LTO-laite Onnline 100W sähkö vastavirtalämmönvaihtimella

LTO-laite Onnline 100W sähkö vastavirtalämmönvaihtimella
LTO-laite Onnline 100W sähkö vastavirtalämmönvaihtimella LTO-laite Onnline 100W sähkö vastavirtalämmönvaihtimella

Alle 200 m² omakoti- ja kerrostaloihin sekä vapaa-ajan asuntoihin, myös saneerauskohteisiin. Saatavana sekä oikea- että vasenkätisenä.

2 273,00 €
Sisältää alv. 24 %
Toimitusaika 7 - 14 työpäivää

LTO-laite Onnline 100W sähkö vastavirtalämmönvaihtimella

Ilmanvaihtolaite Onnline 100W - alle 200 m² omakoti- ja kerrostaloihin sekä vapaa-ajan asuntoihin, myös saneerauskohteisiin. Voidaan asentaa esimerkiksi tekniseen tilaan, varastoon tai kodinhoitohuoneeseen. Onnline LTO-laite 100W on edistyksellinen ilmanvaihtokone, jossa on tulo- ja poistoilmapuhaltimet, tulo- ja poistoilmasuodattimet sekä lämmön talteenotto vastavirtatekniikalla toimivalla levylämmönvaihtimella. Kone voidaan asentaa seinään tai kattoon (kattoasennusteline lisävarusteena). Laitteen maksimi ilmavirta on 100 l/s. Lämpötilahyötysuhde on puolestaan yli 80% ja vuosihyötysuhde 73%.

Ilmanvaihtolaitteessa on automaattinen kesätoiminto ja passiivinen viilennys sekä energiataloudelliset, hiljaiset puhaltimet. Markkinoiden matalin malli 493 mm. Liitettävissä ulkoisiin jälkilämmitys- ja viilennysyksiköihin sekä taloautomaatiojärjestelmiin (DDC / Modbus). Ekosuunnittelun mukainen energiamerkintä.

LTO-laitteen ohjaus tapahtuu Premium-ohjausjärjestelmän avulla. Premium ohjauspaneeli asennetaan vapaavalintaiseen paikkaan seinään upotettuun kojerasiaan tai pinta-asennuksena. Paneeli liitetään koneen läheisyyteen tai 20 m:n modulaarikaapelilla toiseen paikkaan. Ohjauspaneelissa on näyttö, neljä useatoimintoista painiketta sekä valodiodi, joka näyttää hälytykset ja koneen toiminnot.
Paino:
50 kg