle asennuksen, saat sen tilattua helposti verkkokaupastamme: Ilmalämpöpumpun asennus.


Mitsubishi Electric LN25 sisäyksikkö, tekniset tiedot

  • Malli: MSZ-LN25VG
  • Äänenpaine: 19-24-29-36-45   dB(A)
  • Paino: 15,5 kg
  • Mitat (LxKxS): 307 x 890 x 233  mm
  • Takuu: 3 vuotta
Paino:
16 kg
Arvostelut 0 arvostelua
OTA YHTEYTTÄ - TÄYTÄ LOMAKE TAI SOITA ASIAKASPALVELUUMME